1 år, 5 måneder siden

Den sidste tid

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
Fitness
Peter
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
1 år, 6 måneder siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Torsdag d. 22/12 (final v...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 7 dage siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Udgivelse
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hmm. Det er sjældent jeg græder.
Men i dag har jeg måtte fælde en tåre efter at have været ved dyrlægen med Abbi her til morgen. Ja, jeg ved godt, at hun "bare" er en hund, og at det ikke burde komme bagpå mig, at hun efterhånden er ældre dame. Jeg har bare overset tegnene, og måske har vi heller ikke gået de lange ture hen over sommeren og høsten, men da vi gik i søndags, blev det tydeligt for mig, at det er gået ned af bakke for hende. Vi nåede knapt ned i skoven, før hun begyndte at sakke bagud og halte lidt. Jeg troede bare hun havde trådt på noget, men i løbet af ugen blev jeg klar over, at det var noget andet og mere alvorligt end det. Og nu har lægen konstateret, at det er gigt. Jeg håber virkelig medicin og kosttilskud hjælper. Men som lægen konstaterede, så er hun en ældre dame på 12 år - så hun er bestemt ikke ny længere.

Suk. Det bliver hårdt at fortælle drengene det, ikke det at tage snakken om at også dyr bliver ældre osv, men jeg kan mærke, at det bliver svært for mig ikke at blive ked af det, når vi skal tale om det. Selv om det måske er ok, at de ser voksne også kan blive kede af den slags. Tror jeg vil fokusere på alle de gode minder vi har, det og så at vi skal gøre hendes sidste tid så god som overhovedet muligt.

Jeg var solgt, da jeg så hende første gang i internatet, hvor hun bare satte sig ned og kiggede på mig, med de store forventningsfulde øjne. Ikke noget med at gø eller drøne rundt, bare et afventende blik. Men sådan er hun bare, de eneste hun løber i møde, er drengene, ved alle andre sætter hun sig bare og ser dem an, og som regel sætter de sig ned og inviterer hende til at komme... nej, hun er ikke verdens bedste vagthund. Haha, tænkte lige, hvem der egentlig overdrager hvem, kom så i tanke om at Hans gik hun også altid hen til, men han snød måske også ved at have hundekiks i lommen.

Nå, det er da heldigvis ikke gråd alt sammen, havde en herlig oplevelse med drengene den anden dag. Da jeg kom ud af gipsen i foråret, fandt jeg guitarerne frem som træning af fingrene og nu er det blevet en vane om aftenen. Jeg har længe øvet på hold ud af Nanna, til drengenes store fortrydelse - nøj hvor de både grinede brokkede sig, da jeg en aften sad i stuen og spillede, og de for engangsskyld så tv i stuen ved siden af. Det var lortemusik, og jeg kunne hverken synge eller spille - og det var bare nederen at høre på. De har sikkert ret, men forleden aften da de tømte opvaskemaskinen kunne jeg høre, at den ene begyndte at nynne, hvorefter den anden begyndte med "hvor finder jeg dig, hvor finder jeg dig" og så sang de sammen. Det var ikke noget de aftalte, kunne jeg høre. Og da jeg sneg mig hen til spisebordet, kunne jeg se de bare gik sang mens de satte tingene på plads. Den slags gør mig glad inden i. Så kan det godt være, at jeg hverken kan spille eller synge, men jeg kan give glæden ved det videre, og de har da alligevel lyttet så meget, at de kunne tekst og melodi - men det er nu heller den sværeste at lære ud ad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den sidste tid er publiceret 08/10-2021 13:36 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.