11 måneder, 4 dage siden

Et interessant problem

Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg var nede på den anden afdeling i dag, - jeg havde fået at vide, at bibliotekarens computer ikke længere kunne printe ud. Det var ikke det interessante, men det der fangede min opmærksomhed var, at der blev sagt, at flere havde forsøgt at løse problemet. De havde brugt tid på det, så min nysgerrighed var vægget da jeg elsker et værdigt problem. Så jeg tog bussen derned, og gik den lille tur fra busstoppestedet og op til skolen. Jeg kom ind, og folk hilste på mig og lederen sagde, at jeg ville komme til at arbejde i dag, - han var en af dem der havde brugt tid på at prøve at løse printerproblemet. Bibliotekaren var der hurtigt, og viste mig computeren hun brugte, som hun ikke kunne få til at printe. Der var godt med bøger på hendes bord, så hun begyndte at undskylde for det, - men jeg sagde til hende, at det blot fik mig til at føle mig hjemme på mit kontor, og at undersøgelser viser, at folk der roder tit er mere kreative, og faktisk også klogere end andre. Hun skyndte sig at rende igen, for hun skulle op og være med til fællessang, - hun spurgte mig om jeg ville med.. Meh, nej tak. jeg er ikke lige til børne sang, og gamle dårlige tekster.

Jeg kiggede på computeren, og efter få sekunder fik jeg computeren til at ha kontakt med printeren.. og færdig, - problem løst.. Det var lidt lettere end jeg havde håbet på, - de havde blæst det op til at være spændende, men nej..så jeg gik op til fællessangen.. de var kun nået halvt ind i sangen..Meh, det lød ligeså slemt som jeg forventede..så begyndte lederen sgu at stå der og sige fadervor, - så gik jeg.. Den slags pis vil jeg ikke lægge krop til.. Med det mener jeg, at børnene prøver i den alder at finde ud af, hvordan verden fungere.. de tester den af engang imellem.. og der står så en flok seriøse voksne og lader som om, at der findes en usynlig ven, vis tanker de selvfølgelig kender med sikkerhed, pga en biblen der i virkeligheden er så fyldt med FEJL! i forhold til hvordan den virkelige verden fungere, at hvis det ikke havde været biblen..bogen, som folk ikke læser fejlene i.. men undskylder for..en anden bog, ville være fjernet forlængst, hvis den havde været så STUPID. Der er INGEN religøse, der kan give en god grund til at tro på det PIS!

Nå, så kom lederen ned til mig, sammen med bibliotekaren.. Jeg sagde at jeg havde løst problemet.. de kunne se den printe, også spurgte de mig om hvordan jeg havde gjort det.. jeg sagde hvordan, - og de sagde selvfølgelig, at de havde forsøgt det.. men hvis de havde forsøgt det, så ville det jo ha virket..computeren opføre sig ikke anderledes fordi det er mig, - men religiøse tillader gerne det overnaturlige i deres tankegang, - så selvfølgelig har de prøvet det samme, jeg er blot magisk.. Eller også har det ikke prøvet det, - og jeg er bare normal.. Hvad mon er mest sandsynlig? - Det er en af de ting, religiøse ikke forstå.. at den mest simple forklaring, nok er den rigtige..

Så spurgte de mig, om jeg kunne kigge på nogle chromebooks.. - jeg viste en personale, der havde nogle IT timer, hvordan han kunne skifte en skærm på en chromebook.. han havde ikke regnet med, at det kun ville tage 5 minutter..

Så kom han med en Ipad, som han påstod ikke kunne lade op, selv om den er nogenlunde ny. Jeg trykkede på 2 knapper, og kunne se, at den manglede strøm.. så jeg sagde, at vi kunne prøve at sætte den i en lader, - det gjorde jeg, fordi jeg gerne ville se den lader han brugte. Han kom med en lader der ikke var original, - jeg sagde til ham, at det nok var laderen den var gal med.. han sagde, at han også havde haft den til ladning i skabet, og der virkede den heller ikke.. Jeg var ret sikker på, at det var laderen stadig, - laderne i skabende er nogle som eleverne har fat i og trækker i.. og den han kom med var som sagt en uoriginal.. han troede ikke på mig, så jeg fik den med tilbage til mit kontor.. da jeg kom tilbage, satte jeg den i laderen..og vupti, efter få minutter var der strøm nok på den, også kunne den tænde.. så jeg skrev til ham, at den godt kunne lade op i min lader.. Min lader er en jeg ALDRIG låner ud, da folk ikke kan finde ud af, at passe på dem... det vil sige, at trække stikke ud rigtigt.. de hiver i ledningen, i stedet for at tage fat i det lille hoved.. det er en hurtig måde, at ødelægge en ledning på.

Nå ja, imens jeg var dernede var der afslutning med kontor damen, - jeg snakkede med hende efter morgensangen, - hun var heller ikke religiøs. Nå, men hun havde købt morgenbrød.. så det fik jeg også, imens jeg fik snakket med nogle folk på personale stuen.. hun sagde at hun godt vidste jeg ikke var til kram, men hun ville nu give mig et alligevel, så hun holdte om mig.. jeg gjorde ikke så meget, andet end at stå der..Jeg passer på mig selv..

Hun snakkede i øvrigt om hendes mand, og noget af det hun sagde, gjorde mig opmærksom på, at han var introvert. så jeg spurgte hende, om det var rigtigt.. jeg tror hun var imponeret over, at de få ord om hendes mand, hun fik sagt..ledte mig til dette resonoment. Hun sagde, Ja til det..med et smil der ligesom sagde "imponeret"

Jeg er selv introvert, og kan godt tabe energi ved at være sammen med mennesker, som har brug for mig. Nå , jeg har lyst til tema musikken fra "Elementary" - jeg elsker den violin.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et interessant problem er publiceret 26/05-2023 22:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.