19 år siden

Urimelig mistænkeliggørelse

Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 8 dage siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Jeg skulle afregne med min far i mandags, som jeg trolig plejer at gøre hver mandag. Jeg gjorde min beholdning op i søndags, hvorefter at jeg fik afregnings tallene. Kikkede en ekstra gang og talte pengene efter.

Der manglede ca. 1000 kr.

Fordi at det er ca. er pga. at det hænder at der falder lidt drikkepenge af, som igen bliver omsat til et ugeblad eller en bolle fra en bager på vagterne. Så nogen gange er der brugt mere eller mindre end der er kommet ind. Men jeg har altid et udgangs tal som jeg minimum starter min ” nye ” uge med.

Mine bange anelser lå i at André måske havde været på spil. Han har tidl. været lidt lang fingeret omkring min pung, og har haft lidt svært ved at forstå hvad der er dit og mit, og igen hvad der er rigtig og forkert.

Da jeg startede mandag morgen, spurte jeg ind til om han nu også havde husket at trække alle kreditterne fra, og om han også havde husket kvitteringerne fra de trafikbøger og printerruller som jeg havde hentet. Jaaa det med trafik bøgerne var han 100% sikker på, med den anden kunne han ikke lige huske.

Jeg var knust ved tanken om, at de forbehold som vi normal plejer at tage når André er hjemme var smuttet, samtidig såret over at hvis han nu atter var begyndt at tage penge.

Da jeg snakkede med min far mandag eftermiddag, sagde han, at han ikke kunne finde kvitteringen for printerrullerne, og spurte om jeg nu havde husket at få den med fra bilen og ind til ham. Det var jeg sten sikker på at jeg havde, men kunne sikkert få forhandleren til at skrive en ny.
Da jeg afleverede bilen gennemgik jeg afregningen, og kunne se at der manglede nogle kreditter. Jeg begyndte at lede efter dem der hjemme, da han ikke har været helt på toppen siden hans sygemelding, og måske kunne have forlagt dem.

Jeg gik ud i bilen for at lede, som min sidste håb for at finde dem. Jeg var overbevist om at jeg havde afleveret dem i fredags, så det var ligeså meget for at understreje over for min far, at de var altså afleveret.

Næsten nederst i handskerummet fandt jeg de kære kreditter og kvitteringen. Jeg måtte slukøret ind og give min far en undskyldning for at have mistænkeliggjort ham for om han nu også havde styr på tingene, og så var det i bund og grund mig som ikke havde det.

Jeg viste at jeg havde samlet div. papir i en konvolut om fredagen, men havde åbenbart lagt dem fra mig igen. Jeg var flov over min forseelse, men også lettet over at det var min egen skyld. Heldigvis havde jeg ikke nævnt noget over for André, som ville have taget det meget nær.

Det endte med at jeg havde 300 kr. i overskud, da alle tallene var trukket fra.

Heldigvis er jeg ikke for stor til at erkende hvis jeg tager fejl, eller at give en undskyldning..

Nå men nu til noget andet. Andre´s plejemor gav mig en pjece da jeg afleverede ham i søndags. Den handler om 3 dags seminar fordelt over 3 måneder hvor emnet er forældre og anbragte børn. Det lyder meget internsandt og jeg overvejer meget kraftig at deltage.
Jeg skal have undersøgt om det ” kun ” er for forældre i Sønderjyllands amt, eller om jeg som forældre til en der bor der også må deltage. Det håber jeg så inderligt, da ” min ” kommune/amt ikke støtter eller opbakker forældrene op i sådanne situationer. Det er trist, men nok et penge spørgsmål i den sidste ende.

Jeg fik min far til at ringe til min moster her i dag. Hun bor i Bramdrupdam ved Kolding ( Ca. 7-8 km fra Seest !! ) Jeg var spændt på at høre om hvor meget de havde mærket til fyrværkeri branden. Hun fortalte at min onkel var på vej ud for at vaske bil, da der lå et lag støv overalt der ude. Jeg blev ikke klar over om de også havde mærket rystelserne..

Hun fortalte også, at hun skulle opereres for en hjerne svulst sidst i denne mdr. Hun var turen igennem for nogle år siden, men at der var kommet en ny.
Jeg vil ikke sige at jeg ikke er berørt af den meddelelse, for selvfølgelig er jeg det. Men vi har aldrig haft en tæt kontakt, og lærte dem faktisk først at kende efter at min mor var død, da hun ikke kunne med sin søster. Vi plejer at ses omkring jul, og det er så det. Jeg håber selvfølgelig det bedste for hende og familien..

Nu vil jeg til sovstrup. En ny dag venter i morgen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Urimelig mistænkeliggørelse er publiceret 04/11-2004 22:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.