20 år siden

Har det bare rart *S*

Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Arj, hvor dejligt..... *ss* dejligt at høre fra dig .... og dejligt det går dig så godt :o)

Hej C :o) hmmm....ja, med al den løb du nu går i gang med, finder du nok formen igen ;o) snart. Lidt juleferie af en slags er der jo forude for Captainen ;o)

Mødte NM ude i lufthaven her til aften, da jeg var med en kammerat derude for at hente hans lille søn. NM, fra chatten kunne så fortælle at j© kommer på job her i byen - og skulle vist være kommet idag. Så kan det være du får set hende ? Hun skulle nok være en frisk pust i stuerne *s* mon ikk... ? Jeg har ikke chattet, mailet eller snakket med hende, så det er ikke så meget jeg ved. Nu er du da forberedt, hvis du ikke allerede ved det ;o)

Jeg har det egentlig også meget bedre på arbejdet. Direktøren er nu min boss, og selv om jeg får lov at passe mig selv det meste af tiden, så synes jeg at jeg har noget mere kommunikation med ham som boss, end med den tidligere. Vi er stadig i forandringstider, men jeg befinder mig egentlig bedre og bedre. Uddannelsen har givet mig en masse aha-oplevelser og forklaringer på de tilstande jeg arbejder under - og det giver faktisk noget gå-på-mod til at gå fremad. Meget behageligt. Faktisk. Nu har jeg også taget så mange "ture" med kolleger, at der snart ikke kan opstå flere konflikter *GG* Og med 2 nu faste i min afdeling giver det mig mere tid og overskud.

Jeg har også festet en del på det sidste. Forrige fredag var jeg til koncert med en ny ven og mødte F. Om lørdagen havde jeg mit tirsdagshold til julefrokost hos mig, og selv om jeg ikke drak som sådan om lørdagen - ja, så sker der noget. Denne weekend fik jeg tilbudt min "gamle" nye Toyota Camry 2,4 l - så droppede jeg julefrokosten i lørdags :o) *GS* og tjente penge og var kun med til den sjove time med sjove lege i min pause. Perfekt :o) Der var temmelig væmmeligt glat. Jeg var meget heldig med ikke at komme i trafik-uheld, selv om jeg skred temmelig meget et pr. gange. Kunsten er at holde pause, sprøjte med affedtningsmiddel og holde kaffepause med mænderne. Jeg tror det er en måned siden sidst jeg kørte, så det var rart at være "på gaden" ;oP

På lørdag skal jeg med til en julefrokost, som jeg ikke har været med til i mange år. Jeg tror vi får det skægt, da vi har arbejdet så mange gange på en søndag - og nu på det sidste om fredagen. Så skal der drikkes cognac i kaffen ! :oP *GG* Dét glæder jeg mig til. Der skal bare ske noget, skal der :o)

Som du nok kan læse går mit liv meget på, at der sker en del. Jeg skriver stadig meget i min dagbog, hvor jeg så skriver mine "kongstanker" *GS* - synes ikke rigtig jeg ellers har nogen der inspirerer mig, men jeg inspirerer en del til at se mere konstruktivt på deres eget liv - og det er jo også meget givende :o) Chat bliver det ikke så meget til, så hellere selv sidde og reflektere, når der ikke er andre til at give modspil, som du kunne.

Jeg overvejer at tage til Italien til marts. F og J skal ned til F´s fars 60 års fødselsdag og har inviteret mig med. Det kunne være en rigtig ~SommerFuglen~-ting at opleve hvordan italienerne fejrer store fødselsdage. Andrea, som han hedder ....( aaaaj, det var svært at kalde på ham - tænkte altid på Kaj og Andrea *GS*) er en rigtig dejlig Gentleman, som nyder livet i alle dets sekunder. Meget inspirerende person :o) selvom stakkels Fabrizio må oversætte det hele. Hmm...jeg må hellere skaffe noget sprogundervisning ;o) forinden. Nu får vi se hvad pengepungen siger til den tid. Hvis jeg kommer mere ud at køre er der selvfølgelig penge nok.....

Du må fortsat have det skønt, kære Captain :o) dejligt at høre du trives så godt på arbejdet, som i din egen skude :o)

QnuZ


~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har det bare rart *S* er publiceret 16/12-2003 01:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.