17 år siden

cyklede nøgen hjem fra byen

sulten
Sunstar31
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Operation
Halina Abram...
6 dage siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
7 dage siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
8 dage siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
mit hoved gør ondt, min hals er underligt øm i den ene side, jeg har lidt kvalme, er slap og så har jeg lige fået menstruation! Verdens dårligste kombination! Oven i købet roder her helt sindsygt og opvasken er så fæl! Men det værste er, at jeg misser de tre første timer på uni!

Jeg er blevet syg pga. vores ekstremt lange intro! Jeg føler mig som en gammel wuzz, at jeg ikke kan klare det, men for pokker jeg er ikke 19 længere!!!
Det er de fleste andre på mit hold forresten, eller i hvert fald er det kun et år siden de blev færdige med gymnasiet. Til min store overraskelse gør det mig ikke en hujende fis! De er super søde og sjove allesammen, og der kom en ret fin mængde guldkorn frem under vores prøvetime, selv om vi havde været på pubcrawl aftenen før!

Nå, men det har altså været en hård uge! Druk, sjove lege og intro til fagene og prøvetime i en pærevælling! Vores tutorer er.. en af dem er enormt sød! Lige først tænker man 'ok, ret kikset, og mærkelig' hun læsper helt vildt, men når man så lige lærer hende at kende, er hun vildt sød og ved alt! Hun er den sidste der går i seng, og den første på stedet næste dag.. hvilket man ikke helt kune sige om de to andre, der bare sådan var der.. for det meste..
'nå, men måske skal vi lave en afstemning om det her' pause pause 'ok, skal vi skrive op på tavlen' pause pause' jae.. jo kan vi da godt' pause pause paaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuussssssssssseeeeeeeeeeeee!! Arrgh så gør da noget!!! man forventer lidt at der kommer alle de der navnelege, selv om de er trælse, men nej, bare nogle tutorer der kigger lidt på hinanden.

Men sjove/gode ting der er sket i løbet af introperioden.

Jeg faldt ret godt i hak med en pige, d, første dag, og vi har aftalt at vi vil lave studiegruppe sammen med et par stykker mere, så det er rigtig fedt!

Allerede tirsdag var jeg så smadret, at jeg ville ønske at vi bare skulle begynde normalt med det samme, og min kæreste og jeg havde lige en times vrissen og dræberblikke, fordi jeg er så messy, og ikke havde itd til at vaske op, men hold op hvor var det sjovt alligevel!

Onsdag aften var der pubcrawl. Wow vi fik drukket nogle shots! Jeg lavede hverdags-situations-danse ala 'jeg skriver et brev, folder det, putter det i en kuvert, finder et frimærke, slikker på det, sætter det på, og putter det i postkassen. vist ret mærkeligt/lidt kikset, men sjovt, syntes jeg i hvert fald!
Senere gav d og jeg, af ikke husket grund, labdans på en fyr fra holdet, ret grineren.. tja.. det var en totalt sjov nat!

Torsdag var der parkløb, ret fedt, vi ville have vundet hvis det ikke havde været fordi vi blev disket i 'mindst lemmer på jorden' disiplinen. Vi kravlede op i et træ og skreg som aber! ALtså hvis ikke det skulle give nogle kreativitetspoint, men nej!
Til sidst kunne man få en masse point hvis man hoppede i søen. Ikke på vilkår! hvor mange klamme og farlige ting ligger ikke og gemmer sig under overfladen?!! så som glasskår, fiskekroge (jeg vil vædde på af nogle må have prøvet!) og brugte kanyler! cykler som en af de mere harmløse ting. Men 4 fra mit hold gjorde det, og en af vores tutorer gjorde det også og flashede sine små bryster bagefter (ikke at det gælder mindre af at de er små, og ikke for at få det til at lyde nedladende! mine er heller ikke jordens største!) desværre gjorde hun det efter at konkurencen var slut, så det kom ikke til at tælle, hehe øv!

hov jeg glemte at nævne svend aage madsens foredrag, uh det var cool! Jeg elsker den mand, og jeg havde sådan lyst til at gå ned og give ham et knus bagefter, men.. jeg turde ikke..

fredag skulle vi melde os til studenterhuset, og bagefter havde d, t, a, og g, aftalt at lave mad sammen. Hele holdet skulle spise sammen, og at lave noget selv er altid den billigste løsning! G meldte selvfølgelig fra i sidste øjeblik, den sjuft og a kom først efter indkøbebe, så os tre små piger måtte selv slæbe alle de tunge føtexposer. A var dog undskyldt, for hun havde lavet humus, uhm! Jeg lavede haydari og vi bagte brød og lavede pastasalat, total succes! A er virkelig sjov, ret hård humor, men på den gode måde, griner hele tiden, kan snakke med alle i hele verden, tror jeg, cool tøs! T er bare rigtig sød, rolig, får en til at føle sig godt tilpas. Nå, men så var der fest på en klub bagefter, og lederen af fakultetet, tror jeg, delte shots ud, lige før det, havde jeg og 3 andre delt en pokkers masse shots, så jeg gik faktisk kold allerede kl1. Eller det var i hvert fald der jeg vågnede op på en sofa. K, en af fyrene, sang 'så går de gamle hjem' hmf! for pokker altså, men ok, det er fair nok, da JEG var 19 kunne jeg sagtens holde til både tors-fre og lørdag i byen.
Men nu var jeg altså så fuld, at jeg ikke kunne finde hjem, så jeg tog to runder i gennem gågaderne, var lige ved at blive kørt ned af en varevogn, slog min fod, fordi jeg var monster tæt på at vælte i et sving og fandt så endelig stien. Derhjemme gik jeg ud på toilettet, smed alt tøjet, og løb så nøgen de få skridt hen til døren. D grinene ret meget da han så mig, og var overbevidst om, at jeg havde cyklet hjem fra byen uden tøj på. Derefter skulle jeg have været faldet om på sofaen, og have snorket hele natten.

hmm den her tekst bliver vist for lang.. jeg deler den lige her!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget cyklede nøgen hjem fra byen er publiceret 07/09-2006 11:31 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.