18 år siden

Drukfester med et frieri og 4 andre fyre

Bogfinke
Peter
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 9 timer siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg har den vildeste hovedpine! Av for satan og det havde jeg også går og dagen før i går.

Der er sket ret mange ting i den her weekend. For at begynde med alt det nemme har jeg fået en ny sang på hjernen - Letters to Cleo - som er en 'gammel' sang for den er 10 things I hate about you.! Hvilket så vidt jeg husker er en dårlig film, men musikken er åbenbart god!

I torsdag var vi i parken med 3-års eleverne fra min skole, hvilket var okay sjovt, for selv om jeg blev valgt hele tiden (det gør dem der vækker opmærksomhed) synes jeg det er okaj sjovt at prøve den slags ydmydende ting, for jeg tror faktisk jeg lærer af det!

I en af konkurrencerne var der de obligatoriske vingummi bamser med - i EF skulle vi spise dem fra en tallerken fuld af mel, men i gymnaset spiser man dem åbenbart fra hinanden...

Jeg blev så opdaget i at snyde - hov! og fik så en ekstra portion hvor af en af dem lå på hans mund. Den her bamse var lidt svær at få af, så nogle vil nok kalde det er kys. 'fyr nr. 1' (denne her weekend 'jo jo weekenden begynder om torsdagen!)

Om fredagen var der så en efterskole der ringede og sagde at de desværre ikke havde pladser lige nu... Det var lidt noget lort, men jeg mistede ikke håbet helt... Det havde jeg vel allerede gjort fordi min far blev så sur over min beslutning.

Senere om fredagen var der introfest og jo det var da vildt sjovt, jeg blev faktisk fuld for 35 kr, hvem sagde freeloader!? Men til gengæld var jeg meget lidt sammen med en fyr der, hvilket slet ikke var min intention da jeg kom... 'fyr nr. to'

Jeg skulle under ingen omstændigheder være sammen med en eller anden der så viser sig at være en idiot eller endnu værre tøsedreng når man lærer ham at kende.

Derfor var det også meget sjovere at gå til gymnasie festerne da man ikke gik der, for så slap man for at se folk i øjnene igen og igen og igen... Kildegård festerne dem glemmer jeg aldrig! :D

Det var faktisk min mening at tage videre til fest bagefter, men min søde bo, bad mig om at lade være så vi kunne følges til festen om lørdagen og så fik jeg sagt ja...

Om lørdagen tog vi så til fest igen og jeg var sammen med to, og det var heller ikke min mening. 'fyr nr 3 & 4' Jeg ville faktisk slet ikke have været sammen med med nogle den her weekend. Og jeg tror også min historie er ret tør, men jeg havde så dårlig samvigtighed i går så jeg er helt bange for at fortælle om det.!

Den første fyr er sådan 50/50 nok lidt nørdet, og vist ikke min type - skrid!!

Den anden friede så til mig, og så var han lidt klistrende og han begyndte allerede før han blev fuld, men vi havde det sjovt.

Den tredje ham kan jeg jo godt lide. Mmmm han er lækker og sidst jeg var til fest med ham (længe siden i vinters!) der var han vildt flink og griner og jeg fik vildt meget respekt for ham. I lørdags var det så ikke halvt så personligt for vi fyrede den lidt mere af med drukspil og dans ,og fest i det hele taget. Sidst stod vi slet ikke op af sengen lørdag! :D Han bor bare i jylland, nedtur!

Den fjerde det ved jeg ike hvorfor jeg gjorde, men det var efter jeg havde skåret i min finger, og før jeg havde set ham svinge sig nøgen rundt i et fodboldmål... Han er min ven og jeg tror bare at det skal glemmes ligesom hovedpinen.

Jeg har skåret i min finger, hvor dum er man så? så jeg har pisse svært ved at skrive, skal brige nogle andre fingre. øv øv. troede slet ikke jeg brugte den finger til så meget, men så ser man bare! Dejligt!

Så til den vildt fede nyhed! Efter rigtig mange tårer og svære beslutninger i går blev jeg enig med mig selv om at jeg ikke skulle i skole i dag, så måtte det holde eller lade være. Nu viser det sig bare at det holder!! Jeg har fået en plads på en efterskole, min 'nye' drøm er gået i opfyldelse, nu kommer det næste halv svære skridt at komme ind i fællesskabet når jeg er pisse nede fordi jeg har droppet mit handelsgymnasium så hurtigt... Jeg smutter ind og læser på deres hjemmeside, tror nok skolen ligger helt i jylland! :(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drukfester med et frieri og 4 andre fyre er publiceret 22/08-2005 09:18 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.