19 år siden

Leonora piller ved musikken og spøger igen

Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Lørdag den 6. november 2004 Leonora spøger sadig
Else ordnede Mias boks medens jeg fyldte halm i sorte sække.
Vi fik også "rigtig hø" men der var vist også gået hø i prisen, for vi havde forstået det sådan at vi skulle give 12 kr. pr. balle, vi havde købt 50, medens "hømanden" troede vi mente 1200 kr. altså 28 kr. pr. balle. Da det gik op for os fik vi et chok, men vi fik det så til 15 kr. ballen. Priserne ligger normalt mellem 12 og 15 kr. Han fortalt at han sidste år fik 20 kr men mente 30-40 kr. i år måtte være billigt.
Omkring klokken 16. 00 var der en fremmed bil i gården der kørte da Else gik ud.
Vi skal have lavet gulvet i stuen på tirsdag, så det bliver et være hus. Vi skal have tømt reolerne og fundet ud af at skulle tv, video, dvd og reciver af så vi kan samle det igen. Og hvor skal vi dog sætte det i medens? Det er meget små "værelser" vi har oppe og der er ikke meget plads til at få tingene ind og ud af stuen f.eks. fjernsynet. UHA, nå men vi får det overstået og så bliver det sikkert for os 2 store elefanter at gå her uden at risikere at gå igennem gulvet som vi kan nu.
Vi plejer altid at slutte dagen i computerstuen, hvor vi tager et "godnat spil" medens vi hører musik fra minidisken, hvor vi har mange optagelser fra dengang jeg var studievært på Radio Luna, og vi hørte hvordan jeg interwiet Richard Ragnwald, og at jeg sagde pænt farvel og goddag til det næste program. Med et bliver her helt stille. Erling siger, det kan han ikke forstå for han havde lige sat disken i og den vare 2 timer. Han går over for at se hvad der er galt, men der står der er ingen disk i. Det forstår vi ikke en pind af. Han prøver at trykke den ud, men det vil den ikke. Vi opgiver og spiller videre uden musik. Efter et kvarters tid, høre vi et klik og minidisken kommer ud. Vi kigger lidt på hinandne, og Erling siger han skal lige have spillet sin bold færdig så går han over og sætter den igang igen. Så lyder der igen et klik, disken går i, og musiken går i gang. Vi sidder begge to ved vores computere og siger i munden på hinanden, Leonora. Vi hører musikken til vi lukker ned og går i seng en halv time sener. Vi sagde pænt godnat til Leonora. Måske ved hun, at der bliver lidt larm på loftet på tirsdag når vi skal have gulvet lavet for de skal lave det ude fra loftet. Men Leonora er et sjovt spøgelse, og hun er god og passer på huset, så vi morer os bare over hende.
Vejret: Blå himmel, lidt koldt og lidt blæsende
Nyheder: 125 huse er totalt ødelagt af katastrofe branden i Kolding.
TV: Noahs ark og Familien Gyldenkål vinder valget på TV 2 og så optog vi AHA fra DR, som vi ser til morgenkaffen i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Leonora piller ved musikken og spøger igen er publiceret 07/11-2004 12:18 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.