19 år siden

3 måneder tilbage :)

Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Operation
Halina Abram...
6 dage siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 2 dage siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Når der går så lang tid mellem mine besøg i cyberspace, så kan alt det stof der har ophobet sig i mit lille hoved pludselig forsvinde, når jeg endelig sætter mig bag skærmen.
Der er sket lidt af hvert og i store træk går det super godt.
Jeg gik på barsel inden påske, og nu går jeg bare og nyder det. Der er ikke sket det helt store i vores hjem endnu, men nu er stuen da omsider blevet færdig. Vi har købt en rumdeler og det har gjort underværker at få taget den i brug.

Af mine kollegaer fik jeg blomster og tre søde katte i fedtsten fra Hans Og Grethe.

Og så er jeg jo fyldt 30...Ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om det. Kroppen er ikke længere så fast og spændstig som den var i de unge år, men til gengæld venter der masser af nye udfordringer i det at få et barn, så man på den måde bliver holdt ung og ajour med hvad der rører sig i dette univers.
Jeg har fået 1500 kroner af far, creme, lækkert lingeri fra Jan med frække pants, 100 kroner af Jans mormor og så har farmor sendt mig 400 kroner, men de er ikke nået frem med posten, så vi må nok erkende at der er tale om et postrøveri. Det er der ikke noget at gøre ved, men det er da virkelig en skam.
Omkring selvsamme person har jeg nærmest været centrum for et hysteri og famileintrige uden sidestykke. Det kan jeg komme ind på en anden dag, da jeg ikke orker at rippe op i det.
Den mest uventede gave og det jeg aldrig havde troet jeg skulle komme til at eje er en mobiltelefon, som jeg har fået af min svigermor.
På en uge har jeg lært mig selv at sende sms'er, og det er egentlig en ret rar ting at kunne.

Selve dagen var jo dagen inden påskens indtog, hvilket altid er ensbetydende med butikkernes travleste dag af året. Dette betød at Jan tog afsted 6:30 og først var hjemme mellem 21 og 22. Vi havde fået en pose ål af vores naboer i indflyttergave, så det blev menuen på min fødselsdag. Stegt ål med kartofler og persillesovs. :9
Om formiddagen tog jeg til Lemvig og shoppede lidt og da jeg så kom hjem kunne jeg ikke bestille andet end at tale i telefon uafbrudt, da alverdens mennesker ringede for at lykønske mig. Selv en gammel veninde jeg ikke har snakket med i nogle år ringede. Det var rigtig hyggeligt. :)

Et par dage før kom mine to svogre forbi på uventet besøg, så det var noget af en overraskelse.

Langfredag kom svigermor til kaffetid. Jeg havde bagt mine gode boller og om aftenen fik vi indbagt mørbrad. Ikke i butterdej men i fars. Dertil nød vi kartofler, grønt og estragon sauce.
Det var en dejlig dag, der dog ikke rent vejrmæssigt kom op i de højder vi nød godt af i dagene i forvejen.
Om lørdagen holdt jan indfytterfest for nogle kollegaer. Det endte mod al forventning med at blive en skidehyggelig aften. Jeg var først i seng ved 5-tiden, og det tog et par dage at komme op til overfladen igen. :D
I den anledning diskede vi op med oksefilét, flødekartofler, salat og flütes. Jan havde lavet hjemmelavet is til dessert og det nød vi i selskab med lidt blandet frugt. Isen var en sikker vinder!!! For pokker, hvor det smagte godt! :9
Af chefen fik jeg en kurv med baby pleje produkter. Det er virkelig så rørende at ikke familiære relationer står ude på sidelinjen og følger min graviditet og vil ved den forestående fødsel blive både bevægede og rørte. Det varmer så utroligt meget. Tænk at der er nogle der venter lige så spændte som var det deres eget afkom de ventede.
Sønnen havde sin guitar med og så var den gode steming lagt. Jo, det var en super aften, også selvom alkoholindtaget for mit vedkommende kun begrænsede sig til en Bailey.

I forgårs var jeg i Holstebro og kigge i samtlige tøjbutikker, for at finde tøj til min venindes bryllup. Intet fandt jeg! Jeg købte et par sexede sandaler og småtterier, her i blandt lidt nuttet babytøj. Det eneste jeg opnåede ved turen var at tiden løb fra mig og så blev jeg noget så sulten. Dagen blev afrundet i Føtex, hvor jeg med stor appetit indtog 2 rødspættefiléter med pommes frites og remoulade. En ret underlig fornemmelse at sidde der og spise sin mad med udsyn til dagens avis hvor forsiden var prydet af en parteret mand.
Her sad jeg sammen med dagpengemodtagere og andre fra samfundets bund iklædt tøj, der aldrig nogensinde har været moderne. Ja, det var i hvert fald ikke Munthe Plus Simonsen der skinnede igennem.
Hvorfor kommer alle de underlige mennesker i Føtes cafeteria? Så sad der en tosse og snakkede med sig selv og så var der den enlige meget unge og meget overvægtige unge mor med den uopdragne søn. Ja, der var sgu folk man kunne få dagevis til at gå med udelukkende for at studere dem. :D

I dag tog jeg så til Struer og her lykkedes det mig at finde den perfekte kjole til brylluppet. Den er i lys tukies og jeg snuppede et beige mohair sjal med oven i købet. Så mangler jeg blot smykkerne til at pifte det hele op med. Make-uppen skal være klassisk og diskret og håret skal sættes på en eller anden fiks måde. Jeg var ved frisøren inden min fødselsdag, så nu kan jeg være migselv bekendt igen. Jeg fik det farvet og klippet. Farven var selvfølgelig en naturfarve, da det ikke er værd at tage chancer med rigtig hårfarve, når man er gravid.

I går var jeg ved lægen og alt var som det skulle være. Han synes min mave struttede så flot og det var lige det jeg havde behov for at høre. Jeg hører ikke til blandt hver tredje gravid, som er overvægtig. Det er ikke ret mange kilo jeg har taget på og det hele sidder på maven. Som en sød pige for nylig sagde, så kan man ikke se det bagfra.
Jeg nyder også at vejret bliver lunere så jeg rigtig kan vise min mave frem. Blikkene er mange og der er udelukkende positive vibrationer i luften.

I morgen går turen til Århus. Først skal jeg mødes med Lise. Vi tager på shopping de light og regner med at nyde en kop kaffe et eller andet sted. Så kører hun mig ud til min søster, hvor jeg skal overnatte. Jeg har ikke set hende siden jul, så jeg glæder mig til vi skal ses igen. :)
Lørdag skal jeg til Aalborg. Vi skal mødes kl. 9:45 på banegården, så jeg skal med toget fra Århus ved 8-tiden. En af Rikkes veninder skal også med toget, så det bliver ikke så kedeligt, som det ind i mellem kan være at rejse med tog over længere strækninger.
Det skal nok blive hyggeligt. Den står jo på polterabend.
Jeg er den eneste der ved at Rikke er gravid for anden gang. ;)
Jeg tager hjem ved spisetid om aftenen, og skal hele den lange vej over Langå, for at kunne nå den sidste bus fra Struer. Det bliver en lang dag!

Jeg har sms'et lidt med Bitten. Hun og manden har købt hus, som de er ved at sætte i stand. Deres søn er allerede 1 år snart. Det er uhyggeligt så tiden den render. Det kommmer bag på en gang på gang.

Sulten er ved at overtage mit legeme, så jeg må hellere smutte, inden jeg bliver alt for svimmel. :)

God weekend!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 måneder tilbage :) er publiceret 31/03-2005 20:11 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.