16 år siden

Søster, sol og dejlige venner

Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Fredag til koncert med homoveninde og hendes date. Jeg er så glad for at de har mødt hinanden. Vi hygger os sammen. Daten kan godt lide mig, og jeg får set veninden en hel masse, hvilket jeg nyder. De er søde sammen, sjove og... jeg bobler i deres selskab. Det er fedt at svinge sådan.

I byen og danse, og møde gamle bofælle med krøllers ven - buttet basse med smilehulller og lune. Jeg har været sammen med ham et par gange... før Mr. - hyggeligt at ses. Kan godt lide ham, sådan bag alt hvad der hedder flirt og overflade og alt muligt også. Han boede her med krølle-pigen mens J og jeg var i Argentina. J og jeg endte katastrofalt i Argentina, og det endte med at jeg tog hjem før tid, helt sønderknust alene. Jeg kom herhjem til lejligheden og krøllepigen og basse tog sig så afsindigt dejligt af mig. Basse gav mig min seng tilbage, selv om han havde fremlejet værelset og sov på sofaen, og krølle-pigen havde købt gave til mig. Det var sgu så sødt og kærligt. Basse sms'er altid om man vil med ud at drikke en enkelt til alle. Så kan man springe på eller lade være og sådan møder man tit sjove mennesker med ham. Det er rart.

Jeg mødte også min gamle folkeskoleven og to af hans venner. En jeg i virkeligheden altid har set meget op til. Han blev fuld, og lige da jeg mødte ham sagde han 'Er det ikke lidt skod-agtigt, at jeg altid møder dig her...Har du ikke andet du skal' Han er utroligt stikkende. Det er så morsomt i virkeligheden, jeg griner af det endnu. Det tog mig ikke længe at spørge ham, om han havde været der siden jeg så ham sidst, for jeg havde ikke - og han havde til gengæld været der, hver gang jeg var der....lille ven, der har så travlt. Han er så indestængt på en eller anden måde. Kigger tit på ham, og tænker at jeg ville ønske, jeg kunne trykke på en knap og slippe ham fri. Han er i virkeligheden en rigtigt rigtigt sød og spændende fyr og potentielt lækker. Han er bare så.... tight. Der bor en lille klan af 4-5 her i Kbh fra min gamle folkeskole og fra hjemlandet. Jeg holder utroligt meget af dem alle sammen. Vi ses ikke tit, men det sgu næsten familie. Bliver i godt og varmt humør af at se dem.

Nå, men det sjove....min søster, som hun er og som jeg elsker hende. Ringede 4 gange i træk kl. 9 om morgenen igår. 'Jaah, jeg vidste du ville tage den, hvis jeg bare ringede et par gange' (Havde sovet 4 timer på det tidspunkt). Og så kom hun ind til mig og ville med mig på bryggen. Dejligt SÅÅÅÅ dejligt at hænge ud med hende, ligge og grine og snakke. Vi var i let humør...grinede helt vild meget af så mange ting. Jeg elskede igår. Kl. 3 om eftermiddagen siger hun pludselig 'Gud, hvor ser du træt ud, har du ikke fået sovet?' Åh, hvor er hun sjov, lille ego...nej du, jeg blev ligesom vækket :) Jeg elsker dig søs! Hun sagde også, at hun havde lyst til at give eksen et par lækre sko. Jeg ytrede noget om, at det måske var en lidt flot gave til en eks, og at jeg ville blive lidt jaloux, hvis jeg var hendes nuværende kæreste. 'Åh, han har det ikke noget at brokke sig over, han har også fået et par' ... Var smadret af grin. Ja søs, præcis... men der var ikke noget af det der irritationsagtige over os - alt var bare sjovt. Hun er Carry Bradshaw all through. Ligner en drøm med alt muligt sjovt tøj i alle mulige farver blandet sammen. Luxus-flipper og et heftigt liv.

Jeg har på et tidspunkt lavet en hurtig analyse af kvinderne i min familie. Jeg er Miranda, søster hovedrolle, anden søster med perleøreringene og familie-iveren, Charlotte, om min moder er så Samantha.... Det tog min søster 2 sek. at regne det ud. Vi grinede igen, sammen af at min moder var Samantha... hun er naturligvis ikke sammen med gud og hver mand, har jo min søde far... Men hun har vist været en vamp af de onde i sin ungdom.

Igår var en dejlig dag. Det er rart at have fået sagt fra til de der opgaver, og nyde at være helt fri. I aftes var jeg hjemme ved børnehaveveninde og spise og lege med hendes lille søn. Jeg nyder sådan at komme der. Jeg har kendt og leget med hende altid, og sønnike er så glad for mig. Igår legede vi en leg, hvor jeg var mor, og veninden var mig. Så fik hun mit armbånd på, og jeg skulle have kys... det smelter man sgu lidt over. Hendes kæreste som er en af J's ældste venner (vi førte dem sammen) kom også hjem, og sagde at han havde savnet mig mens veninden har haft eksamensræs og ikke havde haft besøg af den årsag ... det er sgu store ord. Jeg bliver rørt af de ting. Det er ikke ligegyldigt at høre, at folk holder af en.

Bofælle har afleveret sin afgangseksamen, havde klippet alt hår og skæg af og muget totalt ud i hele mit hjem, da jeg kom hjem igår. Alt var friskt og lækkert og skinnende. Sådan en dejlig overraskelse (han har heller ikke rørt en finger al den tid han har boet her, men har jo næsten heller i været her) Og så så han pludselig 10år yngre ud, men også køn. Kan ellers godt lide skæg, men det her var nyt og friskt. Blev helt glad for at se ham og klappede ham på hovedet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søster, sol og dejlige venner er publiceret 01/06-2008 09:05 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.