Hold så med det føjten.

Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
I dag har jeg bare lyst til at dovne. Der er ellers meget, som jeg kunne gå i gang med, men jeg er mest motiveret for at sidde her ved "dyret" og læse og skrive og surfe og jeg ved ikke hvad.
Det kan nu heller ikke betale sig at gå i gang med det helt store projekt, for om godt to timer er jeg på vej ud ad døren. Det bliver så tredje lørdag, hvor jeg "føjter" (Nu glæder jeg mig altså snart til en friweekend).
I dag skal jeg til Vinterfest i Parkinsonforeningen med kaffe, underholdning og middag. Vi bliver en blanding af unge og gamle med og uden parkinson på et hotel i Varde.

Jeg synes, at jeg har så meget at rende til i denne tid og ville egentligt gerne skære lidt ned på mine aktiviteter - eller måske gøre noget ved min evindelige kæphest - at få struktureret min hverdag og blive bedre til at administrere min tid. For eksempel dagen i går blev en dag, hvor tiden løb ud i sandet. Ikke fordi dagen ikke have nok af indhold og oplevelser, men fordi jeg ikke kunne nå noget som helst af mine interesser herhjemme.

Jeg sad og hang, indtil jeg skulle være hos fysioterapeuten til min ugentlige massage. Derefter tog jeg på shopping og endte i et blomstercenter, som solgte deres stueplanter til halv pris. Jeg kunne ikke lade være - der var overhoved ingen udvej - jeg måtte bare blive den lykkelige ejer af endnu en orkide - så nu har jeg tre. (glæder mig til den dag, hvor de alle tre står med blomst samtidig - man er vel optimist?) Udenfor centret mødte jeg en tidligere arbejdskollega - vi arbejdede sammen for tyve år siden - vi havde meget at fortælle, så tiden gik.
Hjem og hænge igen og tage et kraftigt tilløb til at få en dum opvask til side, nusse lidt med mine blomster og hoppe og juble over brevet fra pensionskontoret med opgørelsen over min pension. (Karen og Peter - der kan godt blive til mere end havregrød næste gang vi ses.)
Afsted igen ind til Ribe til rejsegilde i Sejlklubbens klubhus. Det var nogle supergode pølser, som vi serverede og jeg fik en del med hjem, men nåede ikke at smage dem. Istedet skulle jeg i en fart have rørt en kage sammen til om aftenen, hvor Anne og jeg igen tog i by, mens Carlo, skidt og utilpas valgte at indtage sofaen.
Vi var til "spilleaften", som vor beboerforening havde arrangeret. Vi medbragte alle forskellige spil, så der var mulighed for at prøve nye eller gamle spil - det var for alle - børn og voksne, unge og gamle. Kortspillerne fik deres eget lille hjørne, hvor det endda var tilladet at ryge store cigarer.
På et langt bord var oplinet computerer, hvor der blev spillet al verdens computerspil af drenge i næsten alle aldre.
Vi medbragte kaffe og kage og det blev til et større sønderjysk kaffebord med alt hvad hjertet begærer. Det blev en fed aften - i dobbel forstand - og målet er, at spilleaftenen gerne skulle blive en tilbagevendede begivenhed.

I morgen skal vi bare være herhjemme. Da får vi besøg af svigermor og Carlos søster og svoger. Det glæder vi os til.

Jeg vil slutte af med at ønske alle en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra rendemasken Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hold så med det føjten. er publiceret 29/01-2005 12:25 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.