11 år siden

Mere og mere

Ny Picanto
Peter
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
3 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
2 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
3 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
2 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
4 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
4 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
2 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
3 år siden
Gennemskuet
Ida Hansen (...
1 år, 4 måneder siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
3 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
2 år siden
Det der med balance...
Kianna Kitte...
2 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
4 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
1 år, 1 måned siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
4 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
7 år siden
...Og blodet flød.
Kianna Kitte...
2 år siden
Endnu en gang burde jeg slet ikke sidde her. Burde lave lektier. Men det gør jeg ikke. Jeg vil gerne være færdig nu. Jeg gider ikke lave flere lektier. Jeg gider ikke lave flere stile. Flere rapporter. Jeg gider det ikke. Men det nytter jo ingenting.
Vi skal aflevere AT-emne på tirsdag, og jeg ved ikke hvad jeg vil skrive om. Skide godt. Jeg har ikke engang åbnet ressourcerummet endnu. Måske jeg skulle gøre det. Jeg er bare så frygtelig ugidelig. Øv mand.
Skal til fødselsdag hos St. imorgen sammen med alle pigerne. Glæder mig helt vildt. Det bliver skide hyggeligt, og vi skal bare have SÅ meget lækkert mad. Mums.
Lørdag skal jeg være sammen med Li. og Aj. Li. er alene hjemme, så vi kapre huset og laver mad sammen. Skide hyggeligt. Gamle Li. har spurgt om jeg ikke vil med i byen sammen med nogen af de gamle musical folk, og det kunne bare være SÅ godt. Men så ved jeg bare at jeg ikke kommer op søndag og får skrevet tysk, og det skal jeg bare have gjort. Skal også have kigget på noget biologi. Så tror jeg må melde pas. Desværre.
Beslutningen er blevet at jeg holder min fødselsdag som en slags forfest før en bytur på fredag. Der kommer dem fra klassen vi plejer at være sammen og så lidt udover. Glæder mig helt vildt. Lyder som om at de andre også gør, så det er dejligt. :)
Var ude og svømme med Jc. igår. Hvor var det lækkert, men hvor har jeg ondt i min krop idag. Troede ikke Jc. var så ambitiøs. Men jo. Vi svømmede 1 km. Puha. Har ikke svømmet i 2 år snart, så en smule hårdt. Men dejligt at komme i vandet igen. Og pludselig savnede jeg det en smule. Det er den eneste sport jeg sådan rigtig er god til. Eller var engang i hvert fald. Kommer da stadig fremad. Meen, ikke i samme tempo som engang. Hehe. Tror også vi skal afsted næste uge. :)
---

Snakkede med Al, J's bedste ven, den anden dag. Kom til at snakke om alt mulig mærkeligt. Og klart vi også kom ind på J. Hvad ellers kunne man forvente?;) Men ja, vi snakkede om hvordan jeg havde det med at han var taget afsted så kort tid efter vi mødte hinanden. At jeg var bange for at det hele ville være helt anderledes når han kom hjem. Det med at han er kristen og jeg ikke er det. At vi havde snakket om det. At jeg også tænkte på hvor meget han egentlig ville med mig.
Og så siger Al. de gyldne ord: Søde Anne, du har ingenting at være bekymret for. J. er rigtig, rigtig glad for dig. Vi snakkede om det inden han tog afsted og da jeg spurgte om han var glad for dig, kunne han slet ikke beskrive det. Han var blevet mere og mere glad for dig i løbet af den sidste uge inden han rejste. Og det kan man jo ikke bebrejde ham. ;) Du er alletiders Anne og fuldt ud accepteret af mig. Hehe.

Hvor er han herlig. Fik helt tårer i øjenene. Troede ikke at J. havde det sådan. Vidste måske godt at jeg ikke er helt galt på den, når jeg siger at han godt kan lide mig. Men alligevel. Nu savner jeg ham bare endnu mere. Og bliver endnu mere skuffet hvis han siger til mig at han ikke synes, at det skal være noget. Jeg håber det virkelig ikke. Puha.
---

Må heller få kigget på det ressourcerum og tysk. Og historie. Øv. Prøvede at lokke min mor i Bilka - det er blan-selv-slik til 7 kr pr 100 gram. Det er dælsparkme billigt. Men så kommer der både håndbold og rejseholdet, så det kunne simpelthen ikke lade sig gøre. Pokkers. Det er nok også de sundeste. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere og mere er publiceret 24/01-2008 16:55 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.