At læse, læser, har læst....

Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Søndag - og vejret har tegnet sig fint her sidst på eftermiddagen. Jeg har været i haven i dag, men just som jeg kom derud, begyndte regndråberne at falde. Jeg ignorerede dem, for jeg ville have gjort noget ved mit bed og det blev da heller ikke til mere regn i denne omgang.

Det pyntede gevaldigt på bedet og jeg nød virkeligt at ligge derude på knæ mellem stauderne og få jord under neglene og hive ukrudt og græs op. Carlo kom hjem, mens jeg var i gang og så snuppede han kanten rundt langs bedet. Det gav lige prikken over i´et, sagde han. Ja, ja, svarede jeg ham - havde jeg ikke taget alt det andet, så var det jo kun en prik - men dejligt at få det ordnet og med fælles hjælp blev det jo i med prik over. Lidt havevandring blev det også til - et bed skal sløjfes og et andet laves, for der skal altså være plads til mine stauder. Det er godt nok at få sløjfes det bed, for det ligger hel ind under syrenhækken og det er begrænset, hvor meget der kan gro der uden ret meget lys pga hækken. Nu havde vi fortjent en kop kaffe - gik ind i udestuen og fem sekunder efter silede regnen ned.

Jeg læser og læser og læser. Jeg er så heldig at have en sød og god veninde, som gerne vil låne mig bøger. Jeg har lånt de tre første bøger af en serie på - ja, hold nu fast - 47 bind. Jeg er næsten færdig med anden bog og 3. bog skal jeg have læst, inden jeg tager over til hende på fredag, hvor jeg regner med at måtte låne ny forsyning. Hvor lang tid mon der går, før jeg har fået mig pløjet gennem alle bøgerne?

For resten bøgerne er "Isfolkets saga" af Margit Sandemo. Serien starter i året 1581, hvor pesten hærger på det kraftigste i Norge. 16-årige Silje bliver jaget bort fra sit hjem og i Trondheim finder hun to forladte børn, som hun tager til sig. Kort efter møder hun to mænd. der begge bliver skæbnesvangre for hendes fremtid.

Min veninde siger, at hun har læst serien flere gange. Første bog udkom i starten af 1982 og bøgerne kunne købes som billigbøger i kiosker, efterhånden som de udkom - så når næste bog udkom, stod hun parat ved kiosken for at købe - og så hjem og læse. Jeg forstår hende godt, for de er bare så spændende og læseværdige. Til slut en dårlig nyhed - serien kan ikke skaffes mere - kun hvis man er heldig at falde over bøgerne på loppemarked eller hos en antikvar - så nu sidder jeg og får skrupler over at være så heldig at få lejlighed til at læse dem.

Så er nedtællingen begyndt til næste Fyldepennetræf. Jeg glæder mig meget til at deltage for 3. gang og selv om jeg har været med før, kan jeg da godt mærke sommerfuglene svirrer i maveregionen. Jeg er næsten sikker på, at jeg kan love alle deltagere, at de vil få en god oplevelse og dejlige minder med hjem fra træffet, der i mine øjne er noget nært unikt. Med hensyn til alderen er der plads til alle og hver især skal nok finde nogen at tale med, så kom bare frit frem og vær med, når det går løs på lørdag.

Mine tanker går et år tilbage, hvor jeg deltog i første træf i Vejle. Det var en rigtig dejlig dag og jeg husker, at jeg blev så overvældet og rørt over, at det var tilladt bare at være sig selv. I en gruppe af dejlige, søde, glade og positive mennesker var det ingen forstillinger eller roller, der skulle passe ind i forsamlingen. Det var en fed oplevelse og den ønsker jeg for alle - den er virkelig fortjent.

Jeg vil lukke og slukke for denne gang. Jeg har nogle småting, som jeg gerne vil have ordnet, inden jeg for alvor kan holde søndag aften.

Jeg sender en varm tanke til jer alle og håber, at alt står vel til.

Hyggehejsa fra skærmtrolden Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At læse, læser, har læst.... er publiceret 12/06-2005 20:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.