I lige måde..

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Sikke da en omgang kaos det her flytning..! Jeg har godt nok været grædefærdig træt flere gange! For hutten da, glad, ekstatisk, ved at gå ud af mit gode skind over det hele, og så helt nede i kulkælderen også i perioder, fordi der er SÅ mange beslutninger hele tiden..

Var med naboen fra sommerhuset i Ikea i dag.. Vi havde bestilt forkert tid og vi fandt ikke ud af det før vi stod i kø med skafottet ude af bilen og læsset på vogn og fik tjekket vores adgang.. Vi fik HELDIGVIS lov til at gå ind alligevel - og fik også lov at komme ind og handle bagefter.. Der var ikke en sjæl i Ikea, så vi havde masser af tid - og ikke mindst plads..

Har snappet med Jude hele dagen, han har været på arbejde - troede han skulle til træning, men det blev så aflyst, så han arbejdede længe i stedet for..

Snakken fortsatte hele aftenen og sluttede først nu her - han er gået i seng og jeg har sat mig foran computeren for at få arbejdet lidt. Der skal laves nogle tegninger og skrives færdig på en risikovurdering.

Jude skal spille fodboldkamp med oldboys-holdet i morgen. Drillede ham lidt og jeg ved ikke helt hvordan, men det endte med at han sagde ja til at se Dirty Dancing sammen med mig.. Hvordan i al verden det lykkedes mig at få den hjem, har jeg ingen anelse om, men han protesterer ikke.. Jeg prøvede at spore mig ind på hvad dælen han skal bruge alle de billige points til - han mener ikke han gør det for billige points.. Kunne godt mærke lige dér, at jeg ikke skulle tænke mere over det.. Han blev tiltagende træt - følte sig gammel, mente at prisen for at vi så Dirty Dancing sammen måtte være, at han måtte vælge den efterfølgende film - som man så gerne måtte sove til.. Han mener han er gammel og har brug for hvile, jeg grinede lidt og kaldte ham sød. Det kom tilbage lige med det samme, et "i lige måde". Bum! Så fik vi det på plads. Jude synes - efter halvanden måned, at jeg er sød.

Kørte derop i går aftes, for at spise med ham, hygge og - let's face it - knalde ham. Det blev noget helt andet end jeg havde regnet med. Havde skrevet en...lille historie til ham i søndags, og kunne ikke helt slippe ideen om det, så var lidt...smålun. Det endte så med, at jeg kom afsted en hel time senere end jeg havde planlagt, så han endte med både at handle ind til os og også lave maden. Jeg kom frem - fuldstændig bombet og dødtræt og bare helt færdig. Han tog over og sørgede for os. Livede ikke op, før efter maden, hvor der blev hygget på sofaen - og ikke til mere end at foreslå at vi gik i seng. Men så var jeg til gengæld også hyper. Jude satte film på - den fik han ikke lov til at se ret meget af og phew en omgang. Markant forbedring - hvilken effekt sådan en lille historie kan have. Jeg fik lige præcis det jeg havde håbet på fra ham. Troede jeg havde spandevis af energi bagefter også, men da vi lagde os ned igen og han hev mig ind til se og hviskede godnat, faldt jeg til ro og faldt i søvn på rundt regnet fem minutter. Vågnede i morges og rullede over under hans dyne og sugede varme fra ham. Det endte med et morgenknald, intenst og lige præcis som jeg godt kan lide det. Han holder mindre og mindre igen og det er sindssygt lækkert..

Gav ham en tandbørste da han overnattede hos mig i sommerhuset første gang. Håbede han ville komme igen. Har gemt den, så han har den her også. Spurgte om han havde en ekstra - var kørt hjemmefra uden. Han købte til mig - så nu har jeg også en i Horsens. Not bad. Baby steps.

Bedste fra i dag:
Dirty Dancing date og et "i lige måde".

Har lyttet en lydbog om kærlighedssprog. Mange ting giver gevaldig god mening lige pludselig. Både i forhold til Jude, men også i forhold til Grey og Teak. Jude er på kropskontakt og kvalitetstid. Jeg er på ord og kvalitetstid og kropskontakt. Man snakker også om detaljer indenfor de forskellige sprog - og her bliver det spændende for det hjalp mig lidt med at forstå hvordan det er Jude kommunikerer hans interesse - og hvorfor jeg ikke kan forvente at ordene bare lige pludselig vælter ud af ham.

Jeg sidder og prøver at reflektere lidt over mit arbejde. Hvorfor det er så svært at komme i gang - og det tror jeg egentlig ikke at det er - det er simpelthen bare for meget i øjeblikket med alt det flytning. Jeg sidder og glæder mig over at være i gang. Glæder mig over det jeg skal lave, selvom det trækker ud lige nu her.

Jeg SKAL simpelthen prioritere at få passet bedre på mig selv - at gøre ting det gør mig glad, ryger op på prioriteringslisten fremadrettet. Spillede klaver i en time i dag - og det var bare skønt! Glæder mig til mere i morgen. Savner min hund, må have gang i det hegn snart, så jeg kan få ham herud.

Jude kommer i næste uge, og jeg glæder mig. Besøg, selskab. Crash på luftmadrassen foran flimmerkassen. Wifi der kommer i løbet af ugen, så jeg kan komme i gang med at sætte Hue, tv og printer op. Jo jo, tingene skal nok falde på plads, stille og roligt.

Om jeg elsker mit nye hjem og mit nye liv?
Oh, yes!

I'm happy.

Udsigt til Dirty Dancing date med Jude, gør det dælme ikke værre da..
Roger over - og sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I lige måde.. er publiceret 06/04-2021 22:51 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.