Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Operation
Halina Abram...
4 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
No name girl
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
7 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Shit.. aner vitterligt ikke hvordan jeg skal starte den her dagbogstekst op, er sådan lidt lost, forvirret og meget tømmermændstræt.
Kan under ingen omstændigheder hænge sammen, og har bare lyst til at fucke alt op, gemme mig under dynen og sove resten af mit liv væk, eller bare i det mindste den her uge væk.
Lysene på natbordet ved siden af mig, brænder lige så stille og roligt ned ved siden af mig, og minder om den weekend som brændte væk foran øjnene på mig..
Orker virkelig ikke at skrive om det, men skal havde skrevet det ned, det skal væk fra mine tanker, og bare printes ned på et stykke papir.
Har mistet et venskab med Nanna, eller dvs. Nanna afbrød det selv.. midt i skænderiet lod hun sine frustrationer gå ud over mig, fordi jeg valgte at gå…

Det var jo ikke min fejl at Heidi, Nanna, og Susanne ikke kunne finde ud af at snakke sammen, vidste det jo egentlig godt, for balladen imellem de tre, havde kørt i den sidste måneds tid inden vi tog af sted til Lalandia..
Havde lejet et hus dernede i en weekend, meningen med turen var at drikke os så stive at vi ikke ville være i stand til at kende forskel på boblebad, og børnebassin.
Havde planlagt at savle over alle de fyre som vi ikke ville kunne få alligevel, og lege med tanken om hvor godt de ville se ud i uniform,

Men vi nåede kun halvvejs i vores planer… allerede efter endt tysklandstur fredag aften kom Heidi og Susanne op at skændes om aftenen, og deres skænderi udviklede sig i takt med at Nanna og Susanne fik lagt bitch attituden på lørdag aften.
Nanna havde inviteret et par fyre, egentlig var der blevet inviteret 13 fyre, men grundet den lange kørsel, havde de fleste af fyrene ikke lyst til komme.
5 fyre mødte så op, vi mødtes med dem på torvet inde i centeret og tog videre på pubben.
Nanna og Susanne blev mugne over et eller andet pis, angiveligt fordi tingene ikke lige kørte efter deres hoved….Nanna kom vadene hen til mig og bad med en ikke så særlig tone om nøglerne til huset, hun fik dem, og de forsvandt ud af centeret.
Tilbage stod Heidi og jeg sammen med Nannas venner.. vi hyggede os med fyrene, spillede pool imod dem, og drak elendigt dyrt sprut sammen med dem.
Fyrene havde bemærket at de to tøser ikke var særligt søde overfor dem, og brokkede sig også over deres opførsel.

Senere på aftenen tog vi tilbage til huset, men da vi kom derhen var huset lukket ned, og der var ingen hjemme, ringede så skiftevis til Nanna og Susanne, men ingen af dem tog deres telefoner.
Vi kimede dem ned, indtil Susanne tog sin mobil og sagde at de var ude at gå tur.
En af fyrene opdagede at vinduet ovenpå stod åbent, og sammen prøvede vi at komme ind den vej… et stykke tid senere bliver lyset tændt på førstesalen, og tilråbene nedefra bliver højere og højere, det var ret så afslørende at Nanna og Susanne befandt sig inde i huset og ikke gad lukke os ind.
Grinede lukke Susanne os ind, og de virkede totalt uberørte af situationen om at de havde løjet for os igennem telefonen.

Et mindre skænderi var allerede under opsejling, så Heidi og jeg smuttede ovenpå for at køle lidt ned.
Michael kom op til os for at bede os om at komme ned til dem, de følte sig ikke særlig velkomne i stuen hos Nanna og Susanne, og de var egentlig meget skuffet over, at de to eneste piger som var i nogenlunde godt festhumør, og som havde underholdt dem i løbet af aftenen sad oppe på et værelse… han bad os om at komme ned, og det gjorde vi så.
Inden jeg gik ned, gik jeg ind i det andet værelse, for at pakke mine ting, havde en eller anden underlig fornemmelse af, at jeg nok fik brug for det senere.

