20 år siden

Fra m til S - en switch

Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 24 dage siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 dag, 13 timer siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Så fik jeg chattet med Jan i dag. Der er sket meget synes jeg og ville gerne fortælle om det. Men jeg har lovet at skrive videre til den gifte mand - så det har jeg valgt at gøre.

Kære "Gifte mand"

Ja, hvordan kom jeg dertil hvor jeg er i dag ?

Det er min egen helt private historie der. Den strækker sig over lang tid, men kom meget pludseligt. Og dog....

Det er utrolig svært for mig at gøre noget så kompleks et element i mit liv til noget ...ja, en nedfældet forståelsesramme.


og hvordan er mit liv i dag ?

.................


Der er en fyr, som jeg sjældent gange skriver sammen med. Sidst han skrev til mig lød det:
"Jeg forstår ikke dit liv. Det må laves om til film. En erotisk thriller, tror jeg.
At kaste sten i søen uden ringe i vandet er ubærligt. Du beviser de findes.
Tak."

Jeg blev meget beæret over hvad han skrev. Han skriver nogen utrolig fascinerende og tankekreative mails...fantastisk mystisk til tider. Og med denne melding, går jeg udfra han synes jeg gør det umulige....

Store ord, synes jeg. Jeg lever jo "bare" og har mit travle liv, hvor erotikken spiller en meget mindre rolle end før. På en måde ganske underligt, men samtidig er det godt, da jeg så koncentrerer min energi på noget andet. Er nået til et punkt, hvor meget er prøvet og derfor ikke er så tiltrækkkende med de skuffelser eller savn, dét også fører med sig. Som en tidligere elsker sagde til mig; " Du bor jo et helt forkert land..."

Men jeg har altså børn, har været meget bevidst og aktiv på mange måder. En dag blev jeg skilt. Og dér begyndte der at ske noget....hvad der havde ulmet inde i mig, ganske ubevidst eller ubevidst fravalgt i mange år, begyndte at røre på sig. Jeg var overrasket over mig selv. Mit selvbilled begyndte at ændre sig. Som kvinde. Som individ. En smertefuld periode startede, og derved begyndte også en søgen efter noget "andet" i mit nye liv. Ganske enkelt. På nettet fik jeg tilfældigt min første sex-oplevelse over nettet. Og det var en Dominant mand, eller snarere med rette ord en Sadist. Hvad han fik mig til og hvad han var istand til med ord i sin påvirkning tændte mig i den grad, at jeg følte noget nyt havde åbenbaret sig for mig.

Siden søgte jeg bevidst efter oplevelser i det sorte univers. Når jeg gik i byen, prøvede jeg mig selv af gennem de mænd jeg mødte - og fik nogen oplevelser ud over det sædvanlige, hvor smerten var det bærende element. At jeg var så modig at gøre det, er nok snarere et tegn på den desperation jeg havde i min længsel efter at blive udfriet....føle ja, ruset. Gennem nettet fik jeg en masse chatkontakter og mødte dem også i Kbh. Alt imens havde jeg heldigvis tidligt fundet en Mand - en Herre, som også blev min beskytter. Min mentor. Min Herre, som jeg hengivent gav mig hen til. Det fællesskab af ærlighed, tillid og respekt er ganske uovertruffent. Jeg var meget heldig. Det var dengang en hel del af de samme menensker chattede og først begyndte at mødes.

Det giver sig selv...igennem et aktivt liv og søgen kom bevidstheden mig mere og mere. Tiden kom til at jeg måtte melde min lyst til min nærmeste omkreds. Jeg var nok lidt bange - eller mere end det. Det var en rystende oplevelse *G* at skulle stå ved sig selv. 100 % , samtidig med at skulle melde at jeg på ingen måde havde ændret mig som deres veninde. Det var også i selvsamme periode at jeg bevidst begyndte at vedstå mig selv som biseksuel. Uha, det var en meget meget spændende proces og tid.

Som jeg har sagt tidligere...en begyndelse er så spændende ! Der er ikke noget af det, som du vil få igen, derfor bliver det SÅ intenst. Fantastisk oplevelse. Usikkerhed, mod og vedholdenhed på samme tid.

Der skal meget til i dag, før jeg begiver mig hen til en henkastelse til at blive masochistisk. Min tillid og sårbarhed er noget af det smukkeste jeg kan give - og dertil kræves ganske meget fra min side nu. Der ER langt imellem de mænd, som har den indføling og lyst til at kombinere en sanselig erotisk oplevelse med dominans og smerte - med kærlighed og ømhed. Så...på et tidspunkt af processen har jeg givet op. Men. Da jeg selv kender følelsen, og det er nemmere at finde mænd til at lege med, hvor jeg har en større erfaring ( selv om den er sparsom i fht. hvad der ellers er muligt) - ja, så har jeg ligesom erkendt at for at få dén del af det dorte univers ind i mit liv - så må jeg være den udøvende og aktive del. Den Dominerende side af mig selv trænger ligeså meget til udforskning og udvikling, hvor jeg idag hellere vil stå med pisken, da jeg så VED hvad jeg træder ud i, når jeg begiver mig ud på den mark af grænsesøgende marker. Jeg har vist altid haft den side af mig i mit liv. Derfor har jeg nok også på et tidspunkt haft trangen til at give fuldstændig slip. Give mit liv i en andens hænder. Selvfølgelig i tillid og - okay, nogen gange vovemod. Grænsen blev da også fundet og lidelsen forløst.

