19 år siden

Statsministerfruen....

Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 8 dage siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det var en super, lækker dag i går!
Jeg bestod sørme min 2!!!!!!!! teoriprøve! med...2 fejl! Lækkert og jeg, som var begyndt, at tro, at jeg simpelthen var for dum til, at kører i bil (hm!) - set i bakspejlet, er der kun èn grund (udover, at jeg tydeligvis satte krydserne det forkerte sted) til, at jeg dumpede første gang (med 6 fejl - det er tilladt, at have 5!) - jeg sad og fedtede rundt med mine krydser, fordi jeg var så nervøs. Først et kryds i "Ja" og så da 2. spørgsmål blev læst op, lavede jeg det forrige kryds om til et "Nej" og eventuelt tilbage igen, i steden for, at kigge på billederne og hører efter hvad speakeren fortalte...flot! Den var kodet til, at skulle mislykkeds!

Da vi lige var blevet kaldt ind, i det rum, hvor prøven skulle foregå og politimanden skulle se alle vores papire og tjekke logbog m.m. så gik han hen til en udlænding der sad på 3. række. I starten mente jeg, at det var ret strengt, da jeg ikke kunne forstå, hvorfor han sådan blev med, at spørge (med en meget hård tone) efter hans papire. Så sagde politimanden pludselig "Jeg har jo fortalt dig flere gange, at du skal have din kørerundervisning og teoriundervisning klaret, inden du kan tage teoriprøven. Det er da lidt dumt, at du hele tiden melder dig til, når det er så dyrt og du overhovedet ikke kan få lov til, at tage prøven!" Okay, tænkte jeg. Så har manden altså slet ikke fattet en pind af noget, som helst og åbenbart betalt 580,- kr til en teoriprøve han alligevel ikke kan tage, op til flere gange....!

Da vi skulle have resultatet, at vide, havde jeg i ca. 10 min. siddet med mine hørertelefoner på og lyttet til P2 (en masse klassisk musik) for, at slappe af og få det gelè aftige ved mine ben, til at forsvinde (de rystede for vildt og jeg sad og blev helt nervøs for, om de mon ville kunne bære mig, når jeg skulle op og hente resultatet). Ca. 5 min. før jeg fik resultatet, at vide, tog jeg en filosofi bog med Martin Heidegger op - og....begyndte, at læse i den (for, at læse den, skal man være meget koncentreret for, at forstå hans filosofiske system). Wau, fattede jeg spor? Næh, men jeg fik alligevel "læst" 3 sider.....og i dag, kan jeg så huske, hvad det var jeg læste - absolut blank!

Holdet før os, blev kaldt op og fik deres svar i hånden. Så kom "min" politimand frem og til min store skræk, gav han resultaterne af prøverne på stedet. Ikke noget med, at vi fik stukket papiret i håneden, så vi selv kunne tjekke det - næh nej, han gik et par skridt ind og fortalte om man var dumpet eller ej. Dette kunne jeg simpelthen ikke holde til, så jeg besluttede mig til, at sige, at jeg ikke ville hører resultatet lige nu, fordi jeg simpelthen var for nervøs. Kunne ikke lige klare tanken om, at dumpe for 2. gang foran en masse mere eller mindre underlige mennesker, hvoraf de fleste var sådan nogle "gangsta" typer der sad og skulede på min lædermappe og tydeligvis lagde mærke til, hvor jeg lagde min pung - derudover sad de og "knækkede fingre!" UF! Det er dog en af de grimmeste lyde!
Da det så blev min tur - fortalte jeg, den søde og rare politimand, at jeg ikke ville have resultatet, at vide lige nu og det store smil, han havde på sin mund, forsvandt hurtigt og blev til en meget uforstående grimasse imens han sagde "men...". Så smilte han igen (dog behersket) og gav mig, mine papire i hånden.
Da jeg kom udenfor politistationen, gik jeg i et par minutter og kom så til, at tænke på, at politimandens opførelse beviste, at jeg havde bestået, så jeg ringede til min mand og så tog jeg papirene op og udbrød "2 fejl! Jeg fik kun to fejl!!!" Han lød også meget overrasket og sagde så "Kun 2 fejl, jammen det er 3 for lidt" ;-)

Da han kom hjem, tog han mig ud og spise på en meget lille, hyggelig restaurant her i Holte, hvor også statsministerfruen sad, med 3 veninder. Når man sidder meget tæt på andre mennesker, som man ikke kender, ligger man mækre til, hvordan deres livssyn er (ja, nogle snakkede virkelig så højt, så de overdøvede min mands og min samtale!). Èn af statsministerfruens veninder skulle åbenbart skilles og sagde så "Ja og ..........skal også skilles. Jeg tror bare det er så godt, at èn af hans venner også skal skilles for så har han èn, der er i samme situation, så han kan se, at der intet unormalt er i det" Ej, okay!!

Bye, bye honneyflower
- Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Statsministerfruen.... er publiceret 30/03-2005 08:40 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.