13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hej dagbog, - hvad laver jeg i¨øjeblikket? Jeg diskutere Brexit med hende fra england, hun er for, og jeg er logiker. Hun diskutere ud fra et holdepunkt i følelser, som ikke bakkes op af fakta, og jeg viser hende hvor hendes følelser tager fejl. Hun tænker, aah, men så må han jo være en der tænker at england skal blive, men jeg tænker ikke på den måde. Jeg ser det der er, og ser hvad der vil ske ved det. Hvad der sker vil du nok spørge, er det ikke ud fra følelser? Nej, - jeg ser på, hvilke aftaler er lavet pt, altså hvordan ser økonomien ud hvis intet ændre sig..og siger, at disse tal kan ændre sig, hvis der sker noget..når hun siger england betalte mest for Eu, så hiver jeg igen tal op der viser hende om det er korrekt. Jeg ser, at hvis England kommer ud af EU, og det går skidt for england, så vil det smadre alle argumenter fra eventuelle "leave" folk i andre lande..og tal jeg har set, tyder på dette.

Når folk i guilden begynder at snakke om, at folk på venstre fløjen tror på f.eks de mange køn..så råber jeg op..Jeg bekender mig logisk til en rød ide, men min logik siger mig, at naturen er ligeglad med, hvad du føler dit køn er. Naturens program kode kan der være afvigelser i, men de fleste er enten født som kvinde eller mand..uanset om de så måtte føle sig som noget andre, og kosmetisk ændre det. uuh uhh, så ved jeg at folk der, allerede vil skrive..aah men det siger du fordi du hader os! Nej, jeg siger det fordi det er logisk, og ikke drevet af følelser. Logisk vil jeg give ethvert menneske de samme rettigheder, til at forsøge at maximere deres lykke, under forudsætning af, at det ikke lægger det øvrige samfund til byrde.

Det samme når det gælder ligestilling, så ser logisk dårlige argumenter fra folk jeg ellers sympatisere med. Det gør, at jeg må tage afstand fra dem, og vise at de logiske evner også kan eksistere på en rød linje.

jeg har for et par dage siden, un-subbet fra en ateist jeg ellers fulgte på tuben. Hans logik er god når det gælder de ateistiske argumenter, men så snart han forfalder til at argumentere andet, så vader han lige ud i de logiske fejlslutninger med begge ben. Det virker som om, det ikke kommer fra en klar logisk vinkel, men fra følelser der ikke holder sig til fakta.

Når folk så vil sige, aah men du havde ikke nogen følelser så, - jo det havde jeg, og når personen der angriber mig personligt, uden fakta, er tæt på mig og elsket..så kan jeg godt i få minutter blive udadreagerende med had og vrede. indtil jeg samler mig igen, i min logiske kerne,..og når jeg først er i den igen, så er du ekskluderet fra min følelser..og kan ikke længere vække dem i mig..så kører jeg logik, og lader mig ikke tirre af folks person angreb. Det er på det tidspunkt, jeg ikke længere er til at bide sker med, så har du allerede tabt, om du så ved det eller ej..tabt min kærlighed.

Det gode med hende fra england er, at hun ved at selv om jeg giver hende ret, i hendes brexit ide, så ved hun godt at jeg holder af hende. Det gør de så meget nemmere at ha en diskution med folk, når de i det mindste kan prøve at adskille deres følelser til personen de diskutere med, fra emnet de har følelser for.

Det samme gælder, når der slåes på, at alle med en bestemt religion er dårlige. Og ja, der kan være regligion der ikke giver rum til, at man falder udenfor den negative konsekvens heraf, men når det gælder de store hoved religioner, så er folk stadig forskellige..og andet har jeg ikke sagt. Men hvis alle førte sig frem med ære og kærlighed, så ville man ikke fra nogens side kunne lave de skræmme eksempler der findes.

anyway, i have been and shall always be, your friend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den Logiske Vej er publiceret 23/03-2019 08:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.