Processen inde i mig er altid i gang. Altid under udvikling.

Nu har jeg styr på det meste af mit liv. Og jeg er skide sød, frisk og glad i min hverdag. Så er behovet for det modsatte nok også mere attraktivt. Jeg kan mærke at jeg har brug for at udvikle den side af mig - og metoden er mere spændende i erotikkens verden. Der er den kontant - håndgribeligt. Spændende.

I dag er mine børm så store at jeg skal være meget påpasselig. Jeg ønsker for dem et "sundt" liv - og syn på kærlighed og sex. Og vil allerhelst ikke vise mig med mine blåmærker og hvad der deraf kan komme ud af en masochistisk oplevelse. Måske er den del helt væk af min personlighed ? Jeg ved det ikke. Men jeg ved en dominerende mand tænder mig helt vildt. Men igen. Der skal noget af en mand til at tænde den del af mig. Jeg har vist skræmt mænd nok *GG*og vil hellere stå ved at jeg kan styre dem, som jeg vil. Måske er det respekten jeg søger ? Jeg ved det ikke helt entydigt - og det er egentlig lige meget. Det kommer af sig selv en dag. Dét ved jeg dog. I begyndelsen af fasen var jeg så overvældet over det, at jeg var befippet over det i en meget lang periode. Nej, hvad de stakkels kvinder har stået model til, hvor jeg har været med *G* nej, det ønsker jeg egentlig ikke for mig selv. De oplevelser jeg havde, var ofte altfor tekniske og "kolde" så jeg nu vælger det fra *S*

Hvordan lever jeg så i dag ?

Ja, stille og roligt. Men jeg søger. Ja. Dog hellere kvalitet fremfor kvantitet. Jeg vælger udfra de behov jeg har - og de muligheder der byder sig. Ganske kort fortalt.
Jeg har jo heller ingen at stå til regnskab for. Vil ikek have det. Kompromissernes tid er forbi - på dét front. Jeg HAR prøvet Vanilla-forhold. Ganske almindelige erotiske forhold. Som efter noget tid bliver....tamt. Nej, så hellere dét at kunne shoppe rundt efter behov..

Der bød sig en ung dame på 22 år i weekenden. Et andet par også. Men jeg vælger dem fra nu. Hvis jeg skal have noget uden følelsesmæssig engagement, MÅ jeg have den udnyttende del af det med. Vil have det som jeg vil. Krævende på sin vis. Ikke nødvendigvis fordi jeg er kold og kynisk. Men den del vil jeg dog også gerne have med. Den søde dame har sin skyggeside, som jeg ønsker at leve ud.

Gad vist om du har fået noget svar ?

Måske forvirrer jeg endnu mere. Men måske er det snarere end afmystificering af mig, så det er mere konkret og simpelt ? *S* Jeg håber det sidste.

Mht. bindeudstyr. Ja, så er der jo skibsforsyningen *S* med alle deres reb. Du kan søge nogen informationer hos ham her http://www.soulconnected.dk - han har også video med nogen rebbindinger/bondage-tricks.

elskMer er en kvinde jeg lærte at kende gennem S/M på ofir. Hun har siden lavet en hjemmeside, som også er meget god. Hendes anskuelser er meget meget tætte på mine. Så jeg vil tro, at du også vil finde noget inspiration der. Hun lukker dig ind i en verden, som tøs eller switch dvs. en person der kan begge roller indenfor det sorte univers.

http://www.elskmer.dk er hendes hjemmeside.

Uha, det er meget på én gang. Jeg håber ikke jeg får dig endnu mere forvirret, men snarere mere afklaret.

Tænker på dig og håber det bedste for din proces. Jeg sidder gerne her på sidelinjen og støtter dig *S* for mig er det er privilegium. Som tidligere udtrykt.

Med hensyn til om vi kunne sidde IRL og snakke lige så frit ?

Ja, jeg kan. Men dette medie og den metode med at komme til mailsene, når det passser ind i ens tid - det er lige så godt. Jeg vil da gerne møde dig, men igen. Jeg tror det her er lige så givende. Måske mere *S*

Du har din proces - og jeg har min *S*

F, jeg glæder mig altid over dine svar. Det er smadder dejligt. Tak for det *S*

Kærlig hilsen

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra m til S - en switch er publiceret 17/11-2003 03:00 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.