At sende tegninger til oldeforældre...

i bad med Noa
Peter
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
25 dage siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 2 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Ååh, weekenden er allerede faretruende nær enden...
Mit højre øje havde det bedre imorges... Ikke fint, men bedre. Nåede kun at nyde det et par timer, før mit venstre øje begyndte... SUK!

Jeg var længe om at komme igang med dagen... kom jo som det første sent i seng, og vågnede først ved 9-tiden. Og så sad jeg ellers med snotnæse to betændte øjne og hovedpine. Sådan sad jeg til kl 12, hvor jeg besluttede at tage mig sammen! Og det gjorde jeg så. Kom videre med min oprydningsplan. Fik flyttet nogle ting rundt, så det hele ser knap så kaos-agtigt ud, fik vasket min store brede flisevindueskarm af, med skrappe rengøringsmidler, så den nu skinner som var den ny. Fik stablet en bord-erstatning sammen ved siden af sofaen, af en hylde og en kasse, som jeg kan sætte stearinlys på, så der ikke altid skal stå en milliard ting på mit lille sofabord. Og så fik jeg sorteret en kæmpe stak børnetegninger... Gemte kun de bedste og de næstbedste... Resten sendte jeg op til min farmor og farfar, mormor og morfar, morbror (min fars morbror) og ikke mindst moster Edith (min mors moster, der vist er den der mest af alt har udfyldt en bedsteforældrerolle for mig og mine søstre).
Dvs. jeg brændte det...
Helene havde for nogen tid siden tegnet en masse streger, bogstaver, og uidentificerbare figurer på et kæmpe stykke pap... Mor Michala kunne godt se, at det ikke var til at opbevare nogen steder, så jeg spurgte ydmygt min datter, om det måtte brændes. "NEJ!" lød svaret prompte.
Jeg forklarede, at vi ikke kunne have det nogen steder, at jeg var bange for, det ville blive krøllet og ødelagt, og sagde at vi i stedet kunne sende det med ilden op til de døde oldeforældre, så de også havde nogle fine tegninger at kigge på, og så kunne de passe på det indtil vi selv kom op til dem. Det var til gengæld en idé der faldt i rigtig god jord!!! Så i dag har de gamle oldeforældre og oldemoster Edith og oldemorbror fået mindst 100 tegninger at slås om :) På den måde er det også meget lettere at skille sig af med dem, for så er der nogle andre der for glæde af dem :)
Og det var dejligt at få udrettet noget idag.
Så behøver jeg heller ikke have så dårlig samvittighed over at jeg købte mig et par bluser noget nattøj og en BH igår på tilbud, selvom jeg havde lovet mig selv, at vente med at gøre mig flere personlige anskaffelser til jeg var kommet til bunds i hjemmet.
Tror faktisk også, hvis jeg nu skal tale for min syge moster, at det er godt for mig... Jeg har vist altid gennem skoleårene (både folkeskolen og gymnasiet) været den lidt småkiksede, der ikke rigtigt passede ind i stilen, det har resulteret i, at jeg ikke rigtigt sidenhen har turde at iføre mig tøj, der udstrålede noget. Helt almindelige ensfarvede bluser med lange ærmer og et par helt almindelige cowboybukser. Ikke noget pynt, ikke noget overhovedet, der kunne være i øjenfaldende. Det er jeg kommet mig over, og det er så dejligt at kunne finde noget jeg selv synes er lidt smart, gå ind og prøve det, og købe det uden at have fået mindst én kommentar fra en betroet med-shopper. Nu finder jeg noget jeg kan lide, og som passer til mig, og jeg tænker mindre på hvad andre synes om det. Det er sundt! (Men kan også hurtigt blive en dyr vane, hvis ikke jeg passer på...)

Bo er kommet hjem til mig nu, efter at have holdt sit computertræf... Og han er træt (forståeligt nok efter kun 8-10 timers søvn på to døgn), han har sovet siden han kom næsten. Men det er dejligt bare at have ham her... Synes faktisk hans uskyldige sove-udtryk pynter meget fint på sofaen :)

Nu tror jeg nok det er ved at være tid til aftensmad... Så det vil jeg hermed gå igang med.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At sende tegninger til oldeforældre... er publiceret 10/02-2008 19:07 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.