Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
14 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
SMS til/fra sagsbehandler...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 17 dage siden
Kære
Halina Abram...
5 år siden
Hej igen dagbog, - Jeg var lige hjemme ved mine forældre, for at snakke om det. Hun fortalte, at min bror var kommet hjem til dem, da de var kommet hjem fra hospitalet,- så sagde hun, at "en" havde sladret til ham.. Ja, - det var mig. for jeg mener, at han også bør vide det, når de ikke har det så godt.. Jeg havde sagt det på en sådan måde, så han ikke burde blive nervøs.. Men det er klart, man bekymre sig for sine forældre.

Så kom hun med en fucking bibel.. hun havde fået af sin far, da hun skulle konfirmeres. I denne havde hun nogle ord, som præsten havde givet mig til min barnedåb. Jeg sagde til hende, at præster nok har en stak kort, også trykker de et tilfældigt navn på et tilfældigt kort...hun ved godt, jeg ikke tror.. og hun tror da heller ikke..

anyway, - På kortet står der mit navn.. også "Johannes 8.12. Jesus siger at jeg er verdens lys, den som følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys." Jesus, en ligegyldig myte! - så sagde jeg til hende, hvad en pige havde sagt til mig dengang jeg arbejdede på post dk.. at når jeg smiler, så er det som om mine øjne lyser.. - også sagde jeg, at hun godt vidste at jeg ikke tror på guder.. hun havde spurgt mig, om jeg ville ha den seddel hvor det stod på.. det sagde jeg nej til, - hvad skal jeg med den slags ord, - jeg vil hellere holde mig til virkeligheden.. De ord man har givet mig til, og ikke bare givet som et tilfældigt kort.

ud over min indre jester, så betyder musik som "flash gorden" af queen og "The Neverending Story" fra Limahl der har betydet noget for mig..du ved, - "Just a man, but with a mans courage, nothing more" og hvem elsker ikke lykke dragen? mere moderne eventyr, med lidt bedre moral.

så snakkede hun om, at hun skulle ha bevæget sig noget mere, så kunne hun måske ha undgået den blodprop.. ja, hun havde endda fået et ur med skridt tæller.. Men hun havde ikke energi til det.. jeg kunne ikke lade være med at sige mit gamle matra til det.. Det er nemt at konstatere at livet kan være noget lort, og brokke sig over det.. det er langt svære, at rejse sig op.. støve sig selv af og kæmpe videre. jeg siger ikke, at det er let for mig heller.. men det er ordene.. at udføre dem er ikke let.. det siger jeg jo heller ikke det er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Religiøs BS er publiceret 26/01-2023 19:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.