Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Da jeg kom hjem til min far i går for at aflevere bilen og afregningen, blev jeg mødt af et syn der gjorde mig fuldstændig negativ,magtesløs og ked af det.. Påhænget er begyndt at drikke igen !! Jeg kunne med det samme se, at det ikke bare var den " normale " pille rus som hun plejede at begive sig rundt i, og ganske rigtig stod der også en flaske bailey foran hende, imellem alt det andet rod som hun ikke har sanset at flytte !!
Jeg aflevere afregningen og gik med besked til min far om at jeg ønskede at se ham i løbet af aftenen. Han har fortalt at hun havde " truet " med at begynde at drikke igen pga. de abstinenser hun havde, hun får ellers piller der skulle tage det værste, men hvad hjælper det når hendes uge ration slipper op 3-4 dage for hun får en ny !! Min far har kørt hende både til læge, vagtlæge og fortalt at hun har prøvet at få hjemme sygeplesken til at udlevere flere. Han er omsider begyndt at gemme hans egne piller, men her forleden dag havde han glemt det og vupti så havde hun taget 10 af dem..Jeg har sagt til ham, at idet han tidligere har accepteret at hun tog hans piller og så det at han kører hende rundt på pille jagt !! At han så er med afhængig.
Han kom godt nok her ud, det havde jeg ellers ikke regnet med. Han fortalte at han netop havde kørt hende på den psykiatriske skadestue til afgiftning, det har hun været 15-20 gange før, hvis det kan gøre det !! Da han forleden dag fortalte om hendes trusler, sagde han, at han havde sagt til hende - at hvis hun begyndte igen røg hun ud. Hun havde bare trukket på skulderne og sagt at det kunne han ikke - hun havde 3 måneders opsigelse !! Jeg gjorde min far opmærksom på at for det første har hun ingen lejekontrakt og for det andet har hun ikke lagt en krone i husleje.Og så for at det ikke skal være løgn, har min far aldrig ønsket at hun flyttede ind, hun gjorde det bare !!
Jeg prøvede at snakke med ham om hvad alt det her rod gjorde ved ham, hvad det gjorde ved hans omgivelser. Jeg sagde til ham at det er ikke uden grund at mine børn ikke må komme og besøge ham uden at jeg er der, og at hvorfor mon min søster nægter at overnatte i hans hus når hun var i byen, som hun ellers tidligere altid har gjort. Til hans forsvar siger han - Jamen vi skændes jo aldrig. Det tror da fanden når hun altid er dopet eller skide fuld !!
Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive min far som person !! Han er en mand med en meget lille omgangskreds. Men dem han lukker ind vil han gå igennem ild og vand for, misbruger man så hans tillid vil han aldrig glemme eller tilgive det. Han er ikke det man kan betegne som en kærlig mand, Han køber sig til kærlighed i form af materialisme. Efter at vi mistede vores mor manglede vi aldrig noget, lomme penge var der ingen grund til at vi fik, vi skulle bare spørge og så fik vi som regel det vi skulle have. Ordet nej fylder ikke ret meget i hans ordforråd, vi blev anset af vores barndomsvenner ( og andre der ikke kendte min far ) for at værnene snot forkælede. Men de kendte og viste jo heller ikke hvordan det hang sammen. selvfølgelig har vi da udnyttet det på et tidspunkt, men som voksen har jeg indset at kærlighed og tryghed ikke kan købes !! Jeg bliver afsindig rasende når folk forbinder mig med den sociale arv. Netop fordi at jeg har altid været opmærksom på at give det jeg ikke selv har fået, samtidig forbinder jeg min kærlighed til mine børn, og det at jeg viser dem hvor meget jeg elsker dem som en slags kompensation for det jeg aldrig selv har fået.
Claus siger at jeg har et tættere forhold til hans drenge end han selv har !! Men for mig er det med knus eller en arm om dem inde i sofaen en naturlig del. De stiller sig endda nogle gange op foran mig og siger -Hey du har ikke fået et knus i dag ;-) Det er da dejlig med sådanne unger.

Jeg tror at det er utrolig hårdt ved min far når tingene blive sagt til ham som jeg har gjort meget her på det sidste, måske også er derfor at han virker som om han ikke hører efter, det gør for ondt..Men det gør også ondt på mig at bare se til !!
Han fortalte også at påhængets datter sender hendes mor piller engang imellem, han viste ikke hvad det var for nogle eller for hvad. Jeg er blevet enig med mig selv om at kontakte hendes hjemme sygeplejerske her i dag og få en snak med hende. Det er en tanke jeg har haft i et stykke tid, men jeg har følt at jeg på en måde angav min far ved at gøre det. Jeg har snakket med hende der før kom og gjorde rent hjemme hos min far. Hun er det som man kalder en gammel ven af familien og har kendt min far i mange år, og så med ham ude på centralen der tidligere har boet sammen med påhænget i en kort periode, de mener begge at jeg skal gøre sygeplejersken opmærksom på hvordan det hænger sammen.Jeg ved ikke om hun har mulighed for at gribe ind på nogle måder, men det er da et forsøg værd !! Håber jeg...

På nogle måder føler jeg at jeg har overtaget ansvars delen som familiens " overhoved ".. Min søster har rent ud sagt at hun er glad for at det ikke er hende der står med det !! At hun er glad for at bo så langt væk. De fleste af de praktiske ting vedr. min fars bil, står jeg også for. Det er mig der snakker med centralen vedr. de praktiske ting, tager på værksted eller får skiftet dæk !! Jeg søger for at købe julegaver til mine børn fra ham ellers ville de bare få en check, som min søster og jeg har fået de sidste mange år !!

Nå pu ha ikke mere om det !! Jeg har fri i dag.. Skal have kikket lidt på julegaver. Claus har den ide at når han har købt min så er han færdig ;-) Men så nem skal han ikke slippe, vi skal af sted sammen igen, om han vil det eller ej !!
Min svigermor og hendes ven kommer retur fra England på torsdag. De kommer lige forbi og henter det post hun har haft omadresseret her til, og så kører de ellers videre til sjælland for at se om alt er vel der overe, for at komme tilbage for at holde jul sammen med os !! Deres selskab glæder jeg mig meget til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Magtesløshed !! er publiceret 16/12-2003 07:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.