Dahm en fest....

Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
18 dage siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
27 dage siden
Skagen
Peter
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Har gået hele dagen, og bare spekuleret på hvad jeg nu skulle skrive. Der skete så meget i går.. men det er bare som om det ikke er til at sætte ord på.

Så fandens meget...
Drak hos S inden vi tog af sted. Ikke det helt store der. Mig, P, Te og deres kærester.

Tog ud på Go' gav LM et kram og satte os ned og drak videre. Snakkede med AK. (JaKO og LM's ven- og egentligt også min ven) Hun er ret sød og skide sjov. Er ikke rigtigt længere gal over at hun sladrede til JaKO om mig og LM...
DL var et kæmpe svin... ved ikke rigtigt hvorfor jeg synes han er det, men det er han bare.. Sådan gennerelt var han bare fucked up. Snakkede i´kke med ham.
Så ham, så han stod og så at mig og LM dansede. LM var sådan lidt efter mig hele aftenen.
KW, bedste veninde fra efterskolen var derude. B ville gerne være sammen med hende. Hun syntes også at han var sød. B fortalte mig mens vi stod og dansede at KW havde sagt at hun skulle have min tilladelse. B fik mig overtalt til at gå ned og snakke med hende, efter vores dirty dans, kroppe tæt op at hinanden, blikke og alt det der... Vi gik ned, men kunne ikke finde KW. Pludseligt står B og jeg så i et hjørne selv, og så er vi bare sammen...
Han ville have mig med ind på et toilet, men det var lige en tand for klamt til mig. Fik ham overtalt til at gå med ud i stedet for, selv om det var SKIDE KOLDT. Ingen så at vi var sammen. Så lå vi derude og var sammen. Ind igen, efter vi var blevet enige om at det lige så godt kunne forblive en hemmelighed... Lige som vi altid siger.
Men vi kom ind igen, efter at vi stod i kø i en halv time. Så var det det.
Ind igen og snakke med KW og S.. Danse med Ca, danse med LM. Hade Dl. S gav ham fingeren hver eneste gang hun så ham. Hun var godt gal, de havde vist været oppe og skændes om min øl mens jeg var on the dancefloor... Han havde vist givet hende et mærke med hans cigaret.. Ved ikke helt hvad det var for noget.
Te og P og kæresterne tog hjem, så stod vi der og havde ingen mulighed for at komme hjem... Hjææælp...
S blev vold gal. KW tog hjem fordi hendes bedstemors kæreste lige var død.
Vi gik udenfor og ringede efter S's mor ved en halv 4 tiden. S ville bare HJEM. Det gjorde mig ingenting. Så stod vi derude og snakkede sammen med B. Han spurgte om han ikke måtte køre med hjem... og jo, selvfølgelig.
LM kom ud til os.. Stod og holdte om mig. Snakkede lidt. Og så kunne jeg jo ikke lade være... Få kys, snak, lidt flere kys og så ja... hvorfor ikke... sammen med ham. Han er alt for tynd til at tage på. Det er ikke særligt sjovt. Ingen røv, ingenting. Det har B vel egentligt heller ikke, men det går godt nok alligevel.
Men Lm er bare skide charmerende. Mega sød.
Kunne virkeligt godt tænke at give DL en skideballe. Bare for hyggens skyld. Håber der er sket noget. Håber T, (Dl's (og Lm's) ven der stod og fyrede lort af, ude ved Be. om at vi passede super godt sammen og at dl trængte til noget kærlighed) har fortalt til Dl at jeg var sammen med Lm. Vil gerne gøre ham sur.. Ved ikke hvorfor. Men bare gøre så han bliver i tvivl om om han var speciel. Så han forstår at han ikke kan fucke med mig...

Player.. det er du vel Stella.. Eller hvad hedder det? Billig? En stodder? Bare fucked up?
Ca spurgte S hvorfor mig og B ikke bare kom sammen. For vi var jo alligevel altid sammen. På en måde kunne det faktisk være skægt. Vi kan ikke fordrage hinanden og alligevel bliver vi ved. Der er noget underligt ved os. Det bliver altid sjovt. Og det er aldrig sådan at vi fortæller hinanden ting som "du er sød. Du er smuk. Du er dejlig" Det hele handler om sex, på den ene eller anden måde. Vi er ret perverse begge to når det kommer til tankegangen, når folk siger noget, der på en eller anden måde kan måsforståes. Og mens vi ligger der og er sammen, siger vi en fandens masse mærkelige ting. Ikke søde ting til hinanden. Dirty talk og ellers bare en masse som ikke er sødt overhovedet.
Tror han nåede at sige "det tager jeg så ikke som en kompliment" 15 gange...
Griner, har det sjovt. I skolen, i bussen (for det meste) kender vi næsten ikke hinanden.

Lm er mere... ja, ved ikke hvad han er. men han er sød. Og han skriver. Han er der ligesom bare. Ikke noget bullshit der. Han virker ikke sådan. Han har skrevet idag... Og hvad er det første Stella tænker da hun ser at der er beskeder fra ham...? FUCKER FUCKER FUCKER... så går jeg rastløs rundt til jeg tager mig sammen og skriver tilbage. Det er underligt. Går rundt og siger højt "Nej NEJ NEJ LM... For fanden mand.. du skal jo ikke skrive... nar... nej nej nej" og alligevel er jeg ret glad. Når det så er overstået i det mindste. Når jeg er blevet kaldt smukke. Når den sidste besked er skrevet. Altid ham der starter, altid ham der sender den sidste besked. Altid mig der tænker "ej her var ikke noget at skrive tilbage på" og det er ikke kun med ham jeg gør det. Gider ikke blive ved og ved med at sende sms'er når der egentligt ikke er noget at skrive.. Men det var rart nok at høre fra ham.

Ville gerne høre fra B... Tror han er ligeglad med at jeg var sammen med LM.. B og jeg betyder ikke rigtigt noget for hinanden. Det er bare noget vi gør en gang i mellem. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på det. På hvor fasineret jeg er af hans selvtillid, hans åndsvage væremåde, hans ucharmerende tankegang, hans latterlighed. Alt i alt noget der skaber en fyr, jeg godt gad lære rigtigt at kende. Hvad er det jeg har med fyrer der ikke giver en fuck for hele verden? Hvad er det jeg vil have, hvorfor altid et eller andet svin? Hvorfor er det at jeg falder for bøllerne? Har altid gjort det.
jeg er jo ikke selv nogen bølle. Sødheden selv, godheden selv... Hehe eller nej, men jeg er bare sådan en stille og rolig pige. Nede på jorden.
Sådan en der melder sig til rødekors indsamlingen i morgen og elsker bare at bruge en aften sammen med et par veninder.

Modsætningen er det den? hvad er det der gør, at en kvinde-kæmper der går ind for lighed, ikke finder det spor stødende når L.O.C. Niarn og Jokeren rapper ud til befolkningen at at kvinder er ho's, møgludere, og kællinger? Hvorfor er det jeg synger med på det. Elsker det. Hvorfor er det de mænd jeg ser op til som mænd. Hvorfor finder jeg det ikke stødende, men fuldstændigt fasinerende? Hvor hører det gen henne hos en som mig? Hvorfor vil jeg ikke have tryghed, søge efter den sande kærlighed, det ægte?
Hvorfor vil jeg ligge ude på en tom parkeringsplads en fredag aften sammen med en som B og ovenikøbet have lyst til at gøre det igen...?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dahm en fest.... er publiceret 01/10-2005 20:34 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.