Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Kære DagBob

"Hov hov unge mand, så godt kender vi da vist heller ikke hinanden"....ville Bob godt have sagt, men det er umådeligt vanskeligt at være morsom, når en fremmed mand har stukket en afsindig lang, og foruroligende tyk vil vi gerne tilføje, finger op i en ens tarm, og manden så iøvrigt muntrer sig med at lade den her mega finger rode rundt og trykke imod alt hvad han kunne få lyst til, og vi skulle da iøvrigt også hilse og sige, at det langt fra var lige skægt det hele han trykkede på.

Heldigvis var det dog den mandlige læge der fik tjansen med at tjekke Bobs tarm, og ikke den kvindelige læge, som til lejligheden gik rundt med en yndig ung kvindelig medicinstudine. Det havde Bob aldrig overlevet. Så hellere mistanken om at det måske ikke var lægens finger han brugte ;-)

Anyways...Bob er blevet forvandlet til et gammelt skrog her hvor han har rundet de 33, og ligger i skrivende stund og får fuldt udbytte af sine skattekroner på Bispebjerg Hospital. Eller udbytte og udbytte....Indtil videre har opholdet skuffende nok ikke budt på andet fast føde end to panodiler, og holdt op imod alle Bobs skattepenge, så er det altså nogle temmeligt dyre piller.

Men heldigvis har Bob udviklet sig til afdelingens nålepude. For helvede mand de er vilde med at komme og stikke i Bob. Fingre i anus, og nåle i armen. Det kan man godt gå hen og blive lidt træt af i længden, men hvad, sådan er servicen åbenbart på det her hotel.
Det var ikke gået på Hilton.
Måske Bob burde gøre personalet opmærksom på de rå mængder han hvert år betaler i kontigent til det firma der ejer hospitalerne?
Så kan det vel nok være man kunne få lidt mad?

De påstår hårdnakket herovre, at det er nødvendigt at faste, fordi Bob jo helt sikkert skal opereres liiiiige om lidt. Men det har de altså sagt siden igår, og selvom Bob ikke skal være den der presser på for en omgang fuld narkose og lade fremmede mænd med mærkelige tendenser, og skalpeller iøvrigt, gå amok uden opsyn, så må de da godt snart komme frem til en form for beslutning.
Næææ.....Bob har luret dem. De er dovne sadistiske hunde hele bundtet, som ikke gider operere. Istedet sidder de og spiser alt den mad Bob burde have haft, og holder Bob på faste længst muligt. Hrmpf....hvor er Ekstra Bladet i denne sag?

Den er gal med Bobs mave, og det ligner en betændelse i den blinde tarm. Men Bob er jo heldigvis indrettet så fantastisk, så han ikke gider rende rundt og have de traditionelle symptomer. Eksempelvis har Bob ikke feber. Det er blevet sparet væk, fordi BankBob er meget forsigtig med energiforbruget. Det forvirrer lægerne en anelse kan man godt fornemme, og derfor ligger Bob nu til observation med hans snart 48 timer gamle mavesmerter. Det er faktisk en anelse irriterende.

Mange teorier har været oppe og vende (ligesom fingre...hvad har min røv forresten at gøre med min mave om jeg må spørge?? Tror sgu´ de nyder det), og en af dem, fostret af Bob selv, er at han føder imorgen. Tvillinger. Måske er det meget godt at lægerne har "boret for" ;-)

Bob - Vil gerne snart være rask igen

Disclaimer:
Ovenstående indlæg skal ikke opfattes som om Bob begynder at få sympati for de piger der ikke mener deres rektum er indrettet til sex, næ nej...det er jo noget helt andet med jer jo ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En finger i røven..... er publiceret 17/05-2006 10:30 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.