20 år siden

Fordybelsens tid er ved at komme :o)

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
No name girl
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Sikke en dag i dag :o)

Først ´var jeg ikke til at få ud af sengen...ååååh....men havde lovet datter at tage hen på hendes skole og høre om noget Scholarship-programme. Det virker lovende for datter. Hun kan opfylde ALLE krav, så nu er det næste bare at overbevise bedømmelseskomitéen om at hun er den rigtige til at sende :o) det bliver svært at fordøje...ja, fatte, fordi - hun er klar. Pyyha, klar til at flyve af reden - på eventyr i den store verden.
Ja, hun vil gå efter sine drømme :o) hvilken mulighed. Det bliver svært at kapere hvis hun får et nej. Suk. Men alternativet er heldigvis ikke dårligt ;o) hun har et godt liv - uanset hvad. Dejlig fornemmelse. Dejlig viden. Fantastisk. Jeg er taknemlig.

Dagens ACA-møde var enormt...uha....hvordan skal jeg ydtrykke det ? Hårdt, berigende og fantastisk følelse af at være i en gruppe af mennesker der med deres hudløse ærlighed udleverer sig selv i tillid og tryghed. Vi har en stor fortrolighed og kærlighed, medfølelse og alligevel ja, mere end det - en kæmpe støtte og sikkerhedsnet for ens velbefindende - på vores vej til helbredelse.

Jeg vil være med i den næste trin-gruppe. Tiden er kommet og jeg HAR tiden og åbenheden for det nu. Fantastisk. Min stræben efter mere tid til mig selv - er ved at realiseres. Dejligt.

Jeg skrev jo lidt i dag. Også til min gruppe. Jeg har gang i noget, som er ubegribeligt og uhåndterligt, da der er så mange processer der er igang. Sådan er livet jo engang. Gid det var mere simpelt, men nej. Det er komplekst og meget meget rigt. Sådan kan jeg se den positive del af det :o)

Jeg vil til at grave dybere i min barndom og huske noget mere. Jeg husker mere om andre børn, leg og ja, og familien, men ikke decideret om min egen lille kernefamilie.

Men jeg husker lidt mere i dag. Og dét at jeg tager ACA-møderne rykker videre i mit liv - samtidig med mine kontakter til div. familier også ændres til det bedre. Faktisk også på arbejdet. Dejligt :o)

I fredags havde jeg en eksplosion på arbejdet, som var jeg af en tredie planet. Solen ? :oD *GG* pyha, jeg var så gal at jeg rystede FLERE TIMER - MEN det lagde jeg tilside og gemte til arbejdet. Og mandag tog jeg situationen op med kollegaen - og vi fik klaret den del. JEG SKAL VÆRE STOLT ! *GGG* jeg behøvede overhovedet ikke at snakke om det med andre. Jeg tog den til mig, som min egen opgave. FINT. At snakke og snakke om det - er egentlig også bare et tegn på usikkerhed. Usikkerhed om hvad jeg gør. Så dét er også fantastisk. Tænk jeg behøvede ikke engang en kæreste- som i forrige måned hvor jeg var så stresset og presset med lejlighedsproblemer - til at læne mig opad for at finde styrke og håb. JEG kunne klare mig selv. Hvor er jeg dygtig ! :oD *hehehehehe*

Noget andet jeg var god til er, at jeg rent faktisk ringede til "Byens Flotteste Mand" for at få noget intimt samvær, hvor jeg åbnede op for mig selv- inden i, så jeg kunne være mere modtagelig. DEJLIGT ! Jeg var ikke skamfuld eller noget - nej, bad om det og fik det :o) jeg er et Gudsbenådet barn - trods alt. YES :o)

Jeg vil til gymnastik imorgen - hvis det er muligt med plads. Og om aftenen vil jeg - igen - gå herhjemme og ordne hvad der skal ordnes...nusse lidt rundt - og forhåbentlig skrive en hel masse igen. Jeg er inde i en periode, hvor jeg skriver en masse og det nyder jeg. Spændende processer jeg har gang i. Ikke noveller eller en roman - nej, det er min tankeverden jeg får sat i en slags spind af alt dét som mit liv indeholder. Min bagage fra fortiden. Har jeg så nogen drømme lige nu ? Eller ønsker jeg arbejder efter for til fremtiden ? :o)

