18 år siden

Forelsket i forelskelsen..?

Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Uhh.. Dejligt vejr.. Rart endelig ikke og skulle på arbejde når det er godt vejr.. Været på stranden med mutti.. Lækkert.. Med rød i fjæset.. Typisk.. Men bliver jo brun senere.. :)

Fået kattekilling.. Elvis.. Den sødeste lille skabning.. Dog er den lidt skræmt.. Har gemt sig under sofaen.. Lidt ærgeligt.. Men den skal nok bare lige vænne sig til omgivelserne.. Bare den snart kommer ud.. Den kæreste lille kat er den..

En tanke er kommet til mig.. En tanke der aldrig har været der før.. Hvilket kommer bag på mig.. Forstår ikke at jeg på ingen måde har tænkt på det før.. Men er det muligt jeg kan være vild med to på en gang.? Vild med både Ch. og Je..?? Har seriøst aldrig tænkt på det før.. Men tror det er den konklusion jeg er kommet til..
Tror, når det kommer til Je., at jeg er forelsket i forelskelsen, og ikke ham.. Bare de ting han gør og den tryghed jeg ved han kan give mig.. Det at ligge og nusse med ham, kysse med ham.. Men ved ikke om det er fordi det er ham.. Eller om det er bare selve det at føle at jeg har en.. Altså.. Hvor er det forvirrende.. Holder virkelig af ham.. Men kan ikke se os sammen som kærester.. Jo, når vi ligger selv.. Men ellers ikke.. Åhh.. Hvorfor skal jeg tænke så meget over det.? Over hvad folk vil tænke og sige..??
Alting ville bare være så nemt med Ch.. Han er så ligetil.. Så.. Så meget mig.. Vi tænker bare ens på mange punkter.. Kan snakke om så mange forskellige ting, uden at begynde og skændes eller diskutere.. Han er bare det samme familiemenneske som mig.. Åhh.. Ligner mig bare på så mange punkter.. Men tvivler han har det på samme måde.. Rart at snakke med ham igår, da han var kommet hjem.. Vi måtte desværre rykke vores biograftur til en anden dag.. Han skulle starte på kørekort idag.. Sårh.. Ærgeligt.. Men bare den måde han var på igår.. Han lyder bare ikke til at havde det sådan.. Mega irriterende.. Eujch..
Ved at jeg savner Je. helt afsindigt.. Helt vildt faktisk.. Glæder mig til at se ham igen.. Åhh.. Dejlige dreng..
Lorte kærlighed..

Var på stranden i fredags.. Med nogen af de "gamle" venner.. Mega hygligt.. Hvor var det hyggeligt.. I starten virkede det ikke til at blive så fest agtigt.. Men puuh.. Kold før 12.. Det blev festligt.. Lidt for meget.. Kan ikke forstå det.. For fik ikke særlig meget at drikke.. Men det var åbenbart nok.. Gik i hvert kold og Aj. ringede til hendes mor, så hun kunne hente os.. Aj. tog med mig hjem og sove.. Herlige pige.. Hun sørgede for mig.. Lagde mig i seng.. Rigtig mor sgtig.. :) Skulle på arbejde hele lørdag.. Ikke at jeg var særlig frisk til det.. Men det blev bedre i løbet af dagen.. Rart..:)

Så Ka. i fjernsynet.. Hvor var det fedt.. Og hvor var hun god.. Helt forrest sammen med Nicolai.. SÅ fedt.. Mig og Ja. var helt oppe at køre.. "Åhh.. Kan du se hende, kan du se hende..?? Det Ka.. Helt forrest.." Man skulle nok have været der.. Men ganske morsomt.. :)

Elvis er kommet ud fra sofaen.. Så vil lige snakke med hende.. (Ja, det er en pige ;) )

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket i forelskelsen..? er publiceret 03/07-2006 19:57 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.