Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det har bare været fridag i dag – for en gang skyld en dag, hvor vi ikke skulle noget særligt, simpelt hen kun det, vi havde lyst til..!
Åh, hvor var fornemmelsen herlig i aftes, da jeg lagde mig til at sove – hmmm og så vågnede jeg kl. 5 i morges – på en lørdag..! Stod op og drak en kop halvkold kaffe og listede i seng igen, men faldt ikke rigtigt i søvn mere, så jeg stod op for alvor ved 7-tiden og lavede morgenmad.

Vi startede dagen med at køre ind til min arbejdsplads, hvor nogle bygninger skulle tømmes for kontormøbler, og hvor vi medarbejdere måtte afhente det, vi ville. Jeg ønskede mig en ny/bedre kontorstol, så vi kørte derind i god tid, syntes vi da selv, men åbenbart alligevel alt for sent.. I hvert fald så der nærmest ud som om , der var fuldstændig ribbet af en flok gribbe – ikke en eneste stol var tilbage..! Vi fandt et lille skab, som kan være nyttigt til mange ting, og da jeg har en lidenskab for urtepotteskjulere, tømte jeg vindueskarmene for dem, jeg kunne finde.

Hi – midt i en vindueskarm stod der en sjov lille pynteting, nemlig et timeglas (der dog kun kører ca. 1½ minut, så man kan ikke engang koge æg efter det) holdt mellem en flok delfiner :O) Nu har jeg jo altså en veninde, der samler på delfiner i alle udgaver, så jeg skyndte mig at tage den til mig. Ved nærmere eftersyn ved jeg nu ikke helt, hvor køn jeg synes, figuren er, men delfiner er det altså, så næste gang jeg ser min veninde, kan hun selv få lov at bedømme, om den er værdig til hendes samling, og dermed afsige dens dom for fremtiden..!

Vel hjemme igen gav jeg mig i kast med at gøre vinduer og karme rene i min stue og forgang, og hold da op – jeg er stadig chokeret over, hvor sort rengøringsvandet blev, så det var absolut ikke af storhed, det arbejde blev gjort :O( Jeg fik nussepusset mine blomster og brugt et par af de hjembragte skjulere, så lige nu er jeg godt tilfreds, når jeg kikker på mine rene vinduer med indhold – dejligt..!

Over middag, besluttede vi os til at ville ha’ lidt frisk luft til trods for det lidt trælse og blæsende vejr, så vi kørte til Trelde Næs og gik en god lang tur. Det var simpelt hen rigtig skønt at blive blæst godt igennem, mens vi travede langs stranden – begge med næsen nedad..! Jeg kikkede som sædvanlig efter sten og fandt da også et par sjove udgaver, men ingen silkespat, som jeg ellers havde håbet og ved, at man kan finde på dette sted. Peter kikkede efter træstykker, der var slebet til i vandet – han har fået øje for de kunstværker, naturen kan skabe på den måde, og jeg gi’r ham ret i, at de kan være helt fantastiske. Selv kan jeg godt li’ at ha’ sådanne træstykker liggende i blomsterbedene, og det bli’r vel da snart forår, så jeg kan komme ud i haven og rode lidt, bl.a. med sådanne ting..!
Hmm - Peter var nu altså lidt af en "tingfinder" på vores tur i dag. Han fandt nemlig også en lilla filthat, temmelig våd og træls, syntes jeg egentlig, men nææ... Peter skulle absolut ha' den med hjem, så nu hænger den til tørre :O) Jeg foreslog ham, at han kunne forære den til Sofie Møller, men det var han vist ikke enig med mig i.. Bare nu ikke, han selv vil til at bruge den - så er jeg altså ikke helt sikker på, jeg vil følges med ham :O))

I aften har været ren afslapning på sofaen og film i fjernsynet. Eneste minus er, at ingen har ordnet opvasken, så den må jeg vist ud og kikke lidt på nu, før det bliver helt sengetid. I morgen kommer Birthe, Rune og lille Job nemlig til middag, og så skal der gerne være tid til hygge, og i morgen eftermiddag kommer Benthe også et lille smut. Jeg vil bare glæde mig til at være sammen med begge mine tvillingepiger – det bli’r godt..!

Jeg vil ønske alle jer derude en rigtig dejlig søndag – husk at gøre, hvad I har lyst til..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fridag..! er publiceret 25/03-2006 23:52 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.