Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg får stadig den der med, at jeg er "god" osv, - helten der kan skide uden at vælte og pisse uden at smelte, - leave me alone. Jeg ved, at jeg intet ved i forhold til andre. Jeg ved, at hvis man vil se smuk ud, skal man stille sig ved de grimme, - og hvis man vil virke som om man ved noget, skal man bare stille sig ved de uvidende. Det gør dog hverken folk smukke eller vidende.

Jeg havde et par hurtige fixes, på et par problemer idag. en sagde, ej, det må du ikke sige til de andre..da hun så hvor let det var, - efter hun havde sagt, at hun var blevet så desperat igår, at hun næsten havde smidt pc'en ud. jeg så med det samme det lille lys, der indikerede at hun havde slukket for musen..tre tryk, - done. it dosent make me smart.

En kom til mig i pausen imens jeg sad og spillede heartstone..med et, - nå, nu forstyrre jeg dig imens du sidder og flirter med pigerne..jeg var kringsat af yngre piger..jeg snakkede ikke med det..mit svar var selvfølgelig "hvilke piger" -så fik han det til, at jeg mente at det var fordi de var gamle..hvilket er fordi hans maskulinitet er så vigtig for ham, - at han konstant skal nævne hvor mandig han er, i hans pædagog arbejde. Jeg er lidt ligeglad, - ud over at det virker lidt latterligt..men folk omkring mig ser jeg ikke som mænd og kvinder, men som folk og kunder. ikke at de ikke er det, men det har ingen betydning for mig når jeg er på arbejde. Jeg ser mig selv om "IT" - ikke som mand. Mand er jeg når jeg kommer hjem, og jeg har brug for at skulle på vc..så er det rart at vide hvordan man kommer af med vandet *GG*

pigerne der nu går i 9.ende, ville godt ha haft mig med ind for at se deres juleshow. 9. klasserne laver hvert år et eller andet.. desværre, har jeg et arbejde at passe..det var de 3, der engang lavede nogle søde beskeder til mig..Jeg er kenny, - jeg er ikke modtagelig for den slags. Der er kun en ting der betyder noget for mig, - og så længe det ikke er opfyldt er resten af verden, og livsindholdet uden egentlig værdi. Hvad betyder et tag, når man intet fundament har.

Jeg har nok i at prøve at smile, imens jeg mest af alt har lyst til at græde konstant.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kold er publiceret 20/12-2017 16:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.