18 år siden

Han får en pris!!!!!!! :-)

Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Idag, da jeg kom hjem fra en biotur med søs (vi så den der 4 veninder og et par jeans... den var sgu okay..) lå der et brev til min kæreste på gulvet. Det så ikke særligt interessant ud, lignede sådan noget pensions noget og de breve plejer jeg som regel at åbne for ham da han ikke selv gider læse dem... Hans private breve fra familie, venner og sådan åbner jeg selvfølgelig ikke... Jeg har kun fornøjelsen af regningerne mm.. :-)
Nå men altså, jeg kunne mærke at der lå et eller andet udover brevet i kuverten og dette vakte jo i højere grad min nysgerrighed.. Afsenderen var industriens uddannelser... Jeg flåede brevet op og læste indholdet...

"Som det sikkert er dig bekendt, er du blevet indstillet til modtagelse af ML-prisen.
Udvalget har modtaget et langt større antal indstillinger end vi har priser og har således skullet foretage en vanskelig udvælgelse blandt de indstillede, der jo alle er unge nyuddannede håndværkere, som både har opnået et godt svendeprøveresultat og har udvist gode håndværksmæssige og menneskelige egenskaber under uddannelsen."

Og nu kommer det der næsten fik mig til at tude.....

" I den forbindelse er det udvalget en glæde at meddele dig, at du modtager en af ML-priserne for 2005."

Arrrrrrggggg!!! Han modtager en pris! Hvor er det fedt! Hvor er det godt! Hvor er det lækkert at jeg kan leve gennem ham når jeg nu ikke selv har succes i noget... Hmm...
Anyways, jeg vidste bare at det var et godt tegn at han fik 13 i den teoretiske svendeprøve og 13 i begge de praktiske.... :-)
Og som læreren sagde i hans tale: "Fagligt helt i top - enormt kendskab til Bosch 560 og dens egenskaber - rolig og sikker i fremtræden, går lige på og klarer enhver opgave uden tøven - er usædvanlig og udmærket i dine præstationer. Du praler ikke med den store faglige viden du råder over, hjælper gerne kammeraterne."

Og det passer.. Selv til svendeprøven havde han overskud til at hjælpe en af de andre med at få en lift til at virke ordentligt..
De sagde at en af grundende til 13 tallet var at selv om han brugte mindre end en tredjedel af tiden på at løse opgaverne, blev han tiden ud og tegnede tingene ordentligt op med linial osv...

Og det med at han ikke praler... Jeps. Da vi tog over for at fortælle hans mormor og mor at han var færdig og de spurgte hvordan det var gået sagde han: "jeg bestod" og det var mig der måtte fortælle om hans gennemsnit på 13... Moren begyndte også at græde....

Det eneste problem er nu at han kun må have 4 gæster med til overrækkelsen... Mig, min far og to mere... Valget står mellem min mor, hans mor og hans far..
Nu ville det nok være oplagt, synes i måske, at han valgte sine forældre... Men mine forældre har været der for ham, som var han deres søn. Hans egen mor har aldrig været en rigtig mor for ham, hun er alkoholiker (godt nok lige holdt op) og har aldrig haft overskud til andet end sig selv, og ham og hans bror har aldrig haft et normalt liv. Hans far var der aldrig for ham. Han valgte ikke at have kontakt med ham og først efter han flyttede hjemmefra har han selv taget kontakt med sin far igen.. Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide hans far, men den dreng han har fået med den nye kone betyder langt mere for ham... Nu ihvertfald.. Jeg ved ikke om han måske prøver at rette op på det der skete med hans anden søn... (Min kærestes anden bror har kun samme mor som min kæreste)
Da vi holdt svendegilde var det lige ved at faren slet ikke kom, fordi de skulle på ferie.. Det skal lige siges at de blev inviteret længe før de planlagde ferie... Min kæreste blev vildt ked af det, men sagde ingenting til ham og det var mig der, gennem moren, måtte fortælle min kærestes reaktion... Det endte da også med at de kom, men stedmoren skulle lidt for meget gøre opmærksom på at de nu skulle køre hele natten osv...

Hvis det stod til mig var det min mor og evt hans mormor der kom med.. Det er afgjort dem der har været der mest for ham.. Men sandsynligheden for at min mor kan få fri er sådan set lig nul.. Så det er spørgsmålet hvor meget han egentlig skal tænke over det.. Ihvertfald har vi meget mere kontakt med mine forældre end med hans familie... det er jo også mine forældre der bruger 230kr på at han kan få tournedos.. :-)
Nå men vi må se... Jeg skal ihvertfald med...!
Og så håber jeg han får guld! Det vil bare være så fedt!
Men okay... Det er flot bare at være indstillet og nu får han 100% sikkert en pris... Det er jo endnu bedre...
Tror mindst han får sølv...
Han er jo perfekt...

Puha... kunne man være mere stolt? Kan godt være at han ikke praler, men det gør jeg så rigeligt for os begge... :-)
Har lyst til at ringe til alle hans venner og fortælle det!!!! Men må nok hellere lade ham selv... Men hvis han prøver at skjule det - så siger jeg det altså!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han får en pris!!!!!!! :-) er publiceret 07/09-2005 15:15 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.