9 måneder, 22 dage siden

Mor, Mad osv, - de 10 bud

Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved min mor. Hun havde det ikke for godt, - hun sagde det var værre i går. Hun lignede dog en, der ikke havde det så godt. Jeg tænkte på de dyr, der lod som om at de var okey, indtil de faldt om. Mor har et par gange sagt, at det var åndsvagt, - så mange vil ikke leve mere, og hun vil gerne leve 20 år mere. Jeg tænkte på de religiøse der i deres sindsyge, så inderligt sidder og venter.. og håber på, at jorden går under. Videnskaben har dog forlængst erklæreret konceptet en sjæl for værende dødt, da vores kropper ikke efterlader noget behov for at kunne fungere, med en sådan. Vi er som Tv apperater, - der når disse ikke fungere mere og vil tændes, ikke er draget noget sted hen. Så ja, - Hvad får jeg ud af, at påpege religiøses fejl.. hvad får folk ud af, at stå foran indgangen til føtex og spørge om børn? - Endnu et svar må være, at vi nok er nogle der ser noget forrygt, som gerne vil arbejde for, at det bliver ændret.

Jeg købte mad i føtex til de næste par dage, - Dem der stod og ville snakke om børns vilkår, spurgte om de måtte spørge mig om noget.. Men da jeg vidste hvad de ville, - Vi kan jo sige, at jeg lyn hurtigt spottede at der stod børn på deres tøj.. okey, - mor sagde, at de havde spurgt hende.. men at hun ikke ville snakke med dem.. - Det ville jeg heller ikke. Børn er ikke mit emne.. Så jeg sagde til dem, at jeg ingen havde, så det er ikke lige mig. Hvis folk skal manipulere med folk, og har positive svar.. så skal de snakke med folk, der i forvejen har en .. hvad hedder det på dansk.. Some one with a stake in it. Det har jeg ikke.. Så der er bedre, at der er nogle andre der svare. Derud over, kan jeg ikke se den samtale som værende noget værd. Havde de sagt, - vil du give penge til kraftramte børn, så var det noget andet.. Men en samtale om børn, hvad skulle jeg kunne sige af svar.. der ikke var givet på forhånd. Hvis du tænker over det! - Det er socialt låste samtaler.. med mindre man vil provokere.. "de her børn mistrives" - super, hvordan får vi flere af dem.. Nej vel.. så der er kun få svar muligheder.. altså socialt låste samtaler... hvilket ikke er interessant. I øvrigt mener jeg ikke, at det skal være op til individet at støtte diverse gode organisationer økonomisk. - men at det bør være en del af enhver regerings finanslov. Jeg er en af de mest lavt lønnede i Danmark..

Jeg manglede at få svaret ham den religiøse fra igår.. Han spurgte mig hvad jeg havde imod de 10 bud.. eftersom han sagde.. at man ikke brugte det gamle testamente.. de 10 bud står i det gamle testamente.. han mente at samfund var bygget på dem.. hahahaha.. Her er oplæget til en sjov monthy phyton sketch.. Moses kommer ned fra bjerget med 2 tablet.. folk venter spændt.. "du må ikke slå ihjel" siger moses.. folk kigger på hinanden, og tænker.. WTF! de tænker, det vidste vi godt..men siger.. Jaa, wow.. det har vi aldrig hørt før.. heheh.. Nej, - samfund bygger ikke på de 10 bud. For det første.. så har der været regler som disse længe inden de 10 bud.. og vi ved, at samfund har haft deres.. også selv om de ikke har været kristne. For det andet,- så har vores moral udviklet sig igennem tiden, og gør det stadig. Jeg kunne tage en gennemgang af dem alle, - "du må ikke slå ihjel" - okey, heller ikke hvis vedkommende er ved at slå 10 andre ihjel.. så du kan redde 10 liv? Vi har ikke moral på tablet, - vi har situations moral. Dvs, god moral afhænger af de omstændigheder du står i. "du må ikke stjæle" Heller ikke hvis Jean Valjeans har brug for mad til sultende familie? - Vores samfunds moral er ikke "du må ikke slå ihjel" - Det er situations bestemt.. Det er derfor vi snakker om forsætlig eller uforsætlig.. om selvforsvar, - og strafferammen er forskellig alt efter hvad vi snakker om. Så alt dette fik jeg lige forklaret til den religiøse.. der tror at de 10 bud kan bruges til noget.. Du skal ære dine forældre! - også hvis de har voldtaget dig, eller banket løs på dig? Situations moral.. beklager religiøse.. men jeg tro holder ikke.

jeg kom til at tænke på, at det er det gamle tog problem.. du har 2 spor, - du står og kan vælge.. Toget køre enten over 4 mennesker på den ene side.. eller du kan skifte sporet, så toget kun rammer en.. hvad gør du? - Gør du intet, har du indirekte drabt 4, - skifter du, har du gjort at toget dræber 1.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor, Mad osv, - de 10 bud er publiceret 11/07-2023 14:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.