Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvor går tiden dog hurtigt, og hvor kan det være svært at finde tid til at sætte sig en halv time ved computeren og skrive om sin dag...

Nuvel...
Det sidste jeg nævnte var disc golf, og det er blevet en succes :)
Vi tog til disc golfbanen i Farum med børnene og Camilla og Jan sidste lørdag. Jan, der jo er til sport i alle afskygninger, blev hurtigt bidt af det. Lucas og Helene synes også rigtig godt om det. Helene lavede et stjerneskud allerede i første hul. Hun skulle skyde fra cykelstien ca 2-3 meter fra nettet, og med et elegant kast, fik hun den lige op og svinge en gang rundt i luften og lige i hul... Nej hvor hun strålede og hvinede af begejstring sammen med Lucas som hun var på hold med..
Lucas blev helt vild med det, og var rigtig god til det. Efter frokost pause var han da også med Bo og Jan på en rundtur til, mens vi piger slappede af i solen.
Og i dag skal jeg så ud og spille det med Lene... Tror jeg da nok. Det er det jeg har forslået, men har ikke fået endelig bekræftelse på at det er det vi gør. Men det tror jeg da nok bare vi begge regner med er planen :)

Arbejde.... der er jo strejke. Så vi pædagogmedhjælpere går rundt og ordner, rydder op, smider ud og køber nyt. Glæder mig til pædagogerne kommer tilbage. De kommer ikke til at genkende huset... :D
Det er rart nok med arbejdstiderne 8-13 hver dag og så en times arbejde hjemmefra med computeren, billeder og 'barnets bog'. Bo har læseferie, og kan have Helene det meste af tiden. Lucas er i skole og har fri kl 13, så ham kan jeg lige nå at hente.
Ikke så meget jag om morgenen som vi kan have nogen gange, nu hvor det kun er et barn der skal op og i tøjet. Og meget mere overskud når jeg kommer hjem, til at lave huslige gøremål.
Men, det bliver nu alligevel rart at få børnene og pædagogerne hjem igen, og Helene glæder sig til at komme ud og lege i børnehaven igen. Der er heldigvis lille Mathias på gården, som i dagtimerne ofte er hos sin far her under strjken, så de leger meget sammen. Og hun har da også været på legebesøg hos nogle piger fra børnehaven. Hun hygger sig meget godt, men savner det også tror jeg.

I fredags fik vi den gode idé, at spise nogle hurtige rugbrødsmadder i stedet for aftensmad, og så tage ud til søen med net og spand, og se om der var nogle spændende dyr at fange. Vi kommer lige ud af bilen, og ser en kæmpeforsamling, g en masse børn. Pludselig kommer jeg i tanker om det opslag der har hængt de sidste par uger nede i min børnehave om at holde spiseaften fredag d. 30.
Suk! med et skævt smil :)
Det var nu meget sjovt at se alle de børn dér. "Hej Michala! hvad har I fanget?" "Må jeg godt prøve et net?" "Hvad laver du her?"
Det er jo også to uger siden jeg har set dem...
Men vi gik nu lidt afsides alligevel. Det var jo mine egne børn jeg var på tur med, og ikke 50 børnehavebørn.
Men Lucas og Helene synes det var meget sjovt :)
Vi fangede en igle og 5 vandbille-agtige dyr.
Bagefter gik vi hen og øvede lidt disc glof, hvor vi brugte spanden som net.
Og så hjem og hygge med varm te (man får alligevel kolde tæer af at vade rundt i en sø i 40-60 minutter) og film.

Igår var Bo og jeg til tegneserie festival i Vanløse. Det var meneingen vi skulle ind og høre interview med Don Rosa, der skulle begynde kl 11. Men køen var meget længere end forventet, og vi var først inde et par minutter over 11 så vi kom til at stå bagest ude i siden, og kunne dårligt høre hvad han sagde og næsten slet ikke se ham. bagefter kunne man få ham til at tegne en von And i sin bog, som vi ikke havde fået med, men måtte købe derovre. Så måtte vi opgive at vente på det blev vores tur, fordi det tog AALT for lang tid, og vi havde planer om at skulle gå en tur rundt på strøget og spise lækker frokost/aftensmad før vi skulle ind og se Indiana Jones. Susanne var også kommet, men havde ikke så meget tid. Den time hun havde efter at interviewet og før hun skulle videre, gik næsten altsammen i køen - hun fik rykket sig en meter fremad på den tid. De lavede så et nummersystem, så man ikke behøvede at stå i den kø. Vi overtog Susannes bog, og ventede ca halvanden time endnu indtil vi besluttede os for at det ikke var sådan vi vuille bruge resten af dagen.
Bo prøver at tage derind igen i dag, og håber på der ikke er ligeså mange fans i dag (det er jo ikke i dag man kan høre ham).

Nu vil jeg så smutte i bad, inden jeg skal mødes med Lene :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To ugers hurtig lidt af hvert :) er publiceret 01/06-2008 11:10 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.