Da vi kom ned i stuen, sad Nanna og Susanne for enden af bordet, og så totalt sure ud…
Sammen med fyrene fandt vi en feststemning frem, men det kunne ikke undgås under kortspillet, at der kom små stikkommentar fra bitchernes side, og fra fyrene side.
Inden vi vidste af det, var vi alle stort set stive, jeg var nok mest, men det var nok fordi, at hver gang folk kom med stikkommentar, var jeg hurtigt nok til at løfte mit glas, råbe højt skål, og sætte fyrene i gang med at puste kort sammen med mig.
Var sådan set ret lalleglad, ret ligeglad med diskussionen omkring mig, og var mere eller mindre bare fucking neutral.
De der små forbandede stikkommentar, og den dårlige elendige stemning som lå som tyk røg over huset, udviklede sig til et kæmpe slagsmål i løbet af natten.

Da kl. var tre om natten var slagsmålet så meget på det højeste at fyrene valgte side mellem Nanna og Heidi, og jeg stod alene tilbage…
Efter stort bragende skænderi, og mange tårer, gik Heidi rasende ud af døren, med sin taske på ryggen.
Nanna smed fyrene ud, og de var ret pist, for de var blevet lovet en sengeplads i huset, men nu blev de i stedet henvist til at sove i deres biler.

Jeg løb på strømpesokker ud på parkeringspladsen, mens jeg råbte til Heidi at de skulle vente på mig..
Løb ind i huset, pakkede mine sidste ting, og slæbte lortet ned af trapperne, da Nanna så dette, lod hun sin frustration gå udover mig.. begyndte at snakke om mig, mens jeg slæbte mine ting ud af huset, og kom med flere kommentar om at jeg var umoden, og barnlig alt imens jeg ledte efter mine håndklæder.
Rendte så ud til Michael for at bede ham om at hjælpe mig.. skulle have mine sidste ting med mig, men turde ikke være alene i huset med de to tøser.
Han gik med mig ind, og Nanna gik fuldstændig amok, for hvad skulle han hjælpe mig med, når jeg først lige havde mødt ham i løbet af aftenen?.

Spurgte dem så om de havde set mit håndklæde, men Susanne svarede frækt igen, at det var da fucking lige meget med håndklæde og at hun i øvrigt var pisse ligeglad med at jeg manglede det. Begyndte så at rode i bunken af deres håndklæder, og der sprang Nanna frem for at tage sine håndklæder til sig.. gik om bag Susanne, og sørme om ikke tøsen sad ovenpå det med sin tunge store fede 95 kilos røv.
Tog det og gik ud til bilen, men Susanne og Nanna ville ikke lade mig gå.. begyndte at råbe efter mig at jeg skulle tage sammen, blive moden, og snakke med dem om det.. Jeg gik fuldstændig amok, og råbte til dem at det ikke var mig som havde et problem med dem, at det var Heidi som de var uvenner med, og at det ikke var min opgave at redde det her shit ud.. men de to tøser havde vat i ørene, og hørte slet ikke hvad jeg sagde.

De kunne slet ikke se det fra min side af, og ville havde at jeg skulle hente Heidi, så vi kunne snakke om det.
Jeg fik nok.. råbte og skreg af dem, smed alkoholen ned i tasken, og lige i det sekund da jeg vendte mig om for at gå sagde Nanna at jeg hvis jeg forlod huset nu, så ville vi ikke havde et venskab længere..
Jeg vendte mig om, tog min taske og forlod huset.

Efter ræs med 160 i timen på motorvejen, og 40 min senere var jeg tilbage i min egen lejlighed..
Pakkede ud, og ryddede op.. andrelinen og alkoholen pumpede rundt i kroppen på mig, og jeg faldt ikke i søvn før kl. var 7 om morgenen.

Nu ligger jeg så her søndag aftenen, og kan kun tænke tilbage på et forhenværende venskab med en pige som engang hed Nanna.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lalandia bræktur er publiceret 24/10-2006 11:34 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.