12 år siden

The way I'm suppossed to be

Dagen i dag
Salomon
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
6 år siden
Vikinger på Bakken...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
3 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
5 år siden
Hjem igen
Salomon
5 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
8 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
2 måneder, 20 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
9 måneder, 17 dage siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
2 år siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
2 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
2 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg skal møde Darren Cris...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
4 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
5 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
2 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
5 år siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
At være noget - at blive ...
Salomon
5 år siden
Nu er opgaveskrivningen snart overstået. Heldigvis. Sidder og skal skrive vurderingen af det hele. Jesus. Ved ikke hvad jeg skal skrive, og kommer mindst til at skulle slette en side. Ved ikke hvordan jeg skal gøre det. Men jeg glæder mig til at jeg kan sætte det sidste komma, og holde juleferie. Dejligt bliver det. Men så når man tænker tilbage, så er december måned bare væk, fordi man mere eller mindre har isoleret sig fra omverdenen for at skrive. Deprimerende.

På cafe med dejlige Lo. igår. Lige hvad jeg trængte det. Jeg græd af grin. Hun er så herlig. En af de veninder hvor jeg virkelig bare kan være mig selv, fordi vi er så irriterende ens på så mange punkter. Eller ikke irriterende ens. Men ens. Tonsvis af slik blev der købt bagefter og i drive-in på McDonalds for at få is. Mums. At vi så ikke kunne spise det halve af det, var noget andet. Men skide hyggeligt var det. Vi skal ses noget oftere.
---

Skønne Mr. M! Jeg må bare indse at det ikke skulle være. På den anden side, så kendte jeg ham jo heller ikke rigtig, men synes stadig det er irriterende. Har ikke hørt fra ham siden fredag, og atter kan det bare være ligemeget. Jeg har ikke lyst til altid at være den der skriver, og slet ikke efter at han aflyser vores aftale. Så kan han skrive. Det løber nok ud i sandet. Desværre.
Ra. er så skøn. Hold kæft jeg holder af den dreng. Jeg snakkede med ham fredag og fortalte det. Med det samme ringer han og snakker med mig i lang tid. Jeg tuder lidt. Han snakker lidt. Jeg snakker lidt. Og så trøster han mig lidt igen. Forklarer ham at det nok egentlig ikke har så meget med Mr. M at gøre, men mere det at jeg endelig havde fundet en anden en Je. Og det er der, siger han, problemet ligger. For jeg vil så frygtelig gerne finde en anden end ham. Ønsker mig inderligt at bevise en masse en masse overfor ham. Og så går det galt for mig så snart jeg finder en jeg ser den mindste chance hos. Med ét giver jeg alt til denne person før jeg egentlig er kommet tæt på ham.
Synes det er så enormt svært. For han har fuldstændig ret. Ærligt, så synes jeg at Mr. M er helt fantastisk sød og dejlig. Men om han er endnu mere sød og dejlig, fordi han ikke er Je, ved jeg ikke.
Men hvornår helvede kommer jeg videre altså. Hvor er det irriterende. For Je. er slet overhovedet ikke fantastisk. Overhovedet ikke så sød, dejlig og skøn som alle mulige andre er. Men noget har han. Mig! Han har stadig mig et eller andet sted. Og han ved det så meget at det ikke genere ham at fortælle mig om sin nye kæreste eller alle mulige andre ting, som han ved jeg ikke gider høre om, for han ved at han stadig har mig!
Jeg vil ud over det punkt. Jeg vil over det hvor han tror at, hvis han en dag kyssede mig, så ville jeg kysse igen. Jeg vil ud over det hvor han stadig tror jeg er vild med ham.
Jeg skal så meget bare finde en af være glad for og som også er glad for mig. Jeg har brug for det.
---

Imorgen er også dagen hvor jeg drager til Århus for at sidde hårmodel for en veninde som har planer om at farve mit hår mørkt. Åhh nej. Det skal nok blive skide godt. Håber jeg. Men ellers er det ikke værre end at jeg har tid ved frisøren i januar, så hun kan farve det om hvis det er helt galt. Så det går nok. Håber jeg. Nu må vi se.
---

Glæder mig til fredag. Hele klassen skal samles hos Aj. og i byen. Jeg glæder mig. Fejre at vi er færdig med opgaven og endelig har juleferie. Fejre at vi kun har et halvt år tilbage. Og så skal vi bare være fulde. Rigtig fulde. Uden at brække os. Det bliver godt. Glæder mig. :)

Glædelig 16. december..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget The way I'm suppossed to be er publiceret 16/12-2007 14:21 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.