Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Operation
Halina Abram...
4 dage siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg er lige kommet hjem fra jobsamtale! Wee! Fik jobbet :) Men jeg får mindre i løn end jeg troede. 44 i timen, det er satme ikke meget, men det er mindsteløn... 7 timer og 45 minutter om ugen, fordi man skal fastansættes hvis man arbejder mere end 8.. Fjollet, men måske er det meget godt at jeg ikke skal arbejde mere!

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal lave! Jeg har ikke haft fritid i meget lang tid. Jeg har ingen aftaler, selvom jeg skal noget senere.

Det er lidt irriterende for jeg ved faktisk ikke hvad tid det bliver.
Jeg kunne godt sove, men hvis jeg bliver vækket ligesomi går af en ringende telefon efter en halv time så dør jeg.

Kender du ikke det der med at man vågner efter al for kor tid og så bare er sur og irreteret resten af dagen? Det gider jeg ikke!

Jeg skulle skrive under på en børneattest til jobsamtalen! Hallo det er en vuggestue!?! Hvis man piller ved så små børn er fandme vammel!

Jeg kunne også rydde op, mit værelse ligner noget der er løgn for jeg har bare hevet ting op af tasken hver gang jeg har været hjemme fordi jeg skulle skynde mig videre. Det er måske ikke så charmerende så jeg bliver nok nød til at rydde lidt op for jeg får måske gæster..

Jeg skal lave FTU-skema med min mor. Det er fremtidsuddannelsesskema, tror jeg nok. Vores vejledning er bare blevet så ondsvagt i år! Det er mere besværligt end lærerigt. Der er ikke nogle i min klasse der er blevet vejledt til andet end tiende klasse! Det er satme dårligt lavet af komunen eller regeringen eller hvem det er!!

Ahh! Jeg har et ulæst Bazar ligende. Det skal nok blive hyggeligt! så kan jeg også tænke på noget andet end fyre og lektier..

Jeg er helt forvirret i mit hovede. Efter det i weekenden og så er J begyndt at skrive søde ting igen, men jeg kan bare ikke klare ham mere, vi ses alt for sjældent!
Jeg vil gerne skabe lidt afstand for et mobiltelefon-forhold-fordi-vi-bor-for-langt-fra-hinanden er bare ikke tilfredstilende. Det er virkelig fucked at han er flyttet..
Vi har haft så meget sammen og vi har været sammen alt for længe, men det er et problem at vi aldrig ses.
Han har haft ferie - men vi har ikke haft tid til at ses!
Jeg er i forvejen ret travl altid, og det gør det bare ikke bedre at min kæreste kommer til KBH højest en gang om måneden! Det er sjældent den ene gang om måneden er en dag jeg ikke skal noget andet!
Jeg burde have sådan en fisk lille kæreste man kunne pakke sammen under sengen og tage frem når man havde brug for ham! -måske skulle jeg bare købe en dildo!? :)
Jeg ved godt at alle altid snakker om at man skal snakke dybe ting med sin kæreste og holde om dem og sådan, men jeg har 30 venner jeg kan gøre den slags med! Så for mig er det lidt unødvendigt når jeg har så lidt tid..
Jeg er i det hele taget ikke et kæreste menneske! Jeg går også for meget ud, jeg møder spændende fyre hver uge! Så hvorfor ikke være single og lege lidt med dem alle sammen!?
Jeg burde have holdt mig til at være player..! Det var bare for ucharmerende at have rygter som at man var en billig bitch..
Nu er jeg bare perker-bitch!
Folk er virkelig racistiske overfor mig og min kæreste og ironisk nok så var jeg inde for smølfe hans navn på ihimlen.dk og der blev han selvfølgelig til perker-smølf.. Skægt :(

Jeg er så sindsygt træt! Det er trist! Jeg har ikke tid til at sove! Og om få uger begynder jeg at arbejde ca. 2 timer 4 gange om ugen!
Men det skal da blive fedt at få flere penge.

Jeg har for mange venner!!! Det troede jeg ikke at man kunne have, men jeg har bare ikke tid til at passe dem.
Min telefon er af den slags der kan have flere opkaldende på samme tid - dvs at hvis jeg snakker med en er der en anden der kan ringe samtidig. Derfor bliver folk sure når jeg aldrig tager min telefon, og der er altså ikke nogle der tror på at en telefon ikke melder optaget når man ringer til den! Jeg har alt for mange telefon-venner, vi ses så sjældent at vi bare ringer sammen, ikke for at aftale, men bare for at snakke, og hvem har tid til det?!
Ikke mig!
Ses, skal skynde mig videre! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt er publiceret 28/02-2005 14:23 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.