Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Så er vi igen på vej mod et nyt år, tiden går så stærkt og for hvert år der går bliver man det ældre, men det er jo den vej vi skal.
Julen er hyggens tid men det er også en stresset tid, man hvalfarter afsted for at nå det hele,
samtidig er det en dyr tid man prøver at spare lidt her og der men alligevel dumper man i med begge ben og tager hjem efter med farvnen fuld af gaver der efter kikker man i pengepungen og sukker da man alligevel have brugt for mange penge.
Men julen er jo den måned vi tænker på hinanden den måned vi bruger til at tænke på andre også på dem vi ikke har mere, man lægger krans eller mos pude på deres sidste hvilested,
tænder et lys for dem jule aften sender dem ens varmeste tanker mens man forstiller sig de har det bedre hvor de er nu, man tager til jule gudstjeneste og også der har man dem i sit hjerte og sine tanker.
Nogen har mistet et kært medlem samme år andre tænker blot tilbage fra den gang de have dem hos sig men tanken og sorgen er den samme.
Nogen har ikke overskud eller recurcer til at holde julen efter et stort tab men de forsøger trosalt vis der er børn i farmilien de skal ikke ha ødelagt deres jul tros den sorg der har ramt en farmilie.
Men julen er også en smuk tid man går igennem byens gader og suger alt jule stemningen til sig jule lys jule pynt musik i gaden røde kors med deres rasle bøsser en god hjælp til de små i vores samfund varme stuer for alcoholiker samt narkomaner også de skal have en dejlig jul de kan tids nok komme på gaden igen,
selv de har en jule gudstjeneste hvor de hver i sær kan glemme deres barske dagligdag hvor øl spiritus kulde og ensomhed narkotika kan blive glemt for en enkelt aften.
Men julen er nok mest børnenes fest deres store øjne for hver nisse for hver engel som hænger i hele sin herlighed i de forskellige butiks vinduer, jule gaverne er helt umulig at vente på jule bag jule klip jule kalender med og uden chokolade alt hvad et lille barne hjerte kan indholde, smil glæde sang alt hvad man kan ønske sig venner og farmilie samlet omkring jule træet som står smukt pyntet i hver en stue jo julen er også en dejlig tid en tid vi ikke vil undvære tros travlheden.
Men selv om den er dejlig ser vi voksne nok på en eller anden måde frem til sin almindelige daglig dag igen og vi kan sakelesen vente endnu et år til vi påny går den søde jule tid i møde
inge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jul igen igen er publiceret 07/12-2007 17:41 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.