16 år siden

Festival

Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Jeg kan faktisk rigtig godt lide ham. Som det er lige nu, så kan jeg rigtig godt lide ham. Fordi det lige nu fungerer godt mellem os. Jeg har fortalt ham, hvordan jeg har det med ham. Han har fortalt mig, hvordan han har det med mig. Og vi ved at det aldrig vil fungere. Sådan er det. Han ved, hvordan jeg har det når han er sammen med andre. Men jeg har intet grundlag for at blive sur. Ikke så længe vi ikke er mere end vi er. Og det er også godt nok. Hvis bare vi kan blive her. Jeg håber vi kan. Men jeg tvivler.

Ekskæresten og ham er vidst helt slut. Han har mister respekten for hende, og for én gangs skyld forstår jeg ham faktisk godt på det punkt. Nu tager han på festival hele weekenden og er sammen med en masse. Det skal han også have lov til, hvis det er det, han vil. Sådan er han.
Tror det er godt nok jeg ikke skal med alligevel. Han havde tilbudt at vi kunne dele telt. Det ville ende galt. Så det er nok godt nok. Selvom jeg er mega træt af at jeg ikke skal afsted. Gamle Li. var ellers næsten ved at have skaffet os billige billetter igår. Men ikke alligevel. Så vi arbejder i stedet. Øv. Men ja. Næste år.

Vi skal være sammen i næste uge. Og jeg glæder mig til at ham. En af hans venner har sagt at han skal tage mig med til fest. Og så bliver jeg glad. Indeni. Denne ven har altid haft en form for modstand overfor mig. Måske den er væk? I hvert fald glæder jeg mig til at se ham.

Jeg vil også til festival. Øv mand!!
---

Læste Li's blå bog igår og finder siden om ham jeg var sammen med til festival sidste år. Det er der, man bliver træt af at det er sket. Det var ikke det heldigste billede de havde sat ind. Og så er han åbenbart en der er sammen med alt der kan kravle og gå. Desuden omtalte de også at han havde fået hevet en tøs ind i et telt sidste år til festival - en overvægtig pige. Det har bare ikke at være mig. Men det forsikrede Li. mig om at det ikke var. Det håber jeg da virkelig ikke det er. Jeg er da ikke overvægtig! Øv.
---

Jeg burde læse dansk lige nu. Men jeg kan ikke tage mig sammen når der stadig er over 1½ uge til. Det er alt for langt væk til at jeg kan tage det seriøst. Men jeg skal snart igang. Men skal også arbejde idag, så seriøs bliver jeg nok ikke idag. Gode undskyldninger har jeg nok af. :)

Jeg må nok hellere prøve at lave noget fornuftigt. (Jeg prøver at bilde mig ind at surfe på facebook og andre spændene sider, er dybt fornuftigt. Det holder nok ikke i længden. Pokkers).

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Festival er publiceret 29/05-2008 13:44 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.