12 år siden

Torsdag den 1. januar 2009 Nytårsaften og dag

ægte skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 1 måned siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
6 år siden
sulten
Sunstar31
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
5 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
2 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
4 år siden
Drømme
Salomon
5 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
1 år, 4 måneder siden
Torsdag den 1. januar 2009 Nytårsaften og dag.

Så vågnede vi op til den sidste dag i året, men også den dag vi frygtede mest, på grund af fyrværkeriet og vores dyr, særlig den gamle pony Mama.

Om formiddagen gik Else og mig ned for at gennemgå folde, så alt var klart, hvis der skulle ske noget. Vi gennem gik planen. Olde, Bølle og Berta, skulle ind bag i bilen sammen med fuglene. Steffi og Elvis foran. Så Else og mig over for at lukke alle gårdkattene ud og håbe det ikke bliver kørt ihjel eller løber væk. Til sidst over i stalden, for at lukke alle hestene og ponyerne ud på folden. Så var vi klar til nytårsaften og naboernes fyrværkeri.

Allerede klokken ca. 17, begyndte de at skyde, og så blev det ved, hele aften. Else og mig gik over i stalden for at lukke af som vi plejer, men Mama var så urolig, at vi lod radioen være tændt og det samme med lyset, så de kunne lytte til musik i stedet for alle de brag fra fyrværkeriet.

Jeg så underholdning på tv, og da klokken var 1 minut i 24.00 gik jeg ned, og sammen tog vi en slurk champagne sammen med et stykke kransekage, og så sprang vi ind i det nye år 2009. Så begyndte det endnu mere at bulder og brage, og vi gik over i stalden igen. Mama, pustede og hostede. Hun rystede af ophidselse, medens hun gik frem og tilbage. Vi blev derover og fik hende beroliget. Else og mig tilbragte de første par timer af 2009 over i stalden. De fyrede stadig af, da vi gik ind, lidt over 2.00. Jeg gik i seng efter at have luftet Steffi, hun tog det fint, og Elvis gemte sig under min seng.

Jeg lå der og hørte et disco show på tysk tv, med alle de gamle numre, som jeg kunne huske fra dengang, Erling og mig gik i byen og dansede. Ih, hvor jeg savner ham og det at kunne danse med ham. SUK. Jeg tænkte på Erling, og også på dem vi måtte sige farvel til i 2008. Mine gamle katte Skyggen, Sydney og Tykke. Der var også vores to gamle heste, Pølle og Grønne, der gik til regnbuehimlen allerede en uge efter vi var flyttet hertil. Og så min dejlige lille indekat, min Mani, der kun blev to år. Jeg bad til vi ikke måtte miste sådan i 2009. Omkring klokken 4, faldt jeg endelig i søvn.

Vi vågende lidt i 9, den første morgen i det nye år. Gad vide hvad det nu vil bringe. Jeg følte det som var det mig der havde festet hele natten, men det havde jeg jo ikke. Jeg kravlede ud af sengen og ud med Steffi, og så over til gårdkatten og indtil hestene. Mama, så også temmelig medtaget ud, men ellers var alt i orden. Så de fik deres korn, vand og hø. Til sidst var det vores tur. Else gik ind for at lave morgenmad til os, medens jeg tog mine piller og gav Olde sine. Endelig hentede jeg Steffi, og tog min morgenmad med op. Først lige fodrer hende og Elvis, der nu var dukket op fra under min seng. Og nu kunne jeg så få min morgenmad, medens jeg hørte tv, og resten af dagen tog jeg ganske enkelt en slapper, for at komme mig over den lange nytårsnat. Et nyt år var startet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdag den 1. januar 2009 Nytårsaften og dag er publiceret 23/01-2009 11:51 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.