17 år siden

Det er tid til HÆVN

Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Da jeg sad alene i en skov i USA, blev jeg totalt desperat efter inputs fra et kaotisk, men begivenhedsrigt teenageliv, og jeg endte med at købe The OC på DVD over E-bay (hedder det ikke det?)

Cirka en uges tid efter fik jeg en pakke med posten, der indeholdt to OC sæsoner. Jeg så de første par afsnit uden rigtig at føle mig 100 % fanget og overbevidst om, at det var et godt køb, men da jeg ikke havde andet at lave, så endte jeg med at se videre.. og videre.. og videre.. og i dag 3 måneder senere har jeg set den cirka 3600 minutter lange til ende.

Som enhver anden serie der har så meget succes, at der mindst bliver lavet en 4-5 sæsoner mere, så er slutninger enormt åben! Jeg vil se mere, og det må rigtig gerne være nu! I min desperation har jeg næsten brugt 20 minutter på nettet, indtil jeg endelig fandt ud af, at den udkommer d. 23. januar i Danmark. Hvordan skal jeg leve uden at vide, at jeg ikke er den eneste med åndsvage teenage problemer, der bare går mig vildt på?! En verden uden Ryan, Seth, Merissa og Summer er bare ikke samme! Ligesom verden aldrig blev den samme efter man havde læst Harry Potter som lille :p

Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg skal købe den med danske undertekster, fordi for mig repræsenterer den en del af mit amerikanske liv, og det liv kan ikke bare oversættes til dansk, det virker forkert!
Når jeg til daglig fortæller, alle der gider at høre om mine eventyr i USA, så vil jeg helst fortælle om det på engelsk, for det virker mere ægte!

Nu begynder jeg alligevel snart på højskole, så jeg får vel slet ikke tid til at min nye favorit serie de første mange måneder, så hvis jeg kan undgå fritselsen, så må jeg hellere vente med at købe den, indtil jeg er kommet hjem igen, og den er kommet på tilbud! Så kan jeg jo også købe Råzone ved samme lejlighed!

Ihh, hvor er jeg dog blevet praktisk, men jeg fik også lidt af en konto-opvågning forleden, hov! hvor fanden blev mine penge af!?

Nu har jeg i halv andet år levet af de penge, som jeg tjente, imens jeg gik i niende klasse - dengang arbejdede jeg så meget, at jeg blev rig, (mest fordi jeg ganske enkelt ikke havde tid til shopping, fest med vennerne og andet der kræver penge) men nu er der snart ikke mere tilbage, især ikke hvis jeg også skal overleve i 5-6 måneder på højskole OG på Roskilde Festival til sommer, før jeg igen må slide og slæbe, denne gang gerne til mere end 45 kr. i timen!

Jeg skulle have fejret Moch's fødselsdag med den gamle klikke i dag, men der gik et eller andet galt! Det hele blev bare aflyst!

Pudsi var pludselig blevet syg, men hun skal dog til nytårsfest hos Pjok i morgen, og Cai er pludselig ikke kommet hjem fra Tyskland endnu, men hun skal også til Pjoks fest i morgen!
Pjok selv fandt aldrig rigtig ud af at svare!

Sørgeligt men sandt, så må jeg indrømme, at jeg er lidt ligeglad med Pudsi og Cai, men Pjok!? Orh, hvor bliver jeg stadigvæk hyper rasende, når han bare opfører sig så arogant!
'Jeg er for sej til at ses med jer mere', det kunne han sgu ligeså godt sige!
Argh, han bringer stadigvæk mit pis i kog, og da Moch ringede til mig for at sige, at det ikke blev til noget, blev jeg ikke synderligt overasket, men da han pludselig snøftede helt vildt, så vidste jeg, at det bare var gået over grænsen denne gang!

Jeg VIL så gerne være en af dem, der beholdte sine folkeskole venner efter folkeskolen sluttede, men det er ikke ligefrem det nemmeste i verden!
Jeg har tænkt mig at ringe til Pjok i morgen og fortælle ham, at hvis han ikke snart tager sig sammen, og viser lidt mere respekt for sine venner, så mister han os fandme!

Så må det jo bære eller briste. Jeg ved ikke, om han selv er klar over, hvor svært det er at tilgive ham gang efter gang, men det er bare for meget nu!
Måske siger han endda, at så må vi bare lade ham være - men så er det jo også det, der er det rigtige!

Hold da helt op hvor har jeg bare spildt mange tårer på den dreng, og fortjener han det, for fanden da NEJ!

Hvis det viser sig, at han bare er sur over, at Moch og jeg ikke kommer til han nytårsfest, så må han jo lære at invitere os med større entusiasme og tidsfrist næste gang.
Jeg vil hellere til stor fest - for det er jo nytår! Jeg kunne egentligt godt tænke mig at spise sammen med den gamle klikke, men det holder heller ikke helt! Jeg skal til fest i den anden ende af landet, hvor ville det dog bare være meget nemmere, hvis ens venner kendte hinanden...

Jeg ved, at Moch er blevet skuffet, og jeg bliver nød til at se ham, før jeg tager til Ribe. Jeg har ikke undet at se ham efter jeg kom hjem fra USA, bare fordi jeg er lidt jaloux og bange for hans kæreste!
Hun er nemlig rigtig jaloux på mig og Moch, og sidste gang jeg så ham meget, var de lige ved at slå op pga. jalouxi!
Ej, så må jeg lige bide i det sure æble og være tredje hjul for en aften!

Det er den eneste grund til jeg gerne vil have en kæreste, så kunne jeg holde paraftener med andre par uden at være single, men jeg gider ikke have fast kæreste ellers, jeg er jo ung, og jeg har hele livet foran mig! Men pludselig kan jeg godt se det sure i at være 30 og single, når alle andre flytter sammen i hus og får børn!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er tid til HÆVN er publiceret 30/12-2006 20:02 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.