Så var den der, igen og igen.

Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Hej dagbog, - det er nærmest en tradition nu. Kristne kæfter op om, at muslimer ikke skal ha julehjælp, og jeg går i kødet på de kristne. Det er en gammel historie, der går på at kristne tror at julen er deres. hvor efter jeg minder dem om, at hvis den var deres, så hed det kristmesse :) man forsøgte at få denne gode gamle hedenske fest lavet om, - man flyttede det man mente var jesus fødselsdag, men folk kender ikke den rigtige dag. (ikke at jeg tror, at jesus er andet end en myte) Jeg minder dem om, at de kan fejre deres Kristmesse, men at Min JUL er inkluderende.

Også er der ikke noget som når nogen sætter noget op, og tror at det udgør det for et indlæg. Hvis man ikke kan forklare hvad man mener, bør man lade være. Kun tumper tror, at "han sagde" er et godt argument. Og kan man ikke engang selv forklare hvad vedkommende sagde, så er man da helt tabt. Men igen, - Noget står og falder ikke med, hvem der sagde hvad, men om det er rigtig. Her ser jeg H.C Andersen for mig, Råbe af fulde lunger.. Jamen, Han er jo nøgen! Men bare rolig, - Jeg skal nok forklare hvorfor jeg ser H.C Andersen for mig :) det vil aldrig være op til dig at gætte. Du ved, - hvis man som forfatter bør man aldrig lade alt være op til sin læser.. Med mindre man er ligeglad med sit budskab.. Hvilket en del digtere er.. Det er så derfor INGEN ud over andre digtere reelt set gider læse digte. Skal lige ha sat "Muddermålet" over..

Nå, Men skal man selv se meningen i noget, uden forklaring på hvad det er man mener, . så er det som at bede mig, om at se de fineste klæder på et nøgent menneske.. med en undertone af, at hvis du ikke kan se disse klæder, - så må du være dum! :)

11:04 - Det er i øvrigt sjovt, når dem der tager fejl..også kaldet religiøse aka kristne m.m. Starter en brand verbalt, hvilket er let at gøre, at de så ikke kan forstå, at det kan tage længere tid at slukke den igen, end det tog dem at starte den. Men hej, hvad kan man forvente af kristne, som er så lukkede i deres sind, at de ikke er klar til at modtage på det de selv har lukket ud.

Hvorfor ikke være ligeglade med dem? - fordi deres fejl viser sig i den verden de laver omkring sig, i modsætning til den gud de tror på.

15:02
Så fik jeg pakket gaver ind, - og var også lige hjemme ved de gamle.

Så var der en muslim vis kommentar jeg havde kommenteret på, der havde liket min kommentar, - så kunne jeg ikke dy mig for at sige det som det er. I dag er vi på samme side, og det er vi sikkert også på mange andre områder. Julens er hjerternes fest, - men i morgen kan vi snakke om, gude spørgsmålet, og være uenige. Alligevel hader jeg ikke dig, som det parti gør.. jeg mener blot du tager fejl.

jeg fik også skrevet en julehilsen, med et par ekstra linjer til min gamle ven og chef. Jeg ved han ikke har det så godt, - så måske kan et par ord fra mig, som han,,. jeg ved ikke hvorfor han kan lide mig.. muntre ham lidt op.

sidder og høre "MAUL VS KENOBI" en sang sat sammen af Ahnaldt101. af star wars lyde. Jeg ved ikke helt hvorfor, måske fordi jeg som Maul er trænet i en ting, og har været fokuseret på det i mange år.. debat! imod religiøse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så var den der, igen og igen. er publiceret 24/12-2021 10:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.