14 år siden

Jeg sjufter - EKS - og røde negle

Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Er meget træt ret meget af tiden. Jo jo, mørket og fremtiden og jeg glemte min vitaminpille, eller noget. Gider ikke engang skrive det, for det er så gennemspillet en plade.

Men midt i søndagstristessen kan jeg også finde noget andet at slå mig i hovedet med. Dels at fyr begynder at rive sig løs... det var jo det jeg ville. Han har set en anden, som er 'nuttet' og taler med accent. Godt så. Nej, jeg griner også lidt af mig selv. Det er godt. Og jeg er ikke rigtigt jaloux. Glad på hans vegne. Og han skriver noget så sødt til mig som: 'Hvis du fortryder noget, er det af samme årsag at jeg er din gode ven'. Han er sgu fantastisk, og fortjener at blive forgudet. Det stadfester bare ensomheden lidt tydeligere. Og resultatet er mystisk. I nat vågnede jeg igen og græd og savnede J. Jeg var sindssygt, dejligt og altopædende forelsket i min eks. Eks eks eks eks.... hader det ord. Men fat det S - it is an EKS med sorte horn, hugtænder og fortidstegn i panden. S - du hár en EKS, og du ér en EKS. Drop det der søde 'gamle kæreste'-pis. Det er slut, det er fortid. Lad for fucks sake være med at drømme og savne en EKS. Strange. Men det er kun små glimt af en fortidsfornemmelse. Jeg savner bare den der dejlige fornemmelse af at elske og tro og håbe og (... så det ikke engang selv. Jeg sidder og griner.. en sort EKSE-latter - Kors hvor har jeg været sweet engang).

Og i øvrigt var det ikke det jeg ville slå mig i hovedet med. Det var det at jeg sjufter i min træthed. Jeg gør det der med at lave halve aftaler og så droppe dem i sidste øjeblik. Eller vente med at sige fra eller til, til sidste øjeblik.

Jeg HADER når folk gør sådan. Så meld dog klart ud! Men jeg kommer hele tiden til at gøre det. En del af det skyldes stress. Jeg er simpelthen bange for at komme for sent i seng. Bange for ikke at kunne leve op til mit arbejde. Men så lad være med at lave aftalerne frøken Sjusk! Jeg synes også netop jeg laver dem halve, af den årsag... at jeg ikke vil skuffe. Men jeg bliver selv skuffet over mig selv.

Igår aftes gjorde jeg det igen. Jeg var ude at drikke fredagsjuleøl med drengene fra job i fredags, og var så for smadret til at gå ud med en veninde igår... og orkede ikke at komme sent hjem igen. Hun var heldivis var sammen med andre. (Ellers havde jeg heller ikke sjuftet) Det er bare længe siden jeg har set hende, og jeg ville egentlig gerne have været afsted. Mmm... nå. Hun har snart dømt mig som kedelig. 'Sådan en, der så ofte går ud og drikker en kedelig øl, at hun stiller sig tilfreds med bare at have været ude og været småberuset istedet for rigtigt at have oplevet noget. Koncert eller et eller andet.' Og hun har ret..... fredag sagde jeg også nej tak til en middag, som ellers var en utroligt sød invitation, fordi jeg bare gerne ville slutte en ret hård uge af med drengene og jeg vidste, at jeg så ville komme for sent og vøære flov over det.

Og idag har jeg sagt nej til svogers fødselsdag. Og det fik jeg først gjort i aftes. Flot frøken.

Måske shufter jeg ikke så meget i virkeligheden. Måske siger jeg bare ofte nej. Fordi jeg nyder at drifte med, hvor jeg er. Og ikke være bundet af aftaler lang tid i forvejen.

Nå, men jeg jo... jeg tror jeg vil lave en lille ambition, der hedder at have 'ikke job aftaler' om fredagen. De kvæler ret ofte min lørdag, og jeg er jo for søren sammen med de mennesker hele ugen i forvejen anyways.

PS: Igår købte jeg neglelak til mig selv. Skulle finde en vinterfrakke. Det lykkedes ikke. Jeg fryser. Men jeg gik og glædede mig til at skulle male mine negle, når jeg kom hjem. Som en barnlig lille pige. Købte to farver, men ville ønske jeg havde købt 30.

PPS: Det er et grotesk tegn på kedsomhed.

PPPS: Jeg har taget nogle kilo på, og bilder mig selv ind at det må være alle de store stærke muskler jeg får af løb og yoga. (Burde det ikke være omvendt? - Kom bare an verden!!!)

PPPPS: Jeg er fucking ligeglad og elsker mine løbeture og de små sejre i yoga, og er i virkeligheden ret glad. Glad for søsters mave. Glad for at jeg om lidt får vasket tøj. Glad for at veninde punker mig for at tage på ferie til et varmt land i starten af januar. Glad for at mine naboer i bestyrelsen er hyggelige. Glad for at efteråret stadig er smukt. Glad for at jeg har utroligt mange muligheder for at have et fedt liv, selvom jeg ikke er topsmart til at udnytte dem.
- Jeg køber vitaminpiller næste gang jeg ser nogle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg sjufter - EKS - og røde negle er publiceret 01/11-2009 12:26 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.