Hmm..der var lige noget dér :o)

Hvis datter tager på skole, så er der kun min søn og mig tilbage. Fremtiden ændrer sig meget nu....okaaaay, den del må jeg tage senere :o) men jeg glæder mig allerede til at få mere koncentreret tid med min søn. Han føler sig altid tilsidesat, den kære dreng :o) med en tid, hvor vi har meget sammen vil han få bekræftet at jeg ER interesseret i hans person. Og vi vil HYGGE OS *GG* det er vi faktisk rigtig gode til. Datter er bare en energi-krudtugle der får en masse naturlig opmærksomhed. Kære hende :o) hun er så sød. Bare hun nu ikke ...ja ja. kære. Hun skal nok klare sig - og lære de ting hun skal. Jeg overgiver hende allerede til Guds hænder :o) børn er kun til låns....de er morgendagens :o)

*suk* :o)

NYDER Lisa Ekdahls "Näste dag" :o)

Måske er det faktisk min sang til datter ? :o) IH; MIN SKØNNE DATTER !!!!!

Jeg er fyldt med kærlighed for hende og min søn. Min søn der vil savne hende heeeelt vildt... men hun kommer jo hjem igen. Det er jeg dog ganske sikker på. Vi skal nok blive samlet igen....ganske enkelt. Vi har allerede belsuttet at vi besøger hende til jul :o) *GG* vi er fjollede, men ja. Det er bare med at tro det :o)

Min gruppe tog ud og spise efter ACA-mødet. Jeg tog hjem. Jeg er lidt bange for at jeg har forhøjet blodtryk - ihvertfald har jeg meget vædske i kroppen. Har jo været ret træt og måske af den grund i deprimeret tilstand. Derfor besluttede jeg at tage hjem istedetfor. Hjem til musik, stearinlys og hygge med min søn :o) Men de ringede altså og ville høre om vi ikke kunne se video og holde en julefrokost bagefter i min lejlighed ? Jo, jeg har jo masser af plads - og om 2-3 uger må jeg være meget mere på plads herhjemme :o) så det kan kun blive hyggeligt. Til den tid håber jeg så at jeg ikke har tømmermænd, ligesom til min Italienske aften.

Dejligt at de spurte :o)

Imorgen tager jeg til læge. Min fysiske tilstand hæmmer mig. Jeg er glad for min ACA-gruppe. Den gør mig mere bevidst om mig tilstand - lærer mig at lytte bedre og bedre til mig selv :o)

Ih, hvor jeg nyder min Lisa Ekdahl-plade :o)

Aaaaj, forresten ! En veninde ringede og fortalte at hun gerne så at jeg var kontaktperson for hendes datter, når hun skal på AFS :o) jeg græd af glæde. Her havde jeg lige skrevet at kærlighed havde jeg ALTID fået af mine venner. Så kom hun med beviset. Det er bare faktastisk !!!!!!! :oD *G* ryster let på hovedet * jep, Gud findes :o) og viser vejen og de bekræftelser, som jeg har brug for ;o)

Mine tanker er meget stærke for tiden. De når de mennesker de skal :o)

Nu sender jeg lys og kærlighed til min gruppe fra ACA - til vores indre barn, der har brug for kærlighed og styrke. Til at være lykkelig og acceptere, tilgive og værdsætte det vi har med i vores livsbagage.

Takker af for nu med tanker til alle dem der stadig lider. Sender håb og styrke til at ændre deres liv egenrådigt, som er givet som en gave og et mirakel.

Tak for mig, til mig og dig, som deler livet med mig gennem min dagbog.

Kærlige hilsner

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fordybelsens tid er ved at komme :o) er publiceret 19/11-2003 03:21 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.