16 år siden

Mere voksen for hver dag :b

Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Så blev man lige en tand mere voksen i dag.

Jaeh, man har været gratis til tandlægen for sidste gang, hvilket jo er lidt sørgeligt, for jeg elsker da alt hvad staten betaler for mig, men så alligevel.. Mit smil er smukt, og der er intet i vejen med mine tænder, så jeg kan stadig lave mit supersøde colgate-smil, når jeg cykler rundt i de Københavnske gader på min næsten nye lyserøde bedstemorcykel. (Hvis man da kan kalde mit smil for colgate, da jeg i virkeligheden bruger Zendium Sensitive, men pointen er, at med mine gode tænder, så er det ikke en dyr fornøjelse at gå til tandlægen).

Bagefter var jeg et smut i banken, hvor jeg fik min egen bankrådgiver og bestilt et rigtig dankort :O
Det synes jeg selv, er utroligt voksent, måske endda lidt for meget?
Nu kan jeg jo pludselig låne penge, eller jeg kan hæve flere penge, end jeg reelt har på mit kort! OMG! Jeg regner mig selv for at være ansvarsfuld (når det gælder penge, og faktisk KUN når det gælder penge), men jeg har dog overvuderet mine egne evner før :D

Jeg kom endelig til kosmetolog i dag! Wow! Nu har jeg snakket om det i 2-3 år, men jeg har aldrig fået gjort noget ved det - men i dag kom dagen, hvor jeg fik en ansigstresning! Hehe.
Jeg fik det endda billigere, fordi jeg er under 18 år, så jeg er ekstra glad!
Hun voksede lige minr øjenbryn, som jeg i dagens anledning havde ladet vokse ud, hvilket ikke har været lige sjovt hver dag, når ens veninder begynder at sammenligne ens bryn med en skovsnegl, og de endda bliver så vittige, så de kalder en for 'DRÆBERSNEGLEN!', men nu er det oversåtet, no more dræbersnegl over mine bryn!
Jeg synes, det er lidt voldsomt med så perfekte bryn, for det har jeg aldrig haft før, men det er faktisk pænt, de er jo formet rigtig i forhold til mine øjne og ansigstform..

Sidst men ikke mindst forsøgte jeg at finde en boghandel, der ville sælge mig Sofies Verden, som jeg har fået anbefalet mange gange. Men den var ikke helt let at opsnuse, så jeg har cyklet 10 km ekstra, bare for at få den bog, så nu har den altså at være god.

Nå ja. Min far har aflyst vores aftale (som jeg forudsagde i går), hans undskyldning er, at det er utroligt varmt i hans lejlighed, fordi han ikke har nogle gardiner til at skærme for solen..
Godt så!
De samme ikke-eksisterende gardiner, eksisterer garanteret pludselig på lørdag, hvor til vores aftale er rykket, og så skal de garanteret til rensning, så han aflyser igen!

Jeg har kun spist en nektarin i dag (eller er det en fersken, dem kan jeg aldrig huske forskellen på!), så jeg har blandet noget Holiday dip op, og taget min sour cream and onien chipspose frem (sund som jeg er :D ), men jeg har kun spist omkring 20 chips, før jeg mistede appetiten.
Det er skægt som man nogle gange bare ikke kan spise noget..

Jeg har udsigten til at spise hjemmelavede burgeres for fjerde gang på 6 dage, fordi jeg igen ikke havde planlagt at spise hjemme, men pga af aflyste aftaler bliver nød til det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere voksen for hver dag :b er publiceret 08/08-2007 15:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.