17 år siden

Elsker - elsker ikke..?!

Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hmm.. Var sammen med Je. i onsdags.. De var lige i havnen i et par timer.. Fluks tog jeg bussen ind til ham - bare for et par timer.. Spændt.. Bange.. Det største kram fik han.. Klemte ham så hårdt jeg kunne.. Han det samme.. Det største, mest intense kys.. Mmmh.. Super lækkert at se ham.. Røre ham.. Æeh.. Spurgte om vi kom sammen.. Sagde ja.. Ville ikke tænke på hvad min mor og søster ville sige.. bare nyde at vi var sammen.. Nyde hans arme omkring mig..
Alligevel var det svært ikke at tænke på reaktionerne.. Kunne se på mig at der var noget galt.. At jeg spekulerede på et eller andet.. Fortalte mig, at han nok skulle støtte mig.. Være der for mig.. At han vidste det var svært for mig at fortælle dem det.. Har endnu ikke sagt noget..
Kyssede videre.. Pillede.. Bad ham om at stoppe.. Havde ikke lyst.. Ville have mig til at forklare hvorfor.. Kan jeg ikke.. Ved det ikke engang selv.. Var bare ikke klar til at gå videre.. Vi havde ikke set hinanden i to uger.. Først lige begyndt at komme sammen.. Er jomfru.. Kan jeg ikke bare.. Ved jeg kan stole på ham.. Er tryg.. Men FRYGTELIG bange for at gøre noget forkert.. At han synes jeg er latterlig.. Han ville virkelig gerne forstå det - forklarede ham ovenstående.. Forklarede mig at jeg ikke kunne gøre noget forkert.. Det kan man ikke.. At jeg bare skulle slappe af..
Bad ham om bare at holde om mig.. Fik tårer i øjenene.. Ved ikke om jeg elsker ham.. Tror det ikke.. Ved ikke om det er det her jeg vil.. Kunne se jeg var ked af det.. Kunne ikke fortælle ham den rigtige grund.. Sagde noget med at jeg bare frygtede folks reaktioner.. Det er bare heller ikke fair overfor ham.. Overhovedet ikke.. Burde fortælle ham det.. Bange for at miste ham.. Ved han er fuldstændig \'in love\' i mig.. Virkelig.. Har aldrig oplevet en person være så vild med mig.. En person som synes jeg er fuldt ud fantastisk.. Det er utroligt.. Ufatteligt.. Forstår ham ikke.. Jeg er virkelig ikke så god.. Forstår ikke hvordan han kan elske mig.. Han har SÅ mange at vælge imellem.. Men valgte mig.. MIG.. Hvorfor.??
Bliver nødt til at fortælle ham at jeg ikke elsker ham..
F*** hvor er jeg da nok bare den ledeste kælling.. Altid hadet de personer der siger jeg elsker dig.. Og så tager det tilbage igen.. Og nu gør jeg det selv.. Flot Anne.. Men jeg holder bare så meget af ham.. Vil ikke såre ham.. Bliver nødt til at gøre det imorgen, når han kommer hjem.. Glæder mig atter til at se ham..
Pt tror jeg at han er sur.. Svarer ikke på mine beskeder.. Svarer slet ikke på noget.. Dumme dumme Je.. Hader når han ikke svarer.. Han forventer fandme jeg svarer med det samme.. Så må han også gøre det samme.. Eujch..
Men gider ikke tænke mere over det indtil han svarer.. Så deprimerende..

Mmmh.. Kreta om 8 dage.. Bliver SÅ lækkert.. Æeh.. En hel uge i sydens sol, hvor man absolut ikke skal lave andet end at slappe fuldstændig af.. Mums.. :) Kommer lige hjem inden skolen starter.. F*** det er også snart alligevel.. Og damn hvor jeg bare ikke gider starte igen.. Øv..

Min søster har lavet middagsmad.. Mmmh..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elsker - elsker ikke..?! er publiceret 28/07-2006 13:12 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.