18 år siden

Åh Gud TAK

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kære DagBob

I udgangspunktet er Bob ikke at regne for en decideret religiøs mand. Enkelte vil ligefrem vove sig helt derud, hvor de vil påstå, at Bob er helt og holdent ugudelig, en påstand som er af en art, overfor hvilken Bobs reaktion i langt de fleste tilfælde kun kan være at opstille et fortørnet ansigtsudtryk, et ansigtsudtryk som Bob, for effektens skyld, som oftest vil følge op med en ligefrem fornærmet attitude, og en længere remse af afvisninger, eder og beskyldninger om bagvaskelse. Undtagen naturligvis når den der fremsætter denne påstand, som i dette tilfælde eksempelvis, har ret.

Men noget har ændret sig i Bob på det seneste. "På det seneste" er et relativt løst begreb, så for at være mere konkret, kan Bob da supplere eventuelle videbegærlige læsere med den oplysning, at "på det seneste" i dette specifikke tilfælde, falder indenfor den sidste time. Skulle man være yderligere interesseret, skal det da ikke skorte på oplysninger om hvor og hvorfor Bob pludselig har ændret sig i retning af det minimalt mindre ugudelige.

Det forholder sig således, at Bob idag er temmelig træt, og ikke rigtigt lige gider så meget i køkkenet, da pludselig hans desperate, og iøvrigt frugtesløse, søgning efter en pakke med "hæld bare lige vand i mig så er jeg en super lækker mør bøf med dejligt tilbehør i løbet af 3 minutter og bagefter vasker jeg selv op" (nogen burde helt klart opfinde sådan en), ledte ham hen i nærheden af himlens gave til menneskeheden: Knorr Bearnaise. Jubiiiiiiiiiiiiiiii............

En hurtig omgang stegning og gøren ved, og en lille smagsprøve, og så troede Bob pludselig igen på de store guder. Det KAN ikke være en menneskelig opfindelse det her knorr pulver, og skulle det endelig vise sig at Bob tager fejl, så burde en eller anden fluks smide en Nobelpris efter den herlige sjæl som har ofret sit liv til at opfinde denne herlighed.

Måske burde nogen gøre vedkommende til ridder af Dannebrog, give ham/hende en af de der elefanter eller noget? En så genial sjæl bør efter Bobs beskedne mening, hyldes efter alle kunstens regler, og rækker de ikke, hvilket Bob i virkeligheden godt kan være en smule i tvivl om, så må man opfinde nogle nye regler ;-)

Nå, Bob skal spise. Hej hej :-)

SupergladeBob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Åh Gud TAK er publiceret 07/09-2005 19:50 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.