17 år siden

En aften i vildrede..igen

Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
14 timer siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Okay. Så er vi her igen i vildrede. Hvad fanden er det der sker for mig og kærligheden ???
Handyret har jo ikke ligefrem udvist den store interesse for min tilstedeværelse den forgangne uge. Vi har været sammen en aften, hvor handyret holdt fødselsdagsfest for familie. Onsdag gik i vasken, da handyret var sammen med en kammerat og sov hos ham, torsdag havde vi afltalt at skulle være sammen, men handyret skulle pludselig ud og se på noget arbejde. Han kom dog hjem og vi havde en skøn nat, hvor vi, uden sex, bare lå og holdt om hinanden, så jeg mente, der var lagt op til hygge fredag aften, men nej! En af handyrets venner var kommet hjem fra en længere rejse, så han tog afsted igen og sov ikke hjemme. Jeg tog i byen med veninderne, men kan bare ikke feste igennem når jeg inderst inde er skide ked af det, så det blev noget af en off-tur, især fordi en af veninderne havde sin nye fyr med, som bare var så sød og kærlig, og betænktsom, som jeg ville ønske handyret også var. Så lørdag. Nu må det sku da lykkedes, tænker jeg. Jeg køber god rødvin og en god film, handyret er tidligt hjemme, så jeg tænker, at det bare er great, men! Handyret påstår pludselig at han skal job. Men når man er håndværker, hvorfor skifter man så tøj og går i bad inden man skal på job ? Er han mig utro eller hvad fanden sker der ? Hvis du læser dtte, hvad tror du så ? Er jeg totalt paranoia eller er det \"normalt\" nok, at en fyr, man kun har kendt i 2½ måned foretrækker vennerne gang på gang istedet for sin nye kæreste ? Og tager på håndværkerjob nyvasket og i smart tøj ?
Anyway, besluttede at skrue op for charmen som en sidste udvej. Vil ham jo så gerne, og kan jo heller ikke gøre det forbi, hvorend hvormeget han fucker mig. Har taget bad, gjort mig så lækker jeg kan, han drukket rødvin nok til at jeg tør flå tøjet af ham, hvis han skulle dukke ind af døren. Klokken 21.15 skriver jeg besked om, at jeg sidder totalt klar til hygge med rødvin og nyvasket hår, og at jeg trænger til ham, både på den ene og den anden måde, og at jeg altså også har nogle behov. Svaret kommer 20 min senere. Han synes det er dejligt at høre, og det vil få ham til at sætte tempoet op,men det tager nok noget tid endnu inden han er her. han har taget kammeraten (der har taget hans tid fra mig i den forgange uge) med, så han ikke keder sig for meget, men det er mig, han savner. 15 min senere ny sms, hvor han skriver, tro mig, jeg savner dig. Jeg svarer Så skynd dig :-)
Klokken er nu 22.53 og handyret er stadig ikke dukket op. endnu engang sidder jeg alene tilbage.. Hvad fanden skal jeg gøre ? Holder jo så meget af ham og vil bare så gerne, at det skal lykkes. Og hvis han virkelig ikke holder af mig, hvorfor skriver han så så søde sms\'er ? Igår skrev han, at jeg skulle vide, at han holdt af mig og nød alt ved og omkring mig ? Hvorfor er han så ikke ved mig ?
Og hvis han ikke vil mig, hvorfor har jeg så lige opdaget, at han har mit fuldebrev, hvor jeg i en kæmpe brandert erklærede alle mine følelser for ham ? Det har han sku lagt fremme inde ved sit tøj. Et sted, hvor han vil se det hver dag, men hvor han (tror) ved, at jeg ikke kommer. Hvad sker der ? Hvorfor vil han mig ikke ? Savner ham jo af h.. til.
Har lagt en stategi. Går i seng nu, nøgen, og skriver en besked til ham om, at jeg ligger nøgen og venter på ham, så hvis han virkelig vil mig, finder han nok en måde at komme hjem til mig inden jeg er faldet i søvn. Hvis han så ikke er dukket op inden engang i nat, skriver jeg i nat til ham, at hvis han virkelig ikke har større interesse i mig, undrer det mig, at han stadig er her. Sætter simpelhen mit vækkeur til engang i nat, så jeg kan skrive den besked.
Så kommer han nok med en lam undskyldning, som jeg har tænkt mig at ironere fuldstændig, og så vil jeg ellers bare vise ham den kolde skulder indtil han rejser på tirsdag. Vi har kun mulighed for at ses søndag, og kort mandag aften, så det skulle være til at klare. Så kan han ellers tage på ferie med en kold skulder fra mig, og tænke lidt over det. Så man han da enten ændre sig eller droppe mig. Håber så absolut det sidste...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En aften i vildrede..igen er publiceret 26/08-2006 23:01 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.