Juletid
Gittepigen
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har et par forskellige ting at snakke om, om min dag. Jeg tager ikke det hele i rækkefølge, for der er nogle ting, der betyder mere end andre. Jeg ringede til min bror i dag, - han har det hårdt for tiden. Så jeg tænkte, at jeg ville bruge mine 2 gavekort til biffen, og invitere ham med. Så vi får et par timer sammen i biografen. Det var hyggeligt sidst, og jeg tænker at vi bør leve imens vi gør.. Ja, jeg kunne tage i biffen 2 gange, men er det det værd?! det er langt mere hyggelig, at tage ham med. Det virker logisk at gøre. Om nogle år, har vi måske intet..

Endnu et barn som jeg ikke ved hvem er i skolen, holdt sin hånd op, for at highfive mig, da jeg gik forbi. Jeg stoppede, og drejede min hånd rundt et par gange, for at lade som om jeg ikke kunne matche hans hånd..inden jeg highfivede ham..folk omkring grinte..de så det..jeg gik videre..

I går, fik jeg en takke besked fra en pædagog..hun takkede mig for, at jeg havde været med på, at prøve hulahopringen..da jeg kom forbi..og hun spurgte mig..Hun takkede mig og skrev, at det havde betydet mere, for det barn der så mig fejle med hulahop ringen..end jeg kunne vide. Jeg svarede hende tilbage, at det var så lidt...og at jeg ikke var for fin til, at gøre mig selv lidt til grin.

Jeg kunne ikke lade være..hende den religiøse havde skrevet som svar på en fjæs post..at hvis hun var blevet det hun ville være som barn..så havde hun været præst..heh, så kunne jeg ikke dy mig..jeg skrev, så noget med..at hun så måtte ha læst biblen, hvor der står at hun ikke må tale eller være lærer i en menighed..med et ps, at jeg selvfølgelig joker, for religiøse læser ikke deres bibel..og når de gør, så fortolker de den ud fra hvad de synes...og ikke ud fra nogen bogen siger..så det bare betyder dengang, selv om der ikke står noget om, at reglerne skulle ha ændret sig..eller være blevet opdateret i en bibel..2.5

Så satte jeg en af pædagogerne over i min gruppe i dag ..han havde problemer med at afspille dintube ;) efter jeg havde gjort det, skrev han at det pludselig virker..men at han ikke havde gjort noget ..jeg svarede, ham at jeg også lige havde taget ham over i min gruppe..så skrev han, at han nu kunne se porno igen..suk, - jeg kunne ikke dy mig..så jeg skrev tilbage, at han da havde sin kone! så grinte han bare..så stak jeg til ham..at han jo kunne invitere hende ud, og sætte hende i centrum, så måske ville det åbne for det varme vand. (han har før snakket om, at han ikke får noget mere) - men ærlig talt, han sætter også altid sig selv i centrum. Han er ikke en dårlig mand, der er bare ikke noget ægte over ham.

En kollega, spurgte mig om min mening. Hun snakkede om sit barn, der var blevet trampet på og sparket til. Hun fortalte at hun ikke følte, at lærerne tog det seriøst..og at barnet mente, at læreren ikke kunne lide ham. Hvad jeg ville gøre.."what would kenny do" Jeg sagde det ikke til nogen, men min første tanke var min indre jester der skreg på Justice, med en vrede der kunne pande dem en.. Jeg sagde jeg ikke vidste det, men evt skifte skole. Jeg har tænkt på det i nogle minutter i løbet af dagen..overvejet fordele og ulemper..børn i den alder tumler meget, og de prøver at finde ud af, hvem der skal være leder.. dertil sagt, at det at trampe på andre er over normalen..og hvis et barn ender med ikke ha ha tillid til læreren eller sidder og er bange i timerne, eller ikke føler sig godt tilpas.. vil det måske hjælpe med en anden skole.

vedkommende sagde, at man måske ville lægge vejen forbi mig i morgen, alt efter hvordan det var gået..for at snakke om det..jeg sagde det var okey, at jeg nok skulle lægge et øre til. Jeg tænker det er vigtigt, at vide om eleven der blev trampet på, har kammerater..eller om vedkommende er ligeså alene som jeg var det..

Hey, i got strong by it..really strong.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nogle få minutter er publiceret 21/09-2021 21:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.