20 år siden

Hjemme fra arbejdet

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Uha, der sker som sædvanligt meget og jeg har brug for fordybelse. Total naturlig reaktion for mig at gå ned i energi pga. for mange ting der sker i mit følelsesliv.

Men idag skal jeg til ACA og lave et indlæg til emnet " At være sin egen kærlige forælder" - det er et svært emne, og jeg har besluttet at bare at gøre det som jeg nu har skrevet det. Gøre det at jeg skriver udfra det ståsted jeg nu engang har.

èn ting jeg bemærker er: At jeg langsom begynder at være kontsruktiv i min rolle som offer for omstændighederne. Jeg er begyndt at skrive de positive ting udfor hvert negativ ting. Det hjalp i fredags da jeg havde det svært. Kommer ind på det senere...

Men jeg vil bare gerne dele ud til hele verden...at jeg langsom begynder at udfylde det negative med noget positivt - på den anden side.

Og...ja, da jeg skrev om min barndom, begyndte pludselig nogen erindringer at dukke op. Jeg kan altid huske vores lækre gulvtæppe *Griner* ih, hvor har jeg nydet det. Jeg må købe mig et nyt gulvtæppe *GG* :oP tror det gør mig godt ;o)

Jeg snakkede med min alkoholiske far i telefonen igår. Han var ikke fuld og hvor var det skønt at snakke "almindeligt" med ham. Anledningen var selvfølgelig at hans datter er genfødt gennem min lille nye niece :o)

Jeg har købt Lisa Ekdahls opsamlingsplade. Jeg er skide glad for den. den er hyggelig, nærmest folkelig musik. Meget meget hyggeligt at have i baggrunden.. Der er klaver, fløjter og selvfølgelig guitar og trommer og hendes klingende svensk, som jeg ikke fatter så meget af. Men meget melodisk. I dag læste jeg den sang der har gjort mest indtryk på mig. Altså i det hele taget er det vist en meget glad plade :o)

Her er sangen, som jeg synes er særlig skøn:
Jag ville vara den som får dina ôgen att lyse/ Jeg ville vara den som får dina kinder att blossa/Jeg ville vara den som får dina hânder att darra/ Jeg ville vara den som får dina tanker att lossa/ och stiga upp för at gå och möte nâste dag/ Jag ville vara den ja/ Innan du står upp.../ Jag ville give den kraft som gudar alena besitta/ Jag ville ge dig som får dig at lyfte dit blick/ Jag ville ge dig det enklaste utav det enkla/ Det du glömt att du har som liknas vid magiska trick/ Jag ville ge dig det och mere ändä/jag ville ge dig det det kan väl vensomhelst förstå/Jeg ville vara den du tänker på/ Inan du står upp/ Så släpp inn mig....

dejlig kærligheds sang...håbeer det er gensisigt en dag :o)

Kærlig hilsen

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme fra arbejdet er publiceret 18/11-2003 21:17 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.