Fritidsforsker.

Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lørdag aften sidder jeg en stund ved computeren, inden jeg vil drikke en kop aftenskaffe med Carlo og dernæst finde til ro. Det har igen været et par heftige dage og jeg er træt og trænger bare til søvn og hvil. Jeg vil gerne være frisk i morgen og få lidt fra hånden bl.a. at binde ”adventskrans”. Jeg har købt materialer til adventskrans, som i år skal bestå af dekoration i en zinktagrende med fire lys i. Det vælger jeg i år i stedet for den obligatoriske krans. Inden vi når jul, gider jeg nemlig ikke se på den mere og den ryger lige lukt til højre til arkivering. Jeg kan bedre komme over det med en dekoration.

I aftes var Carlo og jeg til julefrokost i Vorbasse. Der var godt 55 kilometer hver vej at køre. Vi fik dejlig julemad – åh hvor var det dejligt og jeg nød det i fulde drag. Vi valgte at køre tidligt hjem, så vi var herhjemme igen omkring midnat. Det var nogenlunde vejr at køre i og ikke så mange andre trafikanter. At vi var så tidligt hjemme betød, at jeg kunne få en ordentlig nattesøvn, inden jeg skulle op igen for at tage på kursus.

Vi havde vort første lørdag med kursus i Læring for livet. I da havde vi besøg af en fysioterapeut og det gjorde godt for både krop og sjæl. Lege, være sammen om nogle fysiske aktiviteter og blive knyttet endnu tættere sammen på holdet. Vi var omkring 8 på holdet i dag. Jeg synes, at det var synd for de fraværende, at de skulle gå glip af det, som vi oplevede i dag. Jeg må dog også samtidig sige, at det var dejligt at der var plads og rum til os, der var mødt. Det blev en kanon dag og jeg var træt og slasket på en rigtig dejlig måde, da jeg vendte hjem.

Hjem til et tomt hus, for efter aftale var Carlo var kørt til efterskolen efter Anne. De havde julemarked på skolen i dag og min datter var da lidt skuffet over, at jeg ikke kunne komme, men hun forstod heldigvis også, at jeg brændende ønskede at følge mit kursusforløb. Jeg er glad for, at hun forstod og accepterede mit valg af dagen.
Anne havde lavet en flot dekoration til markedet, som hun selv købte – til mig. Nu står den på kommoden og pynter og stråler langt væk. Hun bestemte selv pladsen til den. Jeg var lige gået et ærinde, da de var hjemme igen. Hun har en efterskolekammerat med hjem og har desuden besøg af en jævnaldrende fætter, så der er atter liv og ungdom i huset – dejligt.

Jeg kører sammen med et par piger til kurset. Den ene af dem fortalte i dag om engang, hun havde hørt en radioudsendelse, hvor speakeren spurgte den deltagende lytter om, hvad han så beskæftigede sig med. Jo, han var fritidsforsker. Jeg synes, at det er sådan fin titel, så den kopierer jeg med glæde og for fremtiden vil jeg også være fritidsforsker. Jeg synes slet ikke at jeg kan blive mæt på at skabe indhold til mit liv, så derfor må jeg lige være sådan fidus.

I morgen er det 1. søndag i advent og alle mine læsere ønskes en god advent.

Hyggehejsa fra fritidsforskeren Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fritidsforsker. er publiceret 27/11-2004 21:28 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.