19 år siden

Fridage ;-)

if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Jeg har haft 100% fri i denne weekend. Dejligt… André er hjemme på weekend, og skal tilbage til gården i eftermiddag. Det har gået fantastisk godt med ham de sidste måneder, og han er meget mere i balance med sig selv. Men er til gengæld også blevet krævende på en anden måde. Før da han var domineret hans psykose, trak han sig ind i sig selv, og var meget svær at komme ind til. Nu er han opsøgende og ” krævende ”. Han er er vant til at blive aktiveret på gården, og bruge en masse energi, så han føler at han keder sig her hjemme.

Så vi ( André og jeg ) har ordnet garagen og været på container pladsen. Det var faktisk en sjov oplevelse at komme der ud som kvinde ;-) Han har også fået støvsuge tjansen af bilen når han er hjemme i weekenden.
Lige nu keder han sig igen, men jeg har ikke noget til ham. Har forslået at tage en tur ud til vandet og gå en tur med hunden, men det gider den unge mand ikke.. Så må han kede sig til han får en ide.

Han kommer først her hjem igen den sidste weekend i november, og der skal vi have taget de kære julebilleder. En tradition jeg har haft siden at Michelle var 3 uger gammel. I dag er det mere portrætbilleder, uden nisser og julepynt i baggrunden. Jeg ved godt, at en dag gider de ikke ” det pjat ” mere, men så længe jeg kan narre dem til det, er jeg taknemlig.

Jeg har lavet et album til dem hver med alle julebillederne. Sidste år havde Michelle fået kopieret alle billederne og sat dem i et fotoalbum til mig. Jeg havde været så fokuseret på at de skulle have et album, at jeg ikke havde lavet et til mig selv. Det var min bedste julegave ;-)

André vil gerne blive hjemme mandagen efter den næste ( her hjemme ) weekend, da han har fødselsdag den dag. Det skulle heller ikke være noget problem. Tænk min lille dreng fylder 16, og Michelle bliver 19 år den 7/11.. Hmm skal jeg føle mig gammel, eller se mig selv som ung mor ;-)

Jeg må hellere finde på noget, så den lille mand, som faktisk er vokset mig et godt stykke over hovedet, ikke går helt i dvale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fridage ;-) er publiceret 31/10-2004 12:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.