Fortid

Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
10 timer, 51 minutter siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev mindet om min digter fortid..jeg har stadig et lille lager af digte, som jeg aldrig fik ud. Jeg mangler et sted hvor jeg kan gøre det, uden at skulle kommentere på andres først. Jeg læser stadig helst ikke andres, - tit bryder jeg mig ikke om det, også vil det ikke være fair at skulle kommentere på det..for om jeg kan lide noget på grund af de regler jeg har for mig selv, betyder ikke at de ikke kan være noget for andre. Smag er ikke faktuelt, og så derfor går jeg ikke ind i den slags.

Du ved, ligesom idag, hvor jeg igen diskuterede religion..Det var en nydelse, at se de gamle kendte ting, religiøse kan sige..også bruge af mit lager af logik imod det de siger..faktuelt lager, omkring universet..osv..noget der ikke kræver smag eller tro..men er data. Ligesom man kan diskutere om et billede er godt eller dårligt, det er fuldstændig lige meget, da det er op til øjnene der betragter og smagen..Men siger du, at noget findes,..uden at du kan bevise det...så har du et problem.

Blev mindet om min lille blomst. om hvorfor jeg skrev den..om hende der engang sagde til mig, at jeg aldrig måtte stoppe med at skrive..hvilket jeg gjorde..for jeg har ikke flere historier der betyder noget...ud over nogle få gode på lager..et dig skal ha en kerne historie, hvis det er godt..lægger det ud over dig selv..du kan sige, - men er der ikke altid ens eget perspektiv i det? - Jeg vil sige, hvis du som skuespiller kan sætte dig ind i andre, også skrive hans/hendes digt..ikke dit eget..ogsåååå..skal du lige huske på, at for mig, så skal det også rime! og du må ikke bruge "peter" for at det skal rime på "meter"! - hvis peter ikke er en del af historien..og det må han ikke gøres til, bare så man kan rime. Hver linje skal være perfekt, og give fremskred i den historie du prøver at fortælle..For NEJ, - det er dig der fortæller historien, og ikke læseren der skal gætte sig til en. Det betyder ikke, at læseren altid gætter rigtig..men at bruge ord, din læser ikke forstår er bare et "no go" - når det gælder digte, og du har identificeret din målgruppe.

og her er min pointe, - du er nok fuldstændig uenig med mig i alt eller noget..fedt! smag og behag..men hvor fair er det for mig at trække mine rammer ned over andre..og at skulle kommentere så? Det kan jeg ikke til lade..Ja, jeg kan godt gå efter at smadre folks religion..men det er fordi der er ondskab i religion..hvis religion ikke gravede kløfter, gjorde folk onde ved andre..så ville jeg være ligeglad..sandheden ville ikke være så vigtig så..Men jeg ser ikke "onde" digte på det plan. Folk har fyldt det med deres tanker, - og sådan er det..og måske har det været en process i deres liv, der har fået dem videre fra en dårlig situation..og hvorfor nu grave i den igen?! det giver kun lort på fingrene.

Så tænkte jeg på det digt min mor fik af mig..som den religiøse bror hun har..synes godt om..for det benytter sig af deres sprog, og de troede dermed at jeg også var troene..jeg fik aldrig sagt til dem, at jeg ikke var..når de kom med deres "jeg har biblen på min iphone" - ikke engang et "tillykke, jeg har også eventyr bøger på min telefon" fik jeg fremsagt..De er gamle og konen er døende..selv om deres religion har liv på samvittigheden..deres barns liv, - "morte" og de andres også..der stadig er en del af den sekt. - Forstår du bedre, hvor jeg som barn kunne stå i døren, og kæmpe imod jehovas..Jeg vidste ikke så meget om det dengang som jeg gør nu..mine ord var angreb i børnehøjde..I have become so much more..en langt stærkere fjende..efter 10 år med indstudering af alle argumenter i mod deres...Dawkins, Hitchens, Sam Harris, Aran Ra, Matt Dilahunty, og alle de andres ord på, hvor man kan kan smadre det de siger..lever i mig nu! og kommer de nu, aner de ikke hvor Chance løse de er..Best you can do now, - RUN! cos i will argue better then you have ever known.. Hitchens elegante argumenter, er mine yndlings...om ham sagde folk, at de nødig ville diskutere imod ham..samt et par andre..Koplet på lægger viden inden for Abiogenesis, Evolution, universet opståen, og bøger som better angels of our nature, af steven pinker..så når JW, mener at verden bliver værre og værre..så bør de læse den bog..for det er ikke sandt..verden er blevet bedre, des mindre religion hersker i samfundet..er det perfekt endnu? Nej..men vi har også stadig religion i samfundet..

anyway, du ved..når jeg først kommer ind i at tænke på det, så kan jeg føre time lange monologer..når jeg egentlig ville ha sagt noget andre..som kom den lille bi ting, til at være hoved stoffet..Den ene tanke tager den næste..Jeg er altid klar til debat indenfor det område..ååh, husker en anden der troede, at jeg ville afskaffe religon..Nej, og slet ikke ved tvang..men den må gøres tandløs..den er for farlig ellers. Den Danske er det næsten..på nær de præster, der mener de må diskriminere..og det må de jo, for det står der at de må i deres bibel..hvis de læser de vers der siger det.

måske skulle jeg ha sagt noget..Jester ville ha gjort det..jeg kan høre ham nu..You burried your kid, on the alter of your religion...one in the ground, rest you left in that sekt. I know, you must believe..else the nightmare of that, should haunt you! atleast if you where any kind of a human..Jester kan kigge på folk, og give dem klø med ord..Jester sidder for det tit fast i et bur, - så jeg ikke altid siger, det min indre stemme ville ha mig til at sige..det mine følelser fortæller mig..følelser er godt at ha, men lever man efter dem, så vil man smadre alt omkring sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortid er publiceret 24/07-2020 18:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.