17 år siden

Meningen med tåre og fortvivelse !

Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
2 dage, 1 time siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
NU sider jeg her igen ..natten er ved at ligge sit mørke tæppe omkring mig og tankerne tager fart de popper op som små forårs blomster i skov bunden , spæde og sarte , nogle vinder styrke kæmper sig frem, og rækker op mod himlen , mens andre forbliver små , næsten ikke genkendlige .
Denne helt speciele følelse der har det med at indtage mig når natten kommer roen breder sig stilheden får sin stemme ..en helt vidunderlige følelse hvor mit hjerte og min sjæl langsom åbner sig , for at tage imod det som kommer til mig , min engel , jeg kan mærke han er der , og en inderlig fred fylder mig en tryghed som et barn i sin moders arme ....jeg elsker disse antner og nætter .for der kan mine tanker nå ud i hele universet og jeg frygter intet men finder modet og indsigten til at tænke tanker til at mærke følelserene . og varmen og smilet kommer uden forpligtelser , hvor tårene ikke grædes forkrampet , og smerten ikke bliver fysisk men det hele har en mening og intet skal forklares .
Forleden nat var det smerten og tårene der havde magten , ikke kun over min krop men også over min tanker , fortvivelsen , angsten og manglen på indsigt. og en gigantisk bobbel var omkring og forvrængede mit blik , at intet af det jeg så var som jeg så det , at det jeg tænkte var farvet af min sjæls og mit hjertes smerte .En hel nat og en hel dag brugte jeg til at fåfundet ind til det som var den entelige forklaring på det hele , næsten to dage brugte jeg af mit liv på at finde det svar som jeg godt kendte , før jeg fik vendt det jeg tog som endnu et svigt endnu et tab af kærlighed , i bund og grund var et sundheds tegen fra ham jeg elsker , han er ved at finde sin selvtilid igen .
Han har fundet ind til at han har nogle behov , som ikke altid skal til side sættes , hvad han gennem hele sit liv har gjort , tilside sat sine egne behov .
At han fjerner sine ting her fra er ikkeet tegen på han ikke vil mig , men et tegen på respekt for mig og mine behov , og respekt for sig selv og hans behov nemlig hans selvstændighed. altid har han bod hos sine kærester , eller hos familie , men nu er tiden kommet til at han skal bo hvor han vil hvor det er hans regler hvor det er hans behov der kommer i første række et sted hvor han sætter dagsordnen og han ikke bare skal indordne sig under alle andre .
Jeg kom ud af min bobbel , fik indsigten i hvorfor han gjorde som han gjorde . Jeg talte med ham om det , om det var sådan det hang sammen , efter en lang tænke pause , fik han tåre i øjene og sagde ja det var sådan det hang sammen og han havde i det skjulte taget sine ting med for ikke jeg skulle tro han flygtede ufd af døren som en tyv i natten . Han ønskede at vi skulle være sammen for altid , og tanken om at det skulle gå i stykker kunne han ikke bære . men han ønskede ikke længer at leve i en enkel skuffe og hvor der lige var plads til ham , så ville han heller komme her havde det med han havde brug for , og være her fuldt ud , uden at være " stoppet ind" et eller andet sted .
Jeg følte det som var det at stikke en nål i en balong, og jeg blev klar over at han havde taget det første ubeviste skridt på hans lange vej til at blive rask igen .
Han sagde ikke nej til mig , han sagde nej til sig selv og den måde han hele sit liv har føjet sig , han handlede på det der var godt for ham .Han brød et ødelæggende mønster og jeg er dybt rørt over det , netop der for kan jeg i aften , for første gang i lang tid trække vejert ubesværet , og mit hjerte kan slå uden smerte og mig sjæl kan folde sine vinger ud og søge ud i natten , møde ham i drømmende give ham de smukkeste kys , der rummer livet og kærligheden.
Det er fuld af forventning jeg går en ny dag i møde , for i morgen skal jeg se ham , kysse ham , mærke hans varme være i hans faven , og jeg skal se styrken i glimt i hans øjne , og jeg ved og kan mærken at kærligheden er i ham . Og mit håb har fået liv , har fået en puls der får blodet til at suse i mine åre og bringe varme til mine kinder , og sommer fugle i min mave .
Der er en grund til vi af og til skal vandre i en skygge dal , det er for vi virklig kan se solen når vi træder ud i den igen . og glædes fuldt ud ved den varme lys og livsgivende energi .
Livet er smukt og forunderlig .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meningen med tåre og fortvivelse ! er publiceret 16/11-2006 23:58 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.