..Og så gik jeg kold, midt i juleanden..

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg lovede mig selv, en rolig 24. december.
En dag uden stress og jag, en dag hvor alting kunne foregå i mit eget, rolige, nydende tempo - også om det så var at muge hos hestene.

Ville have redet, men sprang over. Ordnede boksen i stedet, blev lidt små-irriteret over de mange mennesker der rendt rundt i stalden og gik i vejen hele tiden. Pyt skidt, hesten fik en julegulerod, et klap på mulen og så kørte jeg videre til de to små.

Boksen er håbløs derude, det er der ikke noget at gøre ved, må have mit eget redskab med derud næste gang, så jeg kan få muget i bund til dem - som sagt, så gjort.. Fik lige skudt en SMS afsted til staldmutter og bedt om ekstra træpiller. Bum. Glæder mig til at...knokle... Trillebøren derude er skide irriterende, møddingen er en trailer, men who cares.. Mine føl har det godt og det er det hele værd..

Efter pasning af alle hestene, kørte jeg hjem igen. Hoppede i badet og besluttede mig at krølle lokkerne. Grey ringede og holdt mig med selskab. Det er hyggeligt når han ringer. Tager sig tid til bare at pludre. Han ville gerne se krøllerne, så sendte ham en selfie. Krøllerne blev lavet med glattejern - og jeg må jo bare konstatere, at det virker ret godt, med de krøller. Mit hår er blevet langt efterhånden, så det bliver det bløde, store krøller. Mit hår er naturligt gyldent, så jeg synes det er så fint.

Julen har vist været lidt hård ved ham. Træt, mange aktiviteter, men vi fik vendt tidspunkt for muligt besøg - han kommer igen mandag.

Jeg kan mærke arrene fra Teak - eller ham - skrige inde i mig. "Grey lyver, Grey gider dig ikke, Grey er ved at trække sig, Grey er ikke en god fyr".. Men Grey modbeviser gang på gang.. Roen det giver, er fuldkommen fantastisk.. Og ny.. Og det skal jeg lige vænne mig til.. Tillid kaldes det vist.. Bolden er på hans banehalvdel, det er ham der lever i et planlægningsmareridt, men samtidig fleksibelt sammen med hans ex.. Jeg gad godt vide, om hun er videre.. Om hun har en anden - det virker til at de er meget hos ham - han elsker det, og hvilken far ville ikke det..
Jeg er spændt på hvordan det udvikler sig.. Hvor længe vi bliver ved med at se hinanden.. Det kan gå begge veje.. Lige nu, nyder jeg det alt det jeg kan..

Jeg tog afsted, da krøllerne havde artet sig. Hyggede inden vi skulle spise. Satte mig til bords, spiste hummerhalerne der blev serveret til forret - tog en enkelt bid af anden, og gik kold. Kvalm og med dårlig balance stavrede jeg ude på badeværelset. Troede jeg skulle kaste op - det skulle jeg ikke. Stavrede retur - ind til gæsteværelset og gik i seng. Klokken har vel været 18:30. En mundfuld and. Vågnede igen kl 21, gik ud i stuen igen, klar til ris a la manden.

Resten af juleaften gik fortrinligt. Ny dobbeltdyne, ny hovedpude, en puslespil som ikke gav megen mening, men pyt nu med det. Det får jeg sikkert lavet en dag.

W ligger og snorker i sengen.
Har skrevet et par beskeder til Grey, han har ikke svaret endnu og jeg kan mærke bekymringen nærer. Omvendt - da jeg først tænkte bekymrede tanke, skreg min hjerne med det samme - stop - lad nu manden sove længe og hygge med ungerne. Det er jul for pokker. Og den har jo ret. Mon ikke jeg nok skal høre fra ham.

Ej..! Fandme om ikke det regner! Lidt for meget til at jeg lige gider ud i det.. Øv!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ..Og så gik jeg kold, midt i juleanden.. er publiceret 26/12-2020 09:35 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.