En lyserød marcipangris.

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Det er det skønneste vejr med sol og fuglesang. Dagen er bare god og jeg har allerede fået en del udrettet. Jeg skrev en liste op i min notesbog i morges, om hvad jeg gerne ville nå i løbet af dagen og bare jeg kunne klare tre af opgaverne, ville jeg være stolt af mig selv. Jeg har nået mere end tre ting og vil nok bruge resten af eftermiddagen på lidt flere opgaver. Anne og jeg har været ude at handle – et supermarked i Ribe gav 20 procent på alle deres varer, så det var jo til at mærke på pengepungen. Bagefter tog vi ind til et solcenter for at få noget sol –så nu har jeg prøvet og nu tør jeg godt gå alene derop. Jeg bar mig lidt dum ad deroppe – he – men klarede dog skærene. Jeg havde 39, kr. i kontanter – ikke en rød reje mere, for jeg tømte min pung for småmønter, da Kræftens bekæmpelse kom forbi med raslebøssen. Anne fik 20 kroner til sin sol og jeg ville nøjes med 10 kroner og starte langsomt ud. Jeg fordrede automaten med min tier og gik ind i min lille solcelle og tog tøjet af. Der skete ingenting – på med tøjet igen og ud og se – hallo, der skulle mindst puttes tyve kroner i – og jeg havde kun 9 kroner mere. Så stod jeg der og måtte vente til Anne kom ud. Inden jeg nåede så vidt, kom en mand forbi og han forbarmede sig over mig og gav mig to kroner – han havde ikke mindre – så alle blev glade. Jeg fik min sol og centeret tjente en krone. Nu er jeg så spændt på, om jeg har fået for meget sol – det prikker lidt i huden og jeg ligner en pæn lille lyserød marcipangris.

På hjemvejen kørte vi over Kammerslusen og var ude og hilse på Carlo og co. der er ude og flytte bådbroer, så der er plads til større både. De har noget skønt vejr at arbejde i og de gik virkeligt til den med et godt samarbejde. Når Carlo kommer hjem, vil han en tur til Mandø med et skab til køkkenet i sommerhuset. Lige nu står det og fylder op i udestuen og jeg kan ikke komme i gang med at rydde op derude, inden det er kommet væk. Jeg ser frem til at få udestuen gjort rar og hyggelig, så vi kan tilbringe noget mere tid der. Nu står der gamle visne juledekorationer og planter, der er gået ud og pryder øjet, når vi går igennem og det giver jo ikke ligefrem den bedste energi – så lad mig komme i gang. Når Carlo vil køre til Mandø med skabet, vil jeg køre Anne til skolen i aften. Nu er der kun tre måneder tilbage af opholdet og så kommer hun hjem igen. 10 klasse vil hun have i Ribe og for vores vedkommende er det okay – selvom vi gerne ville have givet hende et års ophold mere på en efterskole.

Jacob ringede hjem i går og fortalte, at han og kæresten har fået en lejlighed på 70 kvardratmeter i Århus centrum fra 1. maj. Dermed kommer Århus pludselig meget tættere på – ved at have et barn bosiddende der. Ih, hvor jeg glæder mig til at besøge de unge mennesker og slentre rundt i Århus City. Det er ikke så ringe endda.

Ellers går det stille og roligt i det lille røde hus i marsken. Køkkenet er næsten helt færdigt. Det eneste vi mangler, er to trådskuffer i højskabet og to greb på skabet over emhætten. Jeg nyder at opholde mig i køkkenet. Jeg er også så småt begyndt at gøre haven forårsklar og det er jo vidunderligt at få jord under neglene igen og at se, hvorledes planter og stauder begynder at vælde af jorden. Med lidt god vilje kan jeg nå meget ved at gå i haven en times tid hver dag.

Om lidt vil jeg gå en tur over til naboen og købe dejlige, friske, næsten med garanti salmonellafri landæg og samtidig sige til hende, at jeg desværre ikke kan komme med ud at gå i aften, fordi jeg skal køre med Anne.

Alle ønskes en rigtig god søndag. Jeg håber, at solen skinner præcis der, hvor du opholder dig.

Hyggehejsa fra den lyserøde Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En lyserød marcipangris. er publiceret 03/04-2005 15:17 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.