17 år siden

Yes yes yes jeg er bare så glad!

Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Ah jeg har det skønt skønt skønt! Det er så dejligt at have ham her! Han kan rigtig godt lide byen, siger den minder ham om den by han studerede i derhjemme, fantastisk! Han synes også kolonihaven er så fed! Det kan bare ikke blive bedre!
Vi er begge så lykkelige for at være samme igen!

Nå, men fra begyndelsen!

Jeg var så nervøs da jeg sad og ventede i flybbus-stoppestedet på banegården. Prøvede at læse lidt i festugekataloget, måtte give op, og snuppede derefter en af de her 'fantaaastiske' gratisaviser. En fyr sad og ventede på en eller anden også, men han vidste desværre heller ikke hvornår den skulle komme. Jeg sad og havde helt vildt ondt i maven, var så spændt, så da denne her fyr, efter ca. en halv time udbryder 'så der kommer den!', kommer jeg til at rive avisen midt over. Jeg bliver dog nød til bare at blive ved med at kigge i den, for jeg er bange for at begynde at tude, hvis jeg kigger op.
Bussen holder dada og ud stiger d! Han ser rigtig godt ud! Jeg er så glad! Vi står og holder om hinanden, til vi kommer i tanke om, at andre også skal forbi. Jeg kan ikke lade være med at tude, fordi jeg er så glad!
D har det ikke så godt, fordi han har været oppe i 3 døgn, tog flyet lige efter sin nattevagt, og han har ikke spist noget i lang tid, så jeg må spæne over efter en shawarma til ham, så han ikke kollapser. Så cykler vi hjem, og mmm det er så skønt at have ham her nu!

Han har sovet en del, og vi fik ikke lavet det store onsdag og torsdag, fik bare bestilt et cprnummer til ham, og så var vi sammen.. det har gået lynhurtigt med at vende sig til hinanden igen, det er så skønt at han er her! Jeg er så glad at jeg kunne tude.. har gjort det nogle gange..

Fredag da jeg er færdig med arbejde, står d udenfor med sin cykel og venter på mig! Hvor dejligt er det ikke lige at blive hentet at sin kæreste! Han har cyklet lidt rundt for at se byen, og passede det lige til med at han kunne hente mig :)

lørdag står vi sent op og cykler på biblioteket, og derefter i haven, har taget mad og vin med (mine forældre har efterladt 3 flasker til os :)) Så kører vi hjem og spiller lidt skak, han banker mig i første runde, og det bliver uafgjort i 2. Det er dejligt bare at være sammen! Bare at lave normale ting, som at lave mad og tusse rundt!

Lige nu ligger han og sover, vi skal om til A om lidt, havde egentlig en aftale med fug, men hun fik vist lidt for meget røg i går, så dumpede os, meen måske kan jeg få lokket hende med om til a i aften, ville være fedt hvis mine venner kunne hilse på d i rimelig afslappede omgivelser, med nogle øller og en vandpibe.. det er altid godt at være på et par øller når man skal møde nye folk, og hvis jeg vil ha nogen som helst forhåbninger om at fug vil snakke engelsk!

Nå, skal ha trukket min fyr op af sengen! hmm.. så må hellere stoppe her!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yes yes yes jeg er bare så glad! er publiceret 19/08-2006 20:40